Yes-R, Ali B & Lange Frans: Me Boy

Kippenvel over m’n hele lijf. Kan het niet helpen hoor .. het klinkt misschien wel heel sentimenteel maar ik krijg echt de kriebels als ik de nieuwe single ‘Me Boy’ hoor van Yes-R, Ali B & Lange Frans. De coole stoere rappers – die zich voor de gelegenheid Rappapa’s noemen – hebben gezamenlijk een ode opgenomen aan hun pasgeboren zoontjes.

Lange Frans werd in augustus 2008 vader van Willem, Ali B volgde in februari met de geboorte van Amin. Ook Yes-R mag zich sinds kort papa noemen. Zijn zoon Yessin kwam in oktober ter wereld.

Frans en Ali proberen Yes-R vanalles bij te brengen over luiers en speentjes. “Zijn nachten komen in de buurt van hoe de hel eruit moet zien”, lacht Frans. “Maar ik heb hem gezegd dat het allemaal beter en makkelijker wordt.” Volgens Yes-R heeft hij vooral gezegd dat vrouwen meer zin in seks krijgen na het verdwijnen van de hormonen. “Ik verheug me erop”, aldus Yes-R.

De drie rappers denken niet dat hun stoere imago wordt aangetast. “Als je een kind hebt, is dat je grootste liefde. Als je het gevoel niet kent, dan snap je er niets van”, legt Lange Frans uit. “We gaan niet stoer lopen doen”, vult Ali aan. “Je rapt naar je kind toe, dan zeg je niet ‘hee motherfucker met je kleine rare kale kop’.”

Ik had trouwens hetzelfde kippenvel-gevoel bij ‘Slaap’ van de Opposites. En da’s niet zo gek want het nummer is geproduceerd door een van de leden van die band.

Voor de videoclip van ‘Me Boy’ is een blik bekende Nederlandse papa’s open getrokken, waaronder Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Martijn Krabbé, Patrick Kluivert en Winston Post.

Het lijkt een simpel liedje maar het zit heel slim in mekaar. De boodschap in het liedje is supervertederend waardoor je die chille jongens toch net even anders gaat bekijken. En in Me Boy zitten ook van die hoge tingeltangel-geluidjes waar baby’s volgens mij heel blij van worden. Nieuwsgierig? Luister!

Bron:  Jan Vis.nl

Lees ook:Lange Frans wordt weer vader
Lees ook:Frans Bauer: geen kinderen meer
Lees ook:Het is een baby!
Lees ook:Frans Bauer kan echt alleen jongens maken
Lees ook:Frans Bauer papa van het jaar 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>