Prenatal Hearts gat in de markt

Prenatal-Hearts-centrumEen gat in de markt, als je het mij vraagt. Deze permanente ontmoetingsplek voor aanstaande ouders en jonge gezinnen. Prenatal is langs de A1, ter hoogte van Amersfoort, gestart met de bouw van Prénatal Hearts. Volgens het persbericht ‘een complex vol beleving en inspiratie voor iedereen die bij nieuw en opgroeiend leven betrokken is’. Jammer dat het pas in 2012 klaar is, ik zou er nu meteen naartoe willen rijden om urenlang te shoppen!

Met een flagshipstore, multifunctioneel auditorium, ruimtes voor workshops, body&mind-sessies en een eigentijds café, speelt Prénatal Hearts in op de huidige behoeften rond de geboorte van een kind. Ook het hoofdkantoor van het babymerk verhuist naar de nieuwe locatie. Prénatal Hearts wordt naar verwachting begin 2012 geopend.

Prénatal Hearts  is een logische stap in de ontwikkeling van het bedrijf, vertelt Petra Steenvoorden-Brussen:

“Mensen komen niet alleen bij Prénatal om iets te kopen. Ze hebben ook behoefte aan advies, aandacht en inspiratie. Het krijgen van een kindje heeft tenslotte een enorme impact op je leven. Onze klanten willen ook hun belevenissen kunnen delen, zowel rechtsreeks als digitaal. Al hun wensen en onze ambities komen samen in Prénatal Hearts. Het is veel meer dan een winkel, het is een inspirerende ontmoetingsplek, een uniek dagje uit voor iedereen die iets te maken heeft met nieuw en jong leven.”

Prénatal Hearts zal een oppervlakte gaan beslaan van ruim 15.000 vierkante meter, verdeeld over vijf verdiepingen. In Prénatal Hearts kun je terecht voor advies over o.a. voeding, verzorging en gezondheid. Verschillende partners zullen hun intrek nemen in het pand om advies te geven rondom deze en andere relevante onderwerpen.

Bron: Prenatal

Lees ook:Mama Froukje schrijft door in haar dagboek
Lees ook:Zwangerschapscoach bij Voedingscentrum
Lees ook:Brief van de moeder van Ruben en Julian
Lees ook:Ontwerp je eigen romper voor Prénatal
Lees ook:Diana van Hees wint romperwedstrijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>