Nu ook borstvoedingscafé in Tilburg

Tilburg heeft vanaf 10 februari een borstvoedingscafe. En het is gevestigd in – toepasselijker kan het bijna niet – restaurant/cafe Etenstijd. Humor! In borstvoedingscafé’s kun je op een ontspannen manier je kind ongestoord voeden. Je kunt er – als je er zin in hebt – een praatje maken met andere moeders/ouders. Dat hoeft natuurlijk niet alleen over borstvoeding te gaan!

Nederland telt inmiddels 16 borstvoedingscafé’s. Je vindt ze in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Culemborg, Deventer, Ede, Eindhoven, Gorinchem, ‘s-Hertogenbosch, Schagen, Tilburg, Utrecht, Veghel, Vlaardingen en Zwolle.

Het borstvoedingscafé is gratis en je hoeft geen afspraak te maken. Dat geldt ook voor de nieuwe locatie in Tilburg. Je kunt er ervaringen uitwisselen, vragen stellen en overleggen met een borstvoedingsdeskundige zoals een vrijwilligster van de VBN of een lactatiekundige.

Het borstvoedingscafé Tilburg is open op woensdagochtend in de even weken van 10.00 uur tot 11.30 in restaurant Etenstijd, Prof. van Buchemlaan 4 in Tilburg.

Klik hier voor meer informatie over alle borstvoedingscafé’s in Nederland.

Bron: Borstvoeding.com

Lees ook:Borstvoeding is normaal!
Lees ook:Zwangere Zaterdagen in Utrecht
Lees ook:Zwangerschapscoach bij Voedingscentrum
Lees ook:Winnaars Papa & Mama/Zwangerschapsboekje
Lees ook:Freya Awards 2011 uitgereikt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>