Tv-host ‘feliciteert’ Carla Bruni

De roddelpers draait overuren in Frankrijk. De vermeende zwangerschap van presidentsvrouw Carla Bruni is nog steeds niet bevestigd. Des te opmerkelijker is het dat de echtgenote van Nicolas Sarkozy in de talkshow 13 heures van Jean-Pierre Pernaut wel van harte gefeliciteerd werd. Waarmee, dat liet de presentator wijselijk in het midden….

Bruni viel even stil maar herpakte zich snel. Om Pernaut  vervolgens vrolijk terug te feliciteren en hem te bedanken voor de gelukwensen. De als uitermate serieus bekend staande presentator praat niet snel over privé aangelegenheden. Daarmee zou hij zich immers verlagen tot populistische journalistiek. Maar in dit geval deed hij dat bewust wel. Zouden de roddels dan toch kloppen? Oordeelt u zelf:

Hoewel er dus nog niets bevestigd is, gaat het verhaal rond dat Bruni zwanger is van een tweeling. Ze zou uitgerekend zijn in oktober.

De vader van Nicolas Sarkozy zou de zwangerschap hebben bevestigd tegen de Duitse krant Bild. En Bruni’s moeder klapte maandag al uit de school tegen de Italiaanse krant La Stampa.

Voici, het tijdschrift in Frankrijk dat ook het bovenstaande filmpje publiceerde, roddelt mee: “Carla zal binnenkort de zwangerschap bevestigen, haar buik blijft immers groeien en daar kan niemand na een tijdje meer omheen. Bovendien hebben we een leuk detail weten te ontrafelen: De toekomstige ouders krijgen een tweeling.”

Lees ook:Carla Bruni wil baby met Sarkozy
Lees ook:Carla Bruni zwanger verklaard
Lees ook:Dochter Sarkozy heet Giulia
Lees ook:Carla Bruni officeel zwanger
Lees ook:‘Carla Bruni wel zwanger’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>