Celine Dion zwanger van tweede kind

Céline Dion (41) is in verwachting van haar tweede kindje. Dat meldt de Canadese krant Journal de Montréal dinsdag. De zangeres is zelf al niet meer de jongste maar 41 vind ik nog net kunnen voor een tweede kind. Haar echtgenoot René Angélil is daarentegen al 67. Het stel heeft al een zoontje van acht, René-Charles. Helemaal vanzelf is het allemaal niet gegaan. De baby is verwekt met behulp van een team vruchtbaarheidsartsen in New York.

Celine Dion werd ook deze tweede keer zwanger dankzij een ivf-behandeling. In het Amerikaanse tijdschrift People vertelt haar arts Zev Rosenwaks dat er een embyro bij de zangeres is teruggeplaatst dat acht jaar geleden is ingevroren. Volgens hem is Dions zwangerschap nog erg pril.

Dion liet haar embryo’s invriezen toen ze een ivf-behandeling onderging om haar eerste kindje te krijgen. Nadat ze in 2007 stopte met haar shows in Las Vegas besloten zij en haar man René Angelil opnieuw een behandeling te ondergaan om zwanger te worden. “Ze kwam terug naar onze kliniek, omdat ze nog een kindje wilde”, zegt Rosenwaks.

Lees ook:Miskraam voor Celine Dion
Lees ook:Celine Dion in beruchte wachtweken
Lees ook:Celine Dion zwanger van tweeling
Lees ook:Zoontjes Celine Dion heten Eddy en Nelson
Lees ook:Celine Dion opgenomen in ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>