‘Oh Oh Barbie zwanger’

Da’s een lekker dampend nieuwsbericht! Tenzij het een ouderwets vette roddel is natuurlijk .. Barbie van de bekende series Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol zou in verwachting zijn van haar eerste kindje.  Dat meldt TV Time.

Scheveningse Barbie – echte naam Samantha de Jong – zou in de zevende hemel zijn. Ze is zwanger van haar vriend Mike die ze nog niet zo lang kent. Als het verhaal klopt, is ze nu een paar weken in verwachting.

De kans is groot dat Barbie door de zwangerschap niet mee kan doen aan de nieuwe reeks van Oh Oh die dit najaar op TV komt. De moeder van Barbie (Samantha) zou het blijde nieuws in de buurt bevestigd hebben.

Barbie’s manager zegt in De Telegraaf een zwangerschap “niet aannemelijk” te vinden: ,,Want Barbie is vanmorgen naar de sportschool geweest en gaat vanavond werken.”

Bron: TVTime.

Lees ook:Barbie zwanger van een meisje
Lees ook:‘Nu echt baby voor Barbie?’
Lees ook:Barbie en Michael hebben er nog eentje .. Milano!
Lees ook:Oh Oh Barbie wil vier kinderen
Lees ook:Voorproefje van realitysoap Barbie’s Baby

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Oh Oh Barbie zwanger’

  1. Corset-lover

    Oh Oh Tirol Sterretje: ‘Ja, ik had seks met Barbie’ van onze redactie
    AMSTERDAM –
    Sterretje heeft toegegeven wat de rest van Nederland stiekem al wist: hij en Barbie hebben seks met elkaar gehad in Tirol.

    In de uitzending van Oh Oh Tirol van afgelopen donderdag was al te zien dat het tweetal er stiekem tussenuit glipte om zich vervolgens in de badkamer ‘terug te trekken’. Televisiekijkend Nederland kon vervolgens meegenieten van een aantal ,voor de meeste mensen, herkenbare geluiden uit de badkamer.

    “Wij dachten: in de douche horen ze het niet”, vertelt Sterretje, echte naam Tony, zondagmiddag in de radioshow van Bart Arens. “Niet wetende dat RTL daar ook geluidsapparatuur had geplaatst.”

    Barbie en Sterretje besloten hun vrienden niets te vertellen, maar nu is de aap uit de mouw. “Ik lieg er niet om. Het is gebeurd, klaar.”

      /   Reply  / 
  2. Reda

    heej is de vader? theo janssen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>