Volly Dots al bijna compleet

Over 20 jaar is Volendam waarschijnlijk een meidengroep rijker. De hedendaagse artiesten in het palingdorp zijn fanatiek bezig met hun voortplanting. En ze zetten ook nog eens allemaal meisjes op de wereld. De kroost wordt daarom al gekscherend de Volly Dots genoemd. Deze week voegde de Volendamse manager Aloys Buijs nog een dochter aan het clubje toe.

Het meisje heet Karen. Ze gaat straks ongeveer gelijktijdig naar de basisschool met Jan Smit’s dochter Emma, Nick Schilder’s Nikki en Jaap Kwakman’s Fee.

“Ook onze manager Aloys en zijn vrouw Kim hebben er een dochter bij, die de naam Karen draagt. Daar moet op gedronken worden”, twitterde Jan Smit vrijdagochtend.

Ook de 3JS zijn blij voor Aloys. “De vierde Volly Dot is geboren. Ik vraag me af wie de Angela Groothuizen van het stel zal worden”, grapte zanger Jan Dulles.

Jaap Kwakman gooide nog wat olie op het vuur: “Het is nu aan Simon en Dulles. Of Jaap de Witte moet voor een nakomer zorgen, ook nog een optie!”

Bron: RTL Boulevard

Lees ook:Gitarist 3JS vader van dochter
Lees ook:Miskraam vriendin Nick Schilder
Lees ook:Karen van K3 bevallen van zoontje
Lees ook:Jan Smit trouwt op verjaardag dochter
Lees ook:Karen K3 geen thuisblijfmoeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>