Artsen vechten bij bevalling: baby overlijdt

bevallingDe Braziliaanse autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de dood van een pasgeboren baby nadat twee artsen tijdens de bevalling met elkaar op de vuist gingen. Het incident vond plaats terwijl in dezelfde zaal de 32-jarige Gislaine Santana haar kind ter wereld probeerde te brengen. Uiteindelijk moest er een derde dokter aan te pas komen om een spoedkeizersnede toe te passen. Toen was het al te laat .. het kind werd dood geboren.

Volgens de Braziliaanse krant Folha de Sao Paulo vond de bizarre gebeurtenis plaats in Ivinhema, in de staat Mato Grosso, in het zuidwesten van het land. De twee aanwezige artsen raakten verwikkeld in een vechtpartij waarbij verschillende vuistslagen werden uitgedeeld.

‘Het was een ware vechtpartij, de hele affaire eindigde met de twee artsen die over de grond lagen te rollen’, aldus Gilberto Melo Cabreira, de echtgenoot van de vrouw.

‘Ik kan niemand beschuldigen’, zegt de echtgenoot. ‘Maar ik kan wel bevestigen dat mijn dochter in goede gezondheid verkeerde vlak voor de bevalling’.

De burgemeester van Ivinhema kondigde donderdag aan dat de twee artsen geschorst zijn zolang het onderzoek loopt.

Bron: De Standaard

Lees ook:Oeps .. donkere baby verraadt overspel
Lees ook:Man valt dood neer tijdens bevalling
Lees ook:Baby op straat na beroving in Gorinchem
Lees ook:Honden bijten baby dood in Wales
Lees ook:Ook moeder baby Willem van Oosterhout vrijgelaten

Geen reacties // Reageer