Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

Het is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Dus eigenlijk mag je de Negenmaandenbeurs niet missen als je in verwachting bent of net een baby hebt gekregen. Zwanger.blog mag van de organisatie 10 x 2 vrijkaarten weggeven ter waarde van € 16,95. Gratis en voor niks! Het enige dat je hoeft te doen is hieronder in een reactie aangeven waarom jij die kaarten graag wilt winnen. Met de vrijkaart kun je die dag ook de Huishoudbeurs bezoeken. Wat mij betreft kan 2009 niet leuker beginnen!

DE VRIJKAARTENACTIE IS GESLOTEN!!!!

De Negenmaandenbeurs 2009 wordt gehouden van 18 t/m 22 februari in Amsterdam RAI.

Openingstijden
Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur
Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur

€ 4,00 korting op je entreekaart
Via de site van de Negenmaandenbeurs kun je een entreekaart kopen voor € 12,95 i.p.v. € 16,95.

Ook bij Prénatal worden entreekaarten vanaf 1 december aangeboden met € 4,00 korting.

Lees ook:Nog 3 dagen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs
Lees ook:Gratis kaarten Negenmaandenbeurs 2010
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Tweede kaartje Negenmaandenbeurs nu gratis

51 Reacties // Reageer

51 thoughts on “Winnen: vrijkaarten Negenmaandenbeurs

  1. Richard

    omdat ik zo snel reageer…

      /   Reply  / 
  2. Suus

    Omdat mijn man volgend weekend voor een week naar Curacao vertrekt, om daar heerlijk te gaan duiken. Ik ben dan 29 weken zwanger en blijf thuis bij mijn zoon van 3,5. Voor wat hoort wat, dus als tegenprestatie wil ik dat hij met mij meegaat naar de negenmaandenbeurs! Ik afzien, hij ook afzien, hahahahaha!

      /   Reply  / 
  3. Petra

    Jaaaaa .. altijd leuk gratis kaartjes! Zeker omdat je met die kaart dan ook naar de Huishoudbeurs mag.

      /   Reply  / 
  4. Marieke Frantzen

    Mijn zoontje is een vijf weken te vroeg geboren, dus ik heb al dat leuke laatste spulletjes uitzoeken gemist bij gebrek aan zwangerschapsverlof. Wordt dit mijn kans?

      /   Reply  / 
  5. Liesbeth Kombrink Auteur

    Ik snap precies wat je bedoelt Marieke! Mijn zoontje kwam ook 5 weken te vroeg. Mijn zussen zijn voor me gaan shoppen om alles op tijd in huis te hebben. Heel lief maar ik vond het wel jammer dat ik het zelf niet kon doen. Ik heb op de beurs mijn schade de afgelopen jaren ook wat in kunnen halen.

      /   Reply  / 
  6. Angelique

    Omdat afgelope jaar 2 weken voor
    onze dochter werd geboren,mijn schoonvader
    overleed en werd begraven op de dag dat ik
    jarig was(14februari)

      /   Reply  / 
  7. Lucy

    Omdat ik graag samen met mijn zus hier een dagje wil rondslenteren………….

      /   Reply  / 
  8. Bianca

    Omdat ik 8 wk zwanger ben en mijn schoonzus net is bevallen, kunnen we lekker samen gaan shoppen.

      /   Reply  / 
  9. M. Gommers

    Omdat mijn vrouw eindelijk zwanger is van onze tweede. Onze eerste is al 6 jaar, dus we kunnen wel wat info gebruiken over de nieuwste producten enz.

      /   Reply  / 
  10. AnneMarie

    Twee beurzen op één dag…..ik trek alvast mn wandelschoenen aan!!!

      /   Reply  / 
  11. Henriette Bouwman

    Elk jaar gaan mijn vriendin en ik naar de 9mnd & HHB, het zou eens leuk zijn als we GRATIS konden gaan! (de trein-reis is al duur genoeg)

      /   Reply  / 
  12. Jolanda

    Ik zou de kaartjes cadeau geven aan mijn zawngere vriendin. Ik weet dat ze er graag naartoe wil en zou haar er een groot plezier mee doen.

      /   Reply  / 
  13. Barbara

    Om de babyuitzet op een leuke manier te completeren en mijzelf op een uitje te trakteren, ga ik graag naar de negenmaandenbeurs.

      /   Reply  / 
  14. Sanne

    Omdat ik als eerste reageer in 2009 en 2009 ons jaar wordt omdat er als alles goed gaat een kindje geboren gaat worden.

      /   Reply  / 
  15. Marja

    In april word de kleine verwacht en lijkt me heerlijk om alvast leuke ideeën op te doen voor de kinderkamer, de nieuwste producten te zien en ja geld zullen we er vast ook wel uit gaan geven!

      /   Reply  / 
  16. Minerva

    Beste lezeressen,

    ik ben een modestudent en ben op het moment bezig met het ontwikkelen van een zwangerschapsband voor zwangere vrouwen. In deze zwangerschapsband is een technologie verwerkt. Door de warmte van de handpalmen komt bij de aanraking van de zwangerschapsband een patroon tevoorschijn die van kleur verandert. De kleurverandering gebeurt ook door het vocht van het zweet van de handpalmen dat wordt geabsorbeert door de stof. Deze band moet ook steun en comfort bieden.

    De zwangerschapsbanden die nu op de markt zijn, mogen wat mij betreft opvallender zijn en echt een functie hebben. De zwangere vrouw moet haar mooie buik tonen!

    Graag zou ik van alle lezers een reactie willen hierover. Ik zou ook willen weten wat alle vrouwen vinden van de zwangerschapsbanden die te krijgen zijn en zwangerschapskleding. Is er genoeg aanbod? Steun? Betaalbaar?

    Ik hoop op veel reacties en meningen.

      /   Reply  / 
    1. jessica

      Lijkt mij erg leuk. Ik vind de banden ook saai. en een beetje meer steun kan ook zeker geen kwaad. Laat je weten waar je je banden kunt krijgen.

      groetjes jessica

        /   Reply  / 
  17. jolanda

    lijkt me heerlijk om rond te neuzen, op de beurs.
    ik ben namelijk nu bijna 3 maanden zwanger van ons derde kindje en ik ben enorm blij met mijn zwangerschap, omdat ons tweede zoontje na 41 weken levenloos ter wereld is gekomen, deze zwangerschap komt als een geschenk uit de hemel en het lijkt me dan ook heerlijk om er uitgebreid en op allerlei manieren van te genieten.

      /   Reply  / 
  18. romy

    het lijkt me leuk om de kaartjes tewinnen,want zou graag nu ik zwanger ben,mijn moeder en schoonmoeder ook willen meenemen,en er een gezellig dagje van maken!

      /   Reply  / 
  19. nathalie

    Ik zou heel graag de kaartjes willen hebben omdat ik 25 ben en 4 vormen reuma heb en des ondanks toch 2 kinderen heb gekregen 1 zoon van 16 mnd en een dochter van 15 weken. Dokters hadden dit niet verwacht en toch ben ik zo sterk dat ik het aan kan lijkt mij wel een dagje uit waard……

      /   Reply  / 
  20. Daphne

    Jaaaaaa!! Ik wil heel graag met mijn beste vriendin naar de Negenmaandenbeurs! Ze is zwanger van haar 1e kindje! Helemaal spannend voor haar natuurlijk (en voor mij ook ;-) ) Het lijkt me super om hier samen ideetjes op te doen en rond te kijken!!
    Liefs van Daphne

      /   Reply  / 
  21. Linda Bok

    H uishoudelijk
    U itdagend
    I nteressant
    S hoppen
    H armonieus
    O ndernemend
    U niek
    D oelbewust
    B ekend
    E noverend
    U iterlijk
    R uimte
    S pannend

      /   Reply  / 
  22. Cindy

    Ik zwanger ben van mijn 1e kindje. Ik ben nu 23 en er komt zoveel op je af! Ook zou ik mijn schoonmoeder er een plezier meedoen aangezien dit haar 1e kleinkind is en ze er nu al zo trots op is!

      /   Reply  / 
  23. Ellen

    Dan kan ik mijn moeder meenemen, na een vervelende heupoperatie kan ze na jaren weer goed lopen. En ze wil niets liever dan naar dit soort evenementen meegaan om lekker te shoppen voor haar 13! kleinkinderen.

      /   Reply  / 
  24. angelique

    ik ben nu 8 weken zwanger van mn eerste kind.
    ik vind shoppen al leuk helemaal als het voor je kind is

      /   Reply  / 
  25. Monica

    Omdat mijn vriendin en ik voor de 2e keer samen zwanger zijn.
    De eerste keer was het voor ons beide ons eerste kindje en was ik 4 weken na haar uitgerekend. Nu zij van haar 3e en ik van mijn 2e en is zijn bijna 9 weken na mij uitgerekend.
    Verder zijn we al meerdere keren samen op de 9 maanden beurs geweest en is dit deze keer ons ultieme uitstapje… Wanneer we volgend jaar samen 5 kinderen hebben zal het er waarschijnlijk niet zo snel meer in zitten.

      /   Reply  / 
  26. mandy

    ik ben nu 19 weken zwanger van ons tweede kindje,bij mijn eerste zwangerschap kreeg ik te horen dat mijn moeder kanker had,(eierstokken en baarmoeder zijn toen operatief verwijdert) en ze heeft 6 chemo kuren gehad, had best veel stress toen, nu ben ik zwanger van ons tweede kindje, bijna 20 weken, nu heeft mijn moeder weer kanker nu in de de buikholte, dus weer heb ik stress, ze krijgt weer 6 chemo kuren, vandaar ik samen met mijn man wel toe ben aan een dagje uit, zoals de negenmaanden beurs, kan ik even ergens anders aan denken…….

      /   Reply  / 
  27. chan

    Wij gisteren getest hebben en 2009 ons 1ste kindje geboren gaat worden.(als alles goed blijft gaan).Omdat alles nieuw en Super Spannend is!!! En wij wel een heleboel info kunnen gebruiken!!!

      /   Reply  / 
  28. Sam

    Ik ben nu net 10 weken zwanger mijn vriendin was me 3 maanden voor, dus nu zijn we samen zwanger. Echt super leuk, zo’n dag beleef je dan ook echt samen. Ik kom uit Utrecht en mijn vriendin uit Groningen we maken er dan echt een dagje uit van!

      /   Reply  / 
  29. Marja

    Ik heb een zoontje van anderhalf en een dochtertje van 3 maanden. Ik hoop dat ik deze kaarten win, want het lijkt me heerlijk om even met mijn moeder iets voor mezelf te kunnen doen. Koopjes kijken en kopen voor de kinderen is en blijft altijd leuk! Helemaal op de negenmaandenbeurs! Ik ben nu al benieuwd naar de aanbiedingen.

      /   Reply  / 
  30. Marian

    Wij zouden graag naar de negenmaandenbeurs gaan. Wij krijgen samen ons eerste kindje. Heb al kinderen uit een eerdere relatie die zijn inmiddels aan het puberen. Het is dus lang geleden dat ik zwanger was, ben erg benieuwd naar alles wat ik op de negenmaanden beurs kan vinden.Daarom hoop ik dat wij de kaarten winnen. Dat betekend voor ons een dagje uit, helemaal in het teken van ons komende kindje.

      /   Reply  / 
  31. natascha

    omdat ik samen met de vriendin van mijn neefje beide in verwachting van ons 1e kind heel graag naar de negenmaandenbeurs wil. en daar samne leuke dingen kunnen gaan kopen/bekijken en lekker een dagje samne van onze zwangerschap kunnen genieten met veel nieuwtjes waaruit we keuzes kunne maken en nog een leuke pretecho kunnen maken als aandenken van onze leuke dag.

      /   Reply  / 
  32. michelle

    zal er dolgraag heen willen, samen met me schoonzusje die 1 week met me verschilt.
    en ik wil zo me eigen peettante laten weten dat ik zwanger ben, omdat ze zelf elk jaar naar de jaarbeurs gaat. (blindoek ff om en lachen maar ofzo hihi).

      /   Reply  / 
  33. nancy

    Omdat een vriendin van mij zwanger is en ik haar wil verrassen met de kaarten voor de negenmaandenbeurs.

      /   Reply  / 
  34. Suely

    Omdat ik veel meegemaakt heb vorige jaar , met mijn schoonmoder en alles.
    Ik had ruzie met haar gehad,ik zou het leuk vind als ik win kan ik haar bellen om even weg te gaan met haar kleine kind.

      /   Reply  / 
  35. marlies timmermans

    de 9 maandenbeurs in combinatie met de huishoudbeurs is het leukste uitje in deze sombere en saie wintermaanden, ik kijk er altijd met heel veel plezier naar uit, zeker als ik een keer de entreekartjes zou winnen!!!

      /   Reply  / 
  36. Katja

    Ik ben tijdens mijn beide zwangerschappen op de huishoud-/9maandenbeurs geweest en ik heb genoten. Er is zoveel speciale aandacht en zoveel te doen en te ontdekken voor zwangere vrouwen. De reden dat ik graag kaartjes voor de huishoudbeurs wil, is dat mijn schoonzusje nu zwanger is van haar eerste en dit een geweldige ervaring is om tijdens je eerste zwangerschap mee te maken(voor mij was dat in ieder geval wel zo).

      /   Reply  / 
  37. Jokiedokie

    Mijn twee beste vriendinnen hebben eind 2008 allebei hun eerste kindje gekregen. Zelf krijg ik nu ook de kriebels…
    Dus wat is er leuker om dan samen naar de negenmaandenbeurs te gaan?

      /   Reply  / 
  38. petra muus

    zou bijna proberen zwanger te worden…

      /   Reply  / 
  39. Nanouk

    Ik wil graag samen met mijn moeder, die van mij en van de kinderen steun en toeverlaat is geweest de afgelopen periode,nl. postnatale depressie gehad, en om heerlijk rond te lopen en kijken wat er allemaal is voor baby’s!!!! Door de PD is dat er niet van gekomen.

      /   Reply  / 
  40. Nanouk

    leuk initiatief

      /   Reply  / 
  41. Ilja

    Om samen met man aan iedereen te laten zien dat we zwanger zijn!!
    Wij zijn via de medische molen zwanger geworden en mijn man stond in deze periode altijd voor me klaar!! Ook als ik niet te genieten was door de hormonen die ik spoot!!

      /   Reply  / 
  42. natascah

    ik ben wel benieuwd wie de winnaars zijn kunnen we dat erges terugvinde?

      /   Reply  / 
  43. Liesbeth Kombrink Auteur

    De winnaars hebben afgelopen week persoonlijk bericht gehad.

      /   Reply  / 
  44. Kirsten

    Ben ik al te laat?? Of ben ik nog in de prolongatie ronde belandt??
    Nou ik waag het er toch nog op!!!

    Ik zou graag de kaarten winnen omdat ik op 1 april ben uitgerekend van de 1e en we zijn al 4 keer voor een ‘pret’echo geweest maar de donder wilt zich NIET draaien dus geen enkel idee hoe de hummel eruit komt te zien maar we willen zo graag dat koppie zien!!!! Misschien op de 9maanden beurs voor de laatste keer proberen….

    Groetjes

      /   Reply  / 
  45. Maartmist

    Omdat ik een heel zwaar jaar achter de rug heb met de mooiste gebeurtenis van mijn leven de geboorte van mijn zoon maar zwaar omdat ik een aantal beperkingen heb en het dus lang heeft geduurd voor het een beetje liep. Ook 2009 word een heel onzeker jaar vooral financieel gezien en ik graag naar de beurs wil maar het voor ons niet te bekostigen is.
    En mijn bijna jarige zwangere vriendin zou ik dit graag kado doen.
    Dubbele rede om te winnen dacht ik zo.
    mvg

      /   Reply  / 
  46. fleur

    ik zou het super leuk vinden een dagje met mijn man en zoontje hier heen te kunnen! door dat de financieen erg laag(met t net rond kunnen komen) liggen kunnen wij de kaartjes niet zomaar zoals anderen effe aanschaffen,dat kunnen wij gewoon niet missen!

    zo erg veel voor mij betekenen!

    groetjes fleur

      /   Reply  / 
  47. astrid

    een vriendin van mij ook zwanger is en we al 32 jaar vriendinnen zijn. Bij de vorige we niet samen konden gaan (we waren toe ook samen zwanger) omdat ze toen vrijwel niets mocht doen. Alles wel goed gegaan. Maar samen naar de negenmaanden beurs lijkt me helemaal geweldig.

      /   Reply  / 
  48. sou

    nou een vriendin die verwacht een kindje en zit krapbij kas en ik eigelijk ook wil haar een verasing doen dat we samen gaan want dr bab vewacht ze in de laatste week van februari of de eerste van maart, en ik dacht dit is een leuke kans om samen met haar te gaan.

      /   Reply  / 
  49. sjannie

    Omdat ik mijn vader 5 jaar niet gezien heb, wil ik hem verassen als we daar zijn! lekker samen shoppen om aan het idee te wennen!! 8 februari komt hij thuis vanuit Brazilie.

    groetjes sjannie

      /   Reply  / 
  50. Kapli

    Omdat ik mijn vrouw wil verassen met de kaartjes!
    Zij denkt namelijk dat ik een hekel heb aan beursen.

    Groetjes Kapli

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>