Zware kraamtijd Barbara Barend

Barbara Barend had allesbehalve een fijne kraamtijd. De 36-resentatrice kreeg na de bevalling van haar zoon Sep te maken met flink wat tegenslagen. Een paar dagen na de geboorte kreeg ze een baarmoederontsteking en moest ze opnieuw worden opgenomen in het ziekenhuis.

Barbara moest een week in het ziekenhuis blijven: “Ik heb wel wat traantjes gelaten. Ik kon niks: niet staan en niet lopen. Maar het voordeel was dat ik de hele dag naar mijn zoon kon kijken.”

In RTL Boulevard vertelde ze dinsdagavond dat het inmiddels beter gaat: “Ik moet nog wel aansterken. Als ik naar de hoek van de straat loop en weer terug, ben ik al moe.”

Sep is het eerste kindje van Barbara Barend en haar vrouw Alette Bastiaansen. Met de kleine man gaat alles goed en dat vindt Barbara – zoals het een goede moeder betaamt – het belangrijkst: “Hij doet het goed en daar gaat het om.”

Lees ook:Barbara Barend bevallen van zoon: Seb
Lees ook:Seb, zoon van Barbara Barend
Lees ook:Barend en Barend eerder gestopt
Lees ook:Barbara Barend zwanger van zoon
Lees ook:Barbara de Loor in verwaching

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>