Susan Smit zwanger van meisje

Aangezien we de zwangerschap van Susan Smit een paar maanden geleden volkomen over het hoofd hebben gezien, zullen we het geslacht van het kind maar meteen melden nu we er kennis van hebben genomen. Het staat in De Telegraaf namelijk: de bloedmooie schrijfster krijgt een meisje!

Aan Novum Nieuws vertelde Susan dat de zwangerschap prima verloopt: ,,Het kindje groeit goed en mijn concentratie en energie zijn na de eerste drie moeizame maanden helemaal teruggekeerd.”

Smit en haar Peter Veldhoven verwachten hun eerste kindje in februari.Ze hebben nog geen naam voor hun dochtertje bedacht: “We hebben het gevoel dat we haar eerst in de ogen moeten kijken voordat we weten welke naam bij haar past.”

Het laatst verschenen boek van Susan Smit heet Wijze Mannen.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Dochter Susan Smit geboren
Lees ook:Gemist: Susan Smit zwanger
Lees ook:Jan Smit: voorlopig geen kids
Lees ook:Jan Smit en Liza zijn er klaar voor
Lees ook:Jan Smit wordt papa!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Susan Smit zwanger van meisje

  1. mooie namen

    Wat leuk voor Susan Smit en haar Peter. Leuk voor ze een meisje! Mochten ze nog op zoek zijn naar een leuke voornaam. Mijn persoonlijke favoriete kindernamen noteer ik niet meer in mijn notitieboekje maar op mijn net gestarte blog, mooienamen.blogspot.com. Wie weet vind ze daar een mooie jongensnaam of meisjesnaam. Succes Susan!
    Groet van Mooie namen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>