Mooie Maaike moeder van meisje Noa

Als ze net zo knap wordt als d’r moeder en als je een prachtige zangstem kunt erven, dan komt het helemaal goed met Noa, de dochter van Maaike Widdershoven. Het meisje is zaterdag geboren, vertelde de 39-jarige musicalster woensdagavond in RTL Boulevard. Noa ligt nog ter observatie in het ziekenhuis, na een zware bevalling met een vacuümpomp.

Op haar website schrijft Maaike: ,,Op 10 januari ben ik bevallen van een prachtige dochter! Daardoor zijn er voorlopig even geen optredens gepland. Daniël en ik gaan eerst eindeloos genieten van onze Noa!”

Maaike Widdershoven is getrouwd met musical-technicus Daniël Staakman. Noa is het eerste kind van het stel. Aanvankelijk lukte het niet om zwanger te raken, maar na vijf jaar is het gelukt.

Maaike is van plan om haar werk in de muziek- en musicalwereld over een tijdje gewoon weer op te pakken. Haar ambities zullen niet lijden onder het moederschap. “Ik zit in de laatste ronde van de audities voor een musical die in november volgend jaar van start gaat”, zei ze enkele maanden geleden in De Telegraaf. ,,Dan is ons kindje geboren en kan ik gewoon weer werken.”

Voor haar rol van Maria in The Sound of Music ontving Widdershoven in 2003 de John Kraaykamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Bron: Telegraaf / De Pers.

Lees ook:Maaike Widdershoven eindelijk in verwachting
Lees ook:Maaike bij première Volendam de musical
Lees ook:Buitenbaarmoederlijke zwangerschap Maaike
Lees ook:Derde kindje op komst voor Kim-Lian van der Meij
Lees ook:Vierde kind Reinout en Daniëlle geboren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>