Zoon Rijkaard en Stefanie Rucker geboren

UPDATE 2-6-2010: Rijkaard en Rucker geven elkaar donderdag 3 juni het ja-woord in Hotel Arena in Amsterdam.

Frank Rijkaard heeft er sinds vrijdagavond een zoontje bij. Het jongetje heet Santi. Het management van de 47-jarige ex-voetballer heeft dat laten weten aan SBS6 Shownieuws. De moeder van het kind is Stefanie Rucker, de voormalige oppas van het gezin Rijkaard toen hij nog getrouwd was met Monique Olgers.

Rijkaard gaf in april van dit jaar zijn huwelijk van bijna 20 jaar op voor zijn veel jongere nanny. Kort na de huwelijksbreuk werd bekend dat Stefanie Rucker zwanger was.

Frank Rijkaard is momenteel trainer van de Turkse voetbalclub Galatasaray. Uit zijn huwelijk met Monique heeft hij al twee kinderen, een zoon en een dochter.

Stefanie paste in Spanje drie jaar lang op Franks zoon Mitchell. Dat was in de tijd dat hij nog trainer van Barcelona was.

Lees ook:Story: ‘Kindermeisje zwanger van Rijkaard’
Lees ook:Huwelijk overleefde babydrama maar Khalid en Sabia Boulahrouz gaan nu toch scheiden
Lees ook:Zwangere Doutzen Kroes getrouwd
Lees ook:Dinand Woesthoff wordt weer papa
Lees ook:Stefan Groothuis nu ook vader

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zoon Rijkaard en Stefanie Rucker geboren

  1. Johan

    Bah! Getrouwd zijn en dan niet met je handen van de oppas af kunnen blijven. Stelt een huwelijk dan niets meer voor? En altijd moet er weer een “liefdesbaby” komen. Ja die mensen weten nml. heel veel van “liefde” af……. Zielig dat die middelbare leeftijd mannen zich altijd weer bewijzen moeten en die vrouwen zich maar wat graag door roem en geld laten verleiden.

      /   Reply  / 
  2. Bobbert

    Tja,

    Hoe moet de verhouding zijn geweest in de periode samen met Monique, Frank had er toen wel een triootje op na kunnen houden.
    Hij komt waarschijnlijk wel weer aan zijn trekken met die Rucker ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>