Victoria Beckham zwanger van vierde

Victoria Beckham is zwanger!  De vrouw van stervoetballer David Beckham is in verwachting van haar vierde kindje. Dat meldt het Amerikaanse People Magazine zondag. De vierde spruit van Victoria en David wordt deze zomer verwacht.

 

Een woordvoerder van het beroemde koppel liet aan People weten:

,,David en Victoria zijn blij om te bevestigen dat ze aankomende zomer hun vierde kindje verwachten. Brooklyn, Romeo en Cruz verheugen zich erg op de komst van hun nieuwe broertje of zusje.”

Victoria(36) roept al jaren dat ze nog meer kinderen wilde: ,,Het zou fantastisch zijn als we gezegend zijn met meer kinderen. Drie jongens is veel en we genieten van onze kinderen. Maar ooit willen we er misschien nog wel een kleintje bij.”

Op Twitter en Facebook hebben de Beckhams het babynieuws inmiddels ook zelf bevestigd.

David liet een bericht achter op zijn facebookpagina met de tekst:  I’ve got some great news to tell you all. Victoria and I are expecting our fourth child this summer. The boys are very excited about the arrival of a new brother or sister.

En Victoria schrijft op Twitter:

“Thank u so much for your kind and beautiful messages!!! We are all so happy and very excited.”

Lees ook:En ze heet … Harper Seven
Lees ook:Victoria halfnaakt op Facebook
Lees ook:Victoria Beckham voedt geruchten over vierde baby
Lees ook:Beckhams showen dochtertje
Lees ook:‘Meisje voor de Beckhams’

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Victoria Beckham zwanger van vierde

  1. Corset-lover

    Wát ? Heeft David haar dan toch nog voor de 4e keer zwanger gekregen ? Onbegrijpelijk zeg dat ze met haar al jaren een graatmager lichaam nog steeds een vruchtbaar lijf heeft .

      /   Reply  / 
  2. tamara

    Probeert ze zo haar huwelijk te redden?????
    Of is het wraak van haar naar al zijn minaressen?????
    iig zal ze er over 8 maanden beter uit zien dan nu!!!!

      /   Reply  / 
  3. tamara

    Bedoel…Denkt ze zo haar huwelijk te redden?????

      /   Reply  / 
  4. Corset-lover

    Tja, voor de buitenstaander de schijn ophouden dat ze zo’n gelukkig huwelijk hebben….. Davids sex-affaires met Rebecca Loos en zoals met al zijn minnaressen werden in eerste instantie pertinent ontkend en bleek later toch waarheid te zijn. Maar dat ze nog vruchtbaar is met haar graatmarige lijf is werkelijk ongelooflijk.

      /   Reply  / 
    1. Kombrink Kommunicatie Auteur

      Jij houdt niet van dun he ..;)

        /   Reply  / 
  5. Corset-lover

    Zie je eigen “Kombrink Kommunicatie van 28 april 2008 :
    >>>>>Broodmager is ze. Victoria Beckham. En toch slaagt ze er keer op keer in om gezonde kinderen op de wereld te zetten. Ik vind het een ongelofelijke prestatie dat ze uit zo’n fragiel lijfje zonder iets dat lijkt op borsten of billen drie baby’s heeft weten te persen.<<<<<
    Jij noemt haar broodmager, ik hou het bij graatmager.
    Graatmager is wel iets anders dan dun.

      /   Reply  / 
    1. Kombrink Kommunicatie Auteur

      Klopt, ik hou ook niet van dun. Zeker niet als vrouwen een kind op de wereld willen zetten. Ik ken voorbeelden van vrouwen die tijdens de zwangerschap nog aan het lijnen zijn omdat ze bang zijn om aan te komen. Dan spoor je dus echt niet!

        /   Reply  / 
  6. Corset-lover

    Als vrouwen die wat te zwaar zijn iets aan hun gewicht doen, aan hun lijn denken en daarom afslanken is natuurlijk goed. Komt hun totale gezondheid enkel maar ten goede.
    Ik heb juist respect voor vrouwen die aanleg hebben om dik te worden en veel moeite doen om slank te worden en slank te blijven. Ik heb ook respect voor slanke vrouwen die aanleg hebben nóg slanker te worden en moeite doen om gezond slank te blijven.
    Maar het is toch ongezond als je al afgeslant bent, nog slanker wilt worden. Zo ongezond slank dat het graatmager is. Nét zo ongezond als de wat dikkere vrouwen die ongezond leven en nóg dikker worden.
    Wat ik wilde aangeven was zij dus niet gezond slank ia maar bewust ongezond graatmager. Dat ik me erover verbaas hoe zo’n graatmager lichaam als Victoria Beckham al jaren heeft nog zo vruchtbaar is.
    En dat zij nu ze zwanger is nog steeds aan de lijn doet om zo graatmager te blijven, onbegrijpelijk. Zij spoort inderdaad niet, en begrijp ook totaal niet wat zijzelf er nu zo mooi aan vind van haar graatmagerige lichaam.

      /   Reply  / 
  7. dreamgirllingerie.nl

    nee dun is ook niet alles

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>