Twee dochters voor Keith Bakker

Keith Bakker heeft de afgelopen dagen het Huis van Bewaring mogen verlaten om bij de geboorte van zijn tweeling te kunnen zijn. Vriendin Nana beviel afgelopen weekend van twee gezonde dochters. De omstreden verslavingstherapeut zit momenteel in voorarrest op verdenking van seksueel misbruik. (Foto: NCRV)

Keith Bakker is besmet met HIV. Dat hij toch twee gezonde kinderen op de wereld heeft kunnen zetten is mogelijk dankzij de medische wetenschap. Er zijn technieken waarbij je sperma kunt ‘schoonspuiten’.

In de Weekend die deze week verschijnt noemt Bakker de geboorte van de meisjes ‘het gelukkigste moment van zijn leven.’

De verslavingsgoeroe heeft zich inmiddels weer gemeld bij de gevangenis en zit weer vast. Zijn voorarrest werd onlangs met nog eens 90 dagen verlengd.

Keith Bakker wordt er van verdacht meisjes in zijn kliniek seksueel misbruikt te hebben misbruikt. De therapeut ontkent alles. Wel is zijn behandelmethode naar eigen zeggen onconventioneel.

Lees ook:’6 van de 10 meisjes Amerikaanse sekte was zwanger’
Lees ook:Baby 12-jarige bij Jeugdzorg
Lees ook:Tweeling komt hand in hand ter wereld
Lees ook:Twee dochters voor Lisa Marie Presley
Lees ook:Vader 12-jarige moeder bekent misbruik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>