Laat je inspireren door de Negenmaandenbeurs!

Aanstaande en jonge ouders kunnen zich in februari weer volop laten inspireren tijdens de Negenmaandenbeurs. De beurs wordt in 2013 gehouden van 20 tot en met 24 februari. Vijf dagen lang is de Amsterdam RAI weer the place to be voor alles wat met ouderschap, zwanger worden en zwanger zijn te maken heeft.

Nieuw: Puur Baby Plaza

Tijdens de komende editie maken bezoekers van de Negenmaandenbeurs kennis met het nieuwe concept ‘Puur Baby Plaza’. Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI: “Het Puur Baby Plaza biedt alles wat je moet weten voor een gezonde en bewuste leefstijl voor je kind en jezelf door middel van informatie, workshops en producten. Op dit speciaal ingerichte plein staan duurzame ondernemers bij elkaar met producten die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.”

Baby Innovation Award 2013

Ook de babybranche kent een eigen ‘Oscar-uitreiking’: de Baby Innovation Award. Elk jaar worden meer dan 40 nieuwe baby- en peuterproducten op de Nederlandse markt gelanceerd. Maar welke kinderwagens, buggy’s, ledikanten, autostoelen, draagzakken, flesjes en speentjes zijn nu het meest innovatief, het veiligst en het handigst? De Baby Innovation Award geeft het antwoord. De award wordt mogelijk gemaakt door vakblad BabyWereld en BabyStuf.nl in samenwerking met de Negenmaandenbeurs.

Vraag maar raak!

De beurs biedt ook volop gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen met experts en andere ouders (in spe). Nicole Tuitert: “Tijdens de zwangerschap is het logisch dat je met allerlei vragen zit. Hoe kun je zo gezond en veilig mogelijk zwanger worden en zijn? Wat kan de verloskundige voor je doen? Hoe bereid je je het beste voor op de bevalling? Op het Bol van KennisPlein zijn deskundigen aanwezig waar je als (aanstaande) ouder met al je vragen terecht kunt. Ook worden er allerlei informatie workshops gegeven.”

Openingstijden Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs 2013 wordt gehouden van 20 tot en met 24 februari in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Entreekaarten zijn vanaf 1 december tot en met 19 februari met € 4,50 korting te koop bij Prénatal en via www.negenmaandenbeurs.nl.

 

Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten
Lees ook:Speciale routekaart voor aanstaande vaders
Lees ook:Baby & Kids Website Awards: nomineren!
Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>