Angelina Jolie nu ècht bevallen van haar tweeling

De (roddel)bladen zaten er al een keer vet naast. Maar nu schijnt het dan toch echt gebeurd te zijn: Angelina Jolie is bevallen van haar tweeling! Dat meldt de Franse ochtendkrant Nice-Matin. De bevalling vond zaterdagavond plaats in de kliniek Santa-Maria in Nice. De baby’s, een jongen en een meisje, heten Knox Léon en Vivienne Marcheline. De tweeling is met een keizersnede ter wereld gebracht. De gynaecoloog van de 33-jarige actrice, Dr. Sussmann, bevestigde het nieuws aan de Franse krant. Volgens de dokter voelen Angelina Jolie en Brad Pitt zich zo goed in Nice dat ze het exclusieve nieuws als eerste via de ochtendkrant aan de inwoners van Nice bekend wilden maken.

Het lijkt erop dat Jolie, Pitt èn hun gynaecoloog de wereldpers helemaal op het verkeerde been hebben gezet. Dr. Sussmann verklaarde vorige week in een officiële persconferentie dat de bevalling nog enkele weken op zich zou laten wachten. En eergisteren deden geruchten de ronde dat Jolie haar keizersnede voor dinsdag had gepland.

De paparazzi gaven het beroemde acteurskoppel daarom de afgelopen dagen wat lucht. Die gelegenheid hebben ze blijkbaar aangegrepen om de kinderen in een relatieve medialuwte ter wereld te brengen. Al buitelden de roddelbladen zaterdag al weer over elkaar heen met berichten over de geboorte dan wel de ontkenning van die berichten. Heerlijk hè dat ze nu geboren zijn. Hebben we die onzin tenminste achter de rug!

Met de tweeling hebben Angelina Jolie en echtgenoot Brad Pitt (44) nu zes kinderen. Ze hadden al een biologische dochter van 23 maanden, Shiloh, en drie adoptiekinderen, Maddox(6), Pax(4) en Zahara(3).

De eerste foto van de pasgeboren baby’s is voor een bedrag van bijna 11 miljoen dollar verkocht aan een niet nader genoemde Amerikaanse krant, zo schrijft Nice-Matin die met de geboorte een primeur van wereldklasse heeft gescoord.

Volgens de New York Daily News heeft de advocaat van ‘Brangelina’ de domeinnamen knoxleon.com en viviennemarcheline.com al geclaimd.

Lees ook:‘Angelina’s tweeling laat nog weken op zich wachten’
Lees ook:Alsnog de eerste foto’s van tweeling Angelina Jolie
Lees ook:‘Angelina Jolie is nu alweer zwanger!’
Lees ook:Carla Bruni officeel zwanger
Lees ook:Angelina mag onderhand wel eens gaan werpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>