Do is zwanger .. van een puppy!

Whoehahahahaha … Zangeres Do is zwanger! Hoorde ik zojuist op radio 538. Dominique van Hulst zou dat gemeld hebben op haar Twitter-pagina, zo kwekte het team van Edwin Evers maandagochtend in hun populaire radioshow. Ze weten ook al dat het een meisje wordt. Goeie stunt!

Nieuwsgierig als ik ben naar alle zwangerschapsnieuwtjes ben ik meteen even gaan neuzen op Twitter. Daar schrijft Do inderdaad:

We’ve got a baby!!! she’s 3 months old now and her name is…

….Fikkie!!! she’s a beautiful little brown puppy dog! whoeehoe!

Zo, hebben ze daar bij 538 toch weer voor een minuutje half Nederland (moi incluis ..) op het verkeerde been gezet.

Ook op haar Hyves wordt Do al volop gefeliciteerd met de ‘zwangerschap’. Al zijn daar ook krabbelaars die hun grijze cellen laten werken en hardop twijfelen.

De Telegraaf schijnt er zondag trouwens al een stukje over geschreven te hebben. Gek genoeg kan ik dat bericht zelfs via google niet meer terug vinden. Wel op allerlei showbizz- en roddelsites met verwijzingen naar de wakkere krant van Nederland. Blijkbaar heeft de krant op tijd ingezien dat Do een grapje maakte en het bericht vliegensvlug verwijderd?

We kunnen aan het blijde nieuws overigens meteen toevoegen dat Do inmiddels al bevallen is. Van een nieuwe single namelijk. Vandaag (maandag 23 november) verschijnt haar nieuwe single ‘Zingen in het donker’. Dat lezen we op haar officiële website.

Tegen Do willen we daarom maar één ding zeggen: GEFELICITEERD MEISJE! Met het bedenken van zo’n strakke publiciteitsstunt. Alle aandacht is weer even op je gericht!

Lees ook:Videoclip ‘Niemand zo trots als wij’
Lees ook:Is Michelle Obama echt zwanger?
Lees ook:Onderzoek relatieplanet: single vader wil single moeder
Lees ook:Single Jan Smit nu al goud
Lees ook:Wie noemt z’n kind nou Vuvuzela?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>