Boulahrouz heeft babydrama ‘beetje’verwerkt en wil terug in Oranje

Vorig jaar zomer heb ik intens meegeleefd met Khalid Boulahrouz. Ik vroeg me al maanden af hoe het met hem is. Al googlend kwam ik op Soccernews waar ik las dat het de goede kant op gaat met de 27-jarige verdediger. Hij wil zich terug in Oranje knokken. Vorig jaar zomer, tijdens het EK in Zwitserland, overleed zijn te vroeg geboren dochtertje Anissa kort na de bevalling. Een zware klap voor Boulahrouz en zijn vrouw Sabia. Ruim een jaar later zegt Boulahrouz dat hij het drama inmiddels ‘een beetje’ heeft verwerkt. En dat hij er klaar voor is om zich onder bondscoach Bert van Marwijk terug in de basis te spelen. (foto: Ons Oranje)

“Als het met mijn familie goed gaat, gaat het met mij ook goed”, zegt Boulah in Soccernews. Hij heeft met Van Marwijk nooit over het babydrama gesproken: ,,Nee, niet echt. Dat is iets voor mezelf. Elke persoon is weer anders. De één is wel geïnteresseerd en de ander niet. Dat maakt ook niet uit. Het is gewoon belangrijk dat ik het goed verwerk. En ik ben op de juiste weg.”

Vlak na het overlijden van zijn dochtertje maakt Boulahrouz de overstap naar Stuttgart. Bij Chelsea en Sevilla kwam hij weinig aan spelen toe. Het was voor Khalid en zijn vrouw in het begin een moeilijke periode, vooral privé was het lastig.

Sinds de winterstop gaat het een stuk beter: ,,Ook met mij persoonlijk. Ik kreeg weer meer spirit. Er is niet een moment geweest waarvan ik kan zeggen: ‘Toen ging het weer.”

Lees ook:Oranje met rouwbanden als eerbetoon aan Boulahrouz
Lees ook:‘Vertrek Boulahrouz door zwangerschapsproblemen’
Lees ook:Discussies op internet over rouwbetoon Boulahrouz
Lees ook:Boulahrouz speelt de kwartfinale!
Lees ook:Boulahrouz krijgt er zoontje bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>