Nominatie Feedi Baby Product 2010

In 2008 waren we al heel enthousiast over de Feedi: een handige doek waarmee je discreet borstvoeding kunt geven in het openbaar. Het is een van de hippe babyproducten uit het assortiment van KipKep. En we worden nog enthousiaster nu we lezen dat de Feedi is genomineerd voor het Baby Product van het Jaar 2010. Allemaal stemmen!

De Feedi is overigens niet alleen te gebruiken als je borstvoeding geeft. Ook bij flesvoeding kan het een handig hulpje zijn. Er zit namelijk ook speciale flesvoedingsdoek bij.

Als je de borst geeft kun je met de Feedi discreet en vertrouwd voeding geven terwijl je oogcontact houdt met je baby. Omdat je kindje heerlijk in een doek gewikkeld zit kan het rustig drinken en wordt het niet afgeleid door de omgeving.

Als je flesvoeding geeft is de Feedi ook uitermate handig. Op de katoenen flessendoek kun je alle soorten flessen bevestigen, groot en klein. Zo heb je één hand vrij tijdens het voeden, bijvoorbeeld om je kleintje te stimuleren tijdens het drinken.

De Feedi is verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren: Sweet Blue, Pink Revolution, Blue Style, Army Green en Heavy Brown.

De Feedi kost €39,90 en is verkrijgbaar via kipkep.nl.

Lees ook:Discreet borstvoeding geven met de Feedi
Lees ook:Winnen: hip handig hulpje om je baby te voeden
Lees ook:Helft vrouwen geeft geen borstvoeding in openbaar
Lees ook:De Napper maakt de luiertas overbodig
Lees ook:Hebbeding voor de zomer: de Blenker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>