Dode baby in wasmachine gevonden

Het was alweer even geleden dat er bizarre berichten in de media verschenen over waazinnige moeders die hun baby in de magnetron stoppen of babysitters die een lastig kind in de wasdroger parkeren. Maar vandaag is het weer raak. In het Duitse Großkugel is zondag een pasgeboren baby dood in een wasmachine gevonden. De 27-jarige moeder was 's ochtends bevallen van het meisje. Hoe triest!

De moeder is aangehouden en ter observatie opgenomen in een kliniek. Volgens een politiewoordvoerster is het nog onduidelijk hoe de baby om het leven is gekomen. In de loop van de dag wordt bekend of de vrouw doodslag ten laste kan worden gelegd.

De 28-jarige vader van het meisje zegt van niets te weten. Tegenover de politie verklaarde hij dat de moeder hem vertelde dat ze een miskraam had gehad. Hij was degene die de baby zondagmiddag in de trommel van de wasmachine aantrof.

De man en de vrouw hebben samen zoontje van 2 jaar oud.

Lees ook:Baby overlijdt in wasmachine
Lees ook:Dode baby in Zevenaar
Lees ook:Moeder vondelinge Gent aangehouden
Lees ook:Tienermoeder niet vervolgd
Lees ook:Dode baby gevonden in Randwijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dode baby in wasmachine gevonden

  1. michelle

    Hier wordt ik verdrietig van psychisch gestoorde ouders die hun kinderen dood maken en maar door gaan met kinderen maken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>