Pampers stopt stemmen Blijste Baby

blijste babyPampers heeft vrijdag besloten om per direct te stoppen met het stemmen op de website www.blijstebaby.nl. Het stemproces wordt omgezet in een loting door een notaris. Uit de 20.000 aangemelde baby’s worden er 25 geselecteerd voor de finale op 31 augustus. Sinds de start van het stemproces op 1 augustus kampt Blijste Baby met grote problemen. De website werd geplaagd door technische storingen, deels vanwege de grote belangstelling voor de wedstrijd maar ook omdat er gefraudeerd werd met stemmen.

Afgelopen week ontstond zoveel commotie rondom de wedstrijd dat Pampers nu drastische maatregelen nodig acht. Boze ouders die vonden dat het stemmen niet eerlijk verliep zochten contact met de media en kregen gehoor.

In De Telegraaf verscheen dinsdag een artikel met de kop Onderzoek naar fraude babyverkiezing. Er werd ook een online petitie gestart om Pampers te bewegen de opzet van de wedstrijd aan te passen. Die petitie werd door bijna 600 mensen ondertekend.

Pampers slaagde er eind vorige week overigens wel in om de technische problemen op te lossen. Het stemmen verliep vanaf dat moment vrijwel probleemloos. Ook werd het lek in het computersysteem gedicht waardoor frauderen met stemmen nauwelijks nog mogelijk was. Door alle ophef had het imago van de wedstrijd echter al een onherstelbare deuk opgelopen.

Door de negatieve publiciteit dreigt de inentie van de wedstrijd verloren te gaan. Pampers wil ouders de kans geven om hun baby op een leuke manier in de spotlights te zetten. In de maand juli reageerden jonge ouders in Nederland daar enthousiast op. Ruim 20.000 baby’s werden aangemeld voor de wedstrijd. Maar al snel draaide Blijste Baby draaide uit op een, volgens velen, oneerlijke strijd.

Ronald van de Straat, woordvoerder Pampers: “We willen deelnemers een leuke en eerlijke zoektocht garanderen. Ook gezien de commotie van de laatste dagen over stemmen, die niet volgens de door ons opgestelde actievoorwaarden zijn verkregen, hebben we daarom gekozen voor een loting voor de 25 finaleplaatsen. We begrijpen dat we hiermee ouders teleurstellen, die hun uiterste best hebben gedaan om anderen te motiveren te stemmen op hun baby. Het is een moeilijke keuze, maar we zien dit als de enige mogelijkheid om de zoektocht op een eerlijke manier voort te zetten.”

De loting vindt plaats in de week van 20 augustus. De 25 finalisten worden persoonlijk op de hoogte gesteld en later bekend gemaakt via de website www.blijstebaby.nl.

Op dinsdag 31 augustus vindt de finale plaats, gepresenteerd door Wendy van Dijk. Een onafhankelijke jury zal uit de 25 finalisten de Blijste Baby van Nederland kiezen.

Lees ook:Steun voor petitie Blijste Baby
Lees ook:Pampers zet Blijste Baby stop
Lees ook:Pampers controleert stemmen Blijste Baby
Lees ook:Blijste Baby begint dinsdag opnieuw
Lees ook:Blijste Baby 2011: nog 24 uur!

331 Reacties // Reageer

331 thoughts on “Pampers stopt stemmen Blijste Baby

  1. Samantha

    aaah het gaat stoppen jammer.!!!
    ging net goed op weg;)
    iemand nog een stemmetje voor Ivana:D
    hebnog 1 stem over en anders morgen weer als het nog kan.!!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/18640

      /   Reply  / 
  2. Daddy'o

    tsja… dat is ook een oplossing… geen mooie maar toch…
    Nu is het ook niet meer de blijste baby van Nederland, maar mooiste baby onder de winnaars van een loterij…

    Zou je ook belasting moeten betalen over de waarde van het gewonnen bedrag aangezien er een loterij aan vast hangt?

      /   Reply  / 
    1. Daddy'o

      overigens is ” met directe ingang ” ook niet helemaal waar, aangezien je nog immer kunt stemmen.

        /   Reply  / 
      1. Liesbeth Kombrink Auteur

        Nou ja, dat is wat in het persbericht staat. Ze hebben mij als eerste ingelicht zojuist. Ik zag ook dat er nog gestemd kan worden maar dat zal niet lang meer duren, denk ik. De rest van de pers zal er ook wel mee gaan komen verwacht ik. Telegraaf zeker.

          /   Reply  / 
        1. granny van ZIPPER 7106

          al klaar alles is weg …snik snik

            /   Reply  / 
          1. Marja

            Gerda Smit hier op het forum!!

              /  
          2. Liesbeth Kombrink Auteur

            ;) Alles weg whahahahahahahhaaa

              /  
  3. Mariska

    O, had de blog nog niet gezien!

      /   Reply  / 
  4. maya

    kan je nou niet meer stemmen

      /   Reply  / 
  5. trotse mama

    wat een loseroplossing zeg, één ding weten we zeker de baby’s hier die commotie hebben veroorzaakt en de top 30 die ook commotie hebben veroorzaakt zullen er niet bijzitten om nog meer commotie te voorkomen

      /   Reply  / 
    1. Daddy'o

      inderdaad een zwaktebod van de firma pampers, ze kunnen geen oplossing vinden voor de stem problemen, en hebben problemen met het controleren van reeds gedane stemmen. Nu gaan ze zelf een loterij houden waar de deelnemers geen controle op hebben. Wie zegt dat alle deelnemers worder meegenomen in de loterij?

      P&G zou zich diep moeten schamen voor de gang van zaken…

        /   Reply  / 
  6. Maurice

    hmmm dus hoeveel kans heb je 25/20000 = 0,125% das niet eg veel :(

    Nou ja dan houden weer tijd over ;)

    @mark kun je nog wel snel een totaal lijstje maken van alle deelnemers? :)

      /   Reply  / 
  7. linda

    Dus na al die tijd die iedereen er nu ingestoken heeft om stemmen te verzamelen, stoppen ze er zomaar mee? Pampers zou zich nu helemaal kapot moeten schamen! Wat een aanfluiting zeg!

      /   Reply  / 
  8. debora

    ooo nou:( dit is niet leuk haha ik stond al in de 25 ( van de dag dan)
    nou hopen dat er maar 1 van hier bij zit!

      /   Reply  / 
  9. granny van ZIPPER 7106

    ECHT JAMMER !!! MAAR VIND HET NOG STEEDS REUZESPANNEND HOOR .
    HET ZOU WEL ERRUG LEUK ZIJN ALS OUDERS MET BABY’S IN DE “ECHTE” FINALE MEKAAR TERUG ZIEN EN ELKAAR HERKENNEN DOOR DE BLIJSTE BABY FOTO’S DIE DE AFGELOPEN TIJD VOORBIJ ZIJN GEKOMEN .
    IK WENS IEDEREEN DIE IN DE ECHTE FINALE KOMT HEEEEEL ERG VEEL SUCCES NAMENS GRANNY EN ZIPPER DE ALLERBLIJSTEBABY (ALIAS KLEINKIND VAN MIJ) ;-)

    http://zwanger.blog.nl/algemeen/2010/08/12/blijste-baby-concurrentie-fraude-stemmen-aangepakt-babywedstrijd#comment-22132

      /   Reply  / 
  10. Mark

    Als het goed is heb ik een lijst van een uur geleden maar zit nu in de auto.. Ik ben zo thuis

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      geweldig Mark ,
      mag hopen dat je meerijdt of stilstaat in de file ( oooh nee das niet leuk in een file staan , sorry hoop dat je gauw thuis bent hoor ) omdat je dit berichtje stuurt lol
      maar ben in iedergeval weer erg benieuwd naar je lijst .
      namens Zipper en Granny bedankt voor je nuttige informatie

      groetjuss Granny van Zipper http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

        /   Reply  / 
  11. trotse mama

    kans is wel iets groter want er hebben er ook al een aantal opgegeven. Ik vind alleen dat de ouders die überhaupt niet begonnen zijn met stemmen (er zijn best veel kids met 0 stemmen totaal) niet mee zouden mogen doen want die zijn niet eens begonnen en hebben geen interesse getoond vanaf het begin. Afwachten maar, ik snap alleen niet dat ze aangeven dat er stemmen zijn gevonden die niet eerlijk zouden zijn maar volgens mij is het probleem juist dat ze die niet gevonden hebben omdat hun regels enorme gaten bevatten en omdat ze niet weer allerlei boze ouders achter zich aan willen hebben nu deze oplossing gekozen hebben want anders had de top 30 helemaal niet veranderd geweest aan het eind en iedereen weer op tilt geslagen. Ik vind dit echt een prutoplossing, iedereen hier heeft er ontzettend veel tijd en aandacht aan besteed om uiteindelijk in een loterij die ook wel weer niet eerlijk zal verlopen terecht te komen. Prut, prut, prut oplossing

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Veel ouders zijn wel begonnen, maar kwamen er niet door. Ze liepen daarna zo veel achter dat ze ook niet meer begonnen zijn denk ik. 0 stemmen vind ik geen reden om niet mee te mogen loten hoor.
      Nou allemaal veel succes bij de loting!

        /   Reply  / 
  12. maya

    ben benieuwdd

      /   Reply  / 
  13. maya

    nou ben blij dat ik niet de hele dag dag in dag uit op dit forum heb gezeten voor stemmen te wisselen. vond et al erg als ik er smiddags en savonds een half uur op zat verspeelde tijd die ik achteraf beter aan me babytje had kunenn besteede

      /   Reply  / 
  14. trotse mama

    zijn ze trouwens niet verplicht om de naam van de notaris naar buiten te brengen om zo aan te geven dat het wel eerlijk gebeurt? Ik vraag me namelijk wel degelijk af of het eerlijk gebeurt (er is al zoveel gebeurt, dit kan er ook nog wel bij dan). Weet iemand dit?

      /   Reply  / 
  15. Loesje

    Tja zonde van de tijd he hahaha, ken er de humor wel van inzien hoor. Ik denk dat het zo wel het eerlijkst is, want wat hadden ze anders moeten doen. En welke kindjes nu ook gekozen worden, ze zullen allemaal wel blij kunnen zijn. Ze zoeken nu alleen nog iemand die ook vaak blij kan zijn voor de camera van hun denk ik.

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      zoist maar net…. gewoon blijven lachen doe ik ook

        /   Reply  / 
  16. linda

    1 ding denk ik wel: de omzet van Pampers zal wel drastisch kelderen in Nederland. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die denkt: die pampers hoeven niet meer voor mij; zat andere luiermerken!

      /   Reply  / 
  17. Kirsten

    Nou ja jongens het is jammer voor ons maar begrijp echt wel dat het voor ouders die dit forum niet gevonden hebben eerlijker is hoor.
    We hebben ons best in ieder geval gedaan. En iedereen die geholpen heeft bedank ik hierbij!!

      /   Reply  / 
  18. tante van luna en lotus(tamara)

    OH GA JULLIE ALLEMAAL MISSEN…..BEDANKT ALLEMAAL,HEB HET REUZE
    GEZELLIG GEVONDEN…OOK LIESBETH VOOR HAAR DAGELIJKSE STEM
    WEET NIET WAT IK MOET ZEGGEN MAAR HOOP DAT WE ELKAAR TEGEN ZULLEN
    KOMEN OP 31 AUGUSTUS> MEIDEN BEDANKT!!!!! LIEFS TAMARA (TANTE VAN LUNA EN LOTUSS) SNIKSNIK

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      DIKKE kuss voor Lotusssss van ZZZZZZipper (k) hihi klinkt wel leuk
      tws gezellig en inderdaad ga ik jullie missen

      groetjuss Granny van zipper

        /   Reply  / 
      1. tante van luna en lotus(tamara)

        Dikke KUZZZ terug voor ZZZipper van LOTUSSS
        toch lekker 2 dagen kunnengenieten van de top 25
        Vonden we helemaal super. Ja en Lizzy(mama van luna en Lotus) en ik hadden afgesproken lizzy zorgt voor de blije baby en tante tamara
        voor de stemmen…HOE LEUK
        BYEEEEE

          /   Reply  / 
        1. granny van ZIPPER 7106

          TEAMWORK TEN TOP

            /   Reply  / 
          1. tante van luna en lotus(tamara)

            Of oma aan de top (k3)

              /  
  19. Liesbeth Kombrink Auteur

    Jullie mogen hier gewoon terugkomen om mijn andere stukjes te blijven lezen hoor. Zitten ook hele leuke tussen ;) !! En by the way: we hebben Babywedstrijd.nl nog ;)

      /   Reply  / 
  20. Kirsten

    Het was zeker wel gezellig in het kippenhok hier!! hahhaa
    En Liesbeth heel erg bedankt dat je ons zo goed op de hoogte hebt gehouden!

    Kom zeker wel terug.

      /   Reply  / 
  21. Kirsten

    Ooo en ik ga straks een leuke foto inzenden voor de babywedstrijd!

    Leuk!

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      hahaahaaahh zal ik Zipper’s foto naast die van Dayne zetten , gezellig. hier kwamnen ze mekaar ook elke keer tegen.

        /   Reply  / 
      1. Kirsten mama van Dayne

        Dat is gezellig voor ze ja hahaha!!!!

        Zijn toch samen 2 mooie ventjes.

          /   Reply  / 
        1. granny van ZIPPER 7106

          dacht ut wel

            /   Reply  / 
  22. Jessica Stiens

    Allemaal bedankt voor de stemmen die jullie aan Froukje hebben gegeven.
    Ik ga jullie wel missen hoor!!!
    Iedereen succes verder en wie weet tot ziens!

    Groetjes van Jessica en Froukje

      /   Reply  / 
  23. Loesje

    Ja dat vond ik eerlijk gezegd ook het leukst, gewoon lekker keuvelen en wat te doen hebben als de kinderen op bed liggen of als ik me verveel op mn werk hahaha.

    En eerlijk gezegd zal ik er geen pamper minder om kopen, want die zitten nou eenmaal het lekkerst, het is de enige luier die snachts ook al het overtollige vocht vasthoudt zonder te lekken, maarre misschien heb ik ze binnenkort niet eens meer nodig, want Larissa heeft zojuist voor het eerst op de wc geplast haha. Mochten we toch nog de luiers winnen zal ik aan jullie denken hoor als mijn meid ineens toch gauw zindelijk zal worden hahahahaha (zal wel niet, maar je weet maar nooit he hahah)

      /   Reply  / 
  24. daan

    hahahaha al die tijd hebben mensen hun babys verwaarloosd voor stemmen bedelen enz dus nu maken de echte mooie blije babys kans dus besteed je tijd nu maar weer aan je kinderen wat je die tijd niet gedaan had

      /   Reply  / 
    1. Loesje

      En waar baseer jij je oordeel op dat de baby’s verwaarloosd worden? Of ben jij er zo eentje die je kind nooit eens lekker zelf laat spelen en je kindje oververmoeid door hem/haar continu bezig te houden?
      Ga lekker met jezelf spelen ipv ons lastig te vallen

        /   Reply  / 
      1. lotje

        hoe jij was kunnen we wel raden waarheid is hard balen he!!!!!

          /   Reply  / 
  25. Liesbeth Kombrink Auteur

    Wat zal Sandra opkijken als ze straks terugkomt uit de dierentuin! Ben heel benieuwd naar haar reactie!

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      HAHAHHAHAHA twee zielen 1 gedachte dacht er ook net al aan .

      bedankt voor alles Liesbeth twas bovenal toch erg gezellig vond ik Volgende wedstrijd moeten we maar eengeluidsmoment opsturen van /zipper want hij lacht dus echt hard met geluid op de beroemde foto hihi
      het gajegoed

      groetjuss granny van Zipper

        /   Reply  / 
  26. lotje

    net goed voor ze hahahahahahahahahahahahahaha mensen gingen over lijken voor stemmen

      /   Reply  / 
    1. Loesje

      ja lachen joh mijn hele straat wordt morgen begraven kom je ook?

        /   Reply  / 
      1. tante van luna en lotus(tamara)

        HaHa lotje plast al op het potje….
        geen pamper nodig…..nu lach ik me rot!!!!!!!

          /   Reply  / 
        1. granny van ZIPPER 7106

          hilarisch…. het wordt nog gezelliger kom op met die vlaai en koffie maar weer Lotje trakteert

            /   Reply  / 
          1. tante van luna en lotus(tamara)

            ja dat is haar lot……

              /  
    2. granny van ZIPPER 7106

      moest hier staan ipv beneden

      WTF is Lotje? hahaahahah nee ,hoef geen antwoord van je was gewoon een gedachte hardop .
      en beantwoorden begin ik al helemaal niet aan.

        /   Reply  / 
  27. Mark

    Mijn laatste lijst is van 15:45 van vandaag, dus hierbij twee afbeeldingen met de top 30 van vandaag + totaal

    Top 30 (Totaal aantal Stemmen)
    http://i36.tinypic.com/34plxk8.jpg

    Top 30 (Vandaag tot 15:45)
    http://i37.tinypic.com/2ynp855.jpg

    Helaas geen leuke statistiekjes meer de aankomende dagen, maar wie weet wat er nog komt :-)

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      dankjewel Mark , gaat bij de blijebaby administratie ;-)

        /   Reply  / 
    2. Liesbeth Kombrink Auteur

      Thanx Mark, het begon net echt interessant te worden met die lijstjes! Keihard bewijsmateriaal. Ik ben vanochtend echt heel pissig geworden dat ik geen antwoord kreeg en heb ook met deze lijstjes gezwaaid. En een paar uur later belt Pampers me op om me de primeur te geven van het stoppen van het stemmen. Misschien was dit wel net de druppel die de emmer deed overlopen ;)

        /   Reply  / 
      1. Mark

        Ja, ik kreeg er net weer zin in ! Niet meer stemmen, maar statistieken ! :-) Ik hoop dat ze een volgende keer iets langer nadenken of betere IT specialisten inhuren ;-)

          /   Reply  / 
        1. Mattheyz-Ferdynand

          hey mark, misschien huren ze jou wel in de volgende keer,hihihi

            /   Reply  / 
          1. tante van luna en lotus(tamara)

            Je haalt de woorden uit mn mond…

              /  
          2. Mark

            Ze kunnen altijd bellen, het is dat die babywedstrijd.nl er al is anders had ik iets te doen gehad dit weekend.. Even zo’n site in elkaar draaien en dan Kruidvat ofzo bellen of ze willen sponsoren :-)

              /  
        2. tante van luna en lotus(tamara)

          Hey mark wat denk jij nu? Zullen ze zelf al zn keuze hebben gemaakt bij pampers en nu al weten wie ze gaan kiezen….

            /   Reply  / 
          1. Mark

            Hehe, dat is redelijk dubbel. Het ligt er een beetje aan of die ‘notaris’ ook echt bekend wordt gemaakt. Zo ja, dan moet het wel een eerlijke loterij worden waarbij het dan nog even de vraag is of de ‘fraudeurs’ ook mee doen. Krijgen we die notaris niet te horen, dan kan het natuurlijk alle kanten op en zegt mijn gevoel dat P&G gewoon een stel kids ‘kiest’/laat winnen (*kies wat je wilt) die goed ‘smoelen’ op TV en in de toekomstige reclamecampagne.

            De openheid en doortastendheid van de afgelopen dagen schept in ieder geval niet veel vertrouwen, maar ik laat me natuurlijk altijd graag verrassen (wie houdt er niet van een positieve surprise).

            Feit blijft echter wel dat er nu totaal geen wedstrijd-element meer in zit en we dus net zo goed met zijn allen krasloten kunnen gaan kopen. Die hebben naar ik heb horen zeggen een win kans van 1 op 3, stukje meer dan bij onze Pamper vrienden

              /  
          2. tante van luna en lotus(tamara)

            Ben benieuwd hoe het allemaal af gaat lopen, kijken hoe ze dat allemaal gaan aanpakken bij de liveshow….In ieder geval wie het
            ook mag zijn gun het ze allemaal…en wat is de blijste baby denk ik dan, elk kind heeft zn minder en blije momenten toch…momentopname..we zullen zien…iig keek ik op een gegeven moment wel uit naar die berichtjes van jou, werden we weer iets wijzer! Succes verder met alles en bedankt voor je info…
            groetjes tamara

              /  
    3. Melissa

      Balen, balen, balen dat het stemmen stopt… en helemaal nu ik in het mooie lijstje van Mark zie dat m’n meisje Lotus op plek 29 stond in het totaal, extra zuur :(

      Nou hopelijk komt ze alsnog in de finale…zoals iedereen van zijn/haar blije baby hoopt natuurlijk :D

      Succes allemaal!!!

        /   Reply  / 
  28. granny van ZIPPER 7106

    WTF is Lotje? hahaahahah nee ,hoef geen antwoord van je was gewoon een gedachte hardop .
    en beantwoorden begin ik al helemaal niet aan.

      /   Reply  / 
  29. mhelwd

    Ik wil iedereen hier bedanken die op mijn kleine meisje heeft gestemd..
    echt super…
    misschien tot de 31ste(hoewel de kans heel klein is :-) )
    ik vond het super gezellig hier…
    ik wens iedereen hier nog succes.
    en Liesbeth ook bedankt dat het zo kon.

    Groetjes mama van Lynn Elize (mhelwd)

      /   Reply  / 
  30. suus, mama van Elijah

    nou ben hier wel blij mee. het bleef me toch dwars zitten, en de lol was er al helemaal vanaf. nu heeft ieder weer gelijke kansen en is het geen onderlinge strijd meer. Want ik denk niet dat op de manier met stemmen WEL de 25 allerleukste babies eruit waren gekomen ;)
    en ook de babywedstrijd kan je makkelijk frauderen. gewoon op stemmen klikken en alleen je eigen kind kiezen als die voorbij komt. dus das ook niet waterdicht. uiteindelijk zijn ALLE babies natuurlijk gewoon ontzettend leuk, lief en schattig. Een foto is ook maar een momentopname, en van alle babies zijn er leuke fotos en minder leuke fotos.
    Wees trots op je kleine en maak er een goed mens van. Dan zijn we allemaal winaars!!
    Wel jammer want was hier toch gezellig en wat te doen savonds haha… en weer een leuke blog erbij gevonden natuurlijk. Liesbeth bedankt voor het medeleven en je inzet!
    groetjessss Susan & Elijah

      /   Reply  / 
  31. lotje

    zo mensen zijn hard geraakt zo telezen wat een hatemail losers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
    1. Loesje

      says who, kommie doen dan??

        /   Reply  / 
  32. marleen, mama van rosanne

    beste allemaal
    bedankt voor jullie stemmen op rosanne
    liesbeth bedankt voor je goede zorgen.
    groetjes en tot….

      /   Reply  / 
  33. richard

    en nu gaan de bedelaars zich vervelen want hun hadden toch niks beters te doen dan dagen en uren stemmen ruilen hier op de site

    en fraude is fraude of je met 10 email adressen van de hele familie gaat stemmen en je dus als 1 persoon 80 stemmen uit deelt met de email adressen van de hele familie

      /   Reply  / 
    1. tante van luna en lotus(tamara)

      Geloof dat jij je verveelt..anders was je hier niet…

        /   Reply  / 
      1. richard

        waanhopige

          /   Reply  / 
        1. tante van luna en lotus(tamara)

          Toedeliedokie…

            /   Reply  / 
        2. Mamma van Ashley

          Ga toch fijn je ‘overwinning’ vieren. Jij hebt nu toch ook je zin??? Wij kunnen lekker niet meer de hele dag stemmen en de fradeurs (het is maar wat je fradeurs noemt) kunnen ook hun gang niet meer gaan. Dus wat zit je hier dan nog te emmeren…??!!

          PS. Je kunt je tijd beter besteden aan een lesje correct Nederlands…het is namelijk wanhopig (met 1 a)…

            /   Reply  / 
  34. Jean-Paul Emmelot

    Hallo Allemaal Iedereen Hartelijk bedankt voor het blijven stemmen op Gwen uit Vleuten. Voor iedereen die uitgekozen wordt om in de show te gaan zitten natuurlijk heel veel succes.
    Iedereen bedankt en tot ziens.

      /   Reply  / 
  35. Loesje

    Nou mensen, jammer dat hier dan toch ineens mensen de gezelligheid komen verpesten. Hoop commentaar op de internetters, vraag me dan ook af wat ze zelf op internet doen. Ik ga jullie allen het beste wensen, ik heb het de laatste 2 dagen erg gezellig gevonde hier.

    groetjes van loesje

      /   Reply  / 
  36. danielle gohl

    Ook ik wil iedereen die op Denise heeft gestemd heel erg bedanken voor de stemmen.
    Ik wens iedereen toe dat ze bij de 25 getrokken baby’s horen.
    In ieder geval hebben we heerlijke onze kinderen waar we volledig van kunnen genieten!
    Succes en geniet van elkaar.

    groetjes Danielle Gohl

      /   Reply  / 
  37. trotse mama

    Wel grappig dat ze zeggen dat de loting plaatsvindt in de week van 20 augustus. Dat is op een vrijdag, volgende week vrijdag om precies te zijn. Gaan ze dan vanaf maandag al loten? We lekker snel, hoeven we niet meer tot 23 augustus te wachten. Ik neem toch aan dat als één van onze kindjes gekozen wordt jullie dat wel even komen melden hier? Iedereen heel veel succes, zo hebben we allemaal weer evenveel kans (al blijf ik erbij dat ik niet geloof dat ze iedereen meenemen in de loting).

      /   Reply  / 
  38. Norbert

    Iedereen bedankt voor het stemmen op onze zoon!
    Al komen we niet in de finale, gezellig was het!!

    (over een half jaar een reunie, kunnen we er nog eens over napraten?? ;-) )

      /   Reply  / 
  39. granny van ZIPPER 7106

    LIEVE MENSEN, IEDEREEN HARTSTIKKE BEDANKT VOOR DE STEMMEN DIE JULLIE ZIPPER GUNDE.
    het gaat jullie goed ( veel genieten want voordat je het weet zijn ze 18 en 25 , sprak GRANNY wijs ;-) ) en dikke kusssss voor de blijste baby’s …. van ZZZZipper .

      /   Reply  / 
  40. mama sofie

    Hallo

    Allemaal bedankt voor de stemmen voor Sofie!
    Ik lees net dat het stemmen is stopgezet.

    Groet,

    Anita

      /   Reply  / 
  41. Mamma van Ashley

    Lieve stemmers,

    wat een bericht weer! Nou, heel eerlijk gezegd ben ik er wel blij mee…het was toch zowat een dagtaak om in de top 25 van de dag te blijven en dan wist je nog niet eens zeker of dat wel genoeg was om door te gaan naar de finale…
    Na alle commotie denk ik dat dit toch de beste ‘oplossing’ is van Pampers, al hadden ze natuurlijk beter na moeten denken voordat ze deze wedstrijd begonnen…Jammer is het wel, het was hier erg gezellig met alle medestemmers (de vreselijk irritante personen, die hier niks te zoeken hadden (ik noem geen namen) daargelaten…).

    Iedereen die op onze prachtmeid Ashley heeft gestemd, heel erg bedankt! We hebben jullie ook graag geholpen. En wat de uitslag straks ook moge zijn, we kunnen allemaal supertrots zijn op onze blijste baby’s!
    Ik zal jullie missen…hihi

    Liesbeth, bedankt voor al je berichtgevingen en het in goede banen leiden van alle berichten (hoe heet het er soms ook aan toe ging…) :)

    En Sandra….ik ga straks jouw reactie hier lezen, daar kijk ik nu al naar uit, hahaha!

    Groetjes, ook van Ashley!

      /   Reply  / 
  42. Deniesje

    Nou, ben ik een dag weggeweest en lees ik dat er hier iemand helmaal van LOTJE getikt is! Met zo’n malLOTerige moeder heb je wel een LOT uit de loterij zeg! Dat is kLOTe…… hhi
    Maarre…. moet ik nu een nieuwe foto opsturen voorde wedstrijd of gebruiken zegewoon allee foto’s die er al op stonden. Kan namelijk niets meer zien op de site, behalve het bericht dat we allemaal per email kregen…Somebody help me??

      /   Reply  / 
    1. Daddy'o

      De foto’s zijn niet belangrijk meer, ze het is nu een loterij geworden. Dus je zult geen nieuwe meer hoeven te sturen.

      Hebben jullie een email gehad van blijstebaby? Toch maar even spam box checken…

        /   Reply  / 
      1. Liesbeth Kombrink Auteur

        Boze Ouders heeft een e-mail gestuurd met het bericht. Als je je daar had aangemeld, had je die mail ook gekregen. Of Pampers ook een bericht heeft gestuurd weet ik niet.

          /   Reply  / 
  43. Liesbeth Kombrink Auteur

    Allemaal bedankt voor jullie lieve berichtjes! Ik ben net ook gebeld door Rasha van Boze Ouders die ook erg blij is met het behaalde succesje. Want zo zie ik het wel. De wedstrijd was inmiddels zo ontspoord dat er geen houden meer aan was. Ik denk dat iedereen die hier kwam om stemmen te ruilen het daar wel mee eens is, het is misschien wel zonde van de tijd die erin gestopt is .. maar het was vanaf het begin duidelijk dat de meesten die hier kwamen echt elkaar de overwinning gunden. Er ging hier niemand over lijken, zoals hierboven iemand schrijft. Belachelijk! Ook Martijn die de petitie heeft opgesteld, vind ik wel een compliment waard. Dat heeft Pampers ongetwijfeld ook aan het denken gezet.

      /   Reply  / 
    1. Mamma van Ashley

      So true! Helemaal mee eens!

        /   Reply  / 
    2. Loesje

      ja ik denk dat het goed is zo, en inderdaad iedereen hier gunde de ander hetzelfde als zichzelf.
      Allemaal bedankt

        /   Reply  / 
    3. granny van ZIPPER 7106

      waarheid als een koe

        /   Reply  / 
    4. Melissa

      Ik had het eerlijker gevonden als ze de echte fraudeurs (mensen die binnen no time 2000 stemmen vergaard hebben) er gewoon uit hadden gehaald en vervolgens gewoon verder waren gegaan…

      Maar goed…laten we hopen dat de baby’s vd fraudeurs iig niet bij de 25 finalisten zitten straks ;)

      Succes allemaal!

        /   Reply  / 
  44. Nicky

    Ook ik wil iedereen bedanken die op Keamon gestemt heeft!
    Ik vond het best gezellig beppen hierzo…en net wat liesbeth zegt we gunde het elkaar wel…
    Ik wens iedereen succes ermee!!!
    Zelf vind ik deze oplossing van pampers wel ok…ben er niet te enthousiast over omdat ik het een TE LATE oplossing vind..dit hadden ze veel eerder moeten doen!
    Nogmaals moge de echte blijste baby van NL winnen tis wel zo eerlijk zo!!

    Liefs Nicky

      /   Reply  / 
  45. Laura

    Goh ik zag het niet aankomen…maar wel beter zo denk ik. Het stemmen ging toch niet meer eerlijk worden.
    Allemaal veel succes met het loten en ik kom nog wel eens gluren of iemand hier tot de gelukkigen behoort!
    Bedankt voor de stemmen op Joyce!
    Groetjes,
    Laura

      /   Reply  / 
  46. granny van ZIPPER 7106

    ZOOOH, GRANNY VAN ZIPPER IS NET OM GERANIUMS GEWEEST , STAAN NU NAAST DE PC ALVAST , OM TE ACCLIMATISEREN . PPPFFF
    MORGEN MAAR IN DE VENSTERBANK ZETTUH ;-)
    tjaah, we houden tenslotte allemaal weer een beetje tijd over nietwaar.
    schrijf af en toe maar ff wat in het forum om af te kicken hihi

      /   Reply  / 
    1. Nicky

      LOL!!!!!
      ok das humor!!!
      de geraniums whahaha :D

        /   Reply  / 
    2. Karin

      Whahaha :-) Zal je berichtjes missen granny van Zipper.
      Lees net het bericht pas want we zijn er een dagje op uit geweest met de kinderen.
      Allemaal bedankt voor jullie stemmen en ik zou het wel leuk vinden om te lezen wie er in de finale komt en hoe het er daar aan toe gaat.
      Veel succes allemaal!!

        /   Reply  / 
  47. Maurice

    Allemaal bedankt voor het stemmen en iedereen heel veel succes volgende week :)

    En mijn mening: Ze hebben geen IP’s gelogt en anders kost het veelste veel geld en tijd op de IP’s te controleren. Dus dan maar de conclusie om te stoppen (wat trouwens ook gewoon netjes in de voorwaarde stond en ik al eerder had aangegeven dat dat wel een zo kunnen gebeuren :)

    Jammer van de tijd die wij allemaal erin hebben gestopt, maar het was heel gezellig hier :D

      /   Reply  / 
  48. marian

    Gossie, ik lees net het bericht pas,toen ik wilde gaan stemmen!
    Tja, het IS een oplossing, ik denk ook dat ze er anders niet uitgekomen zouden zijn.
    Maar het is wel jammer van alle moeite die iedereen er voor gedaan heeft.
    Ik zou het ook leuk vinden om straks op dit forum te lezen wie er in de finale is gekomen!

    Iedereen die op Lieke uit Dongen gestemd heeft; hartelijk bedankt, ze heeft nog net de 200 gehaald vandaag!
    Liesbeth, jij ook bedankt voor het meeleven, meestemmen en alle goede zorgen!

    groetjes van Marian, oma van Lieke

      /   Reply  / 
  49. Yaisa

    Hallo allemaal,

    Iedereen bedankt voor het stemmen op onze kleine Fay Mare (in het bijzonder Liesbeth!), ze heeft by far niet de meeste stemmen en dat maakt ook helemaal niet uit, het was hier in ieder geval altijd gezellig buurten! Hoewel Pampers zich dit nooit meer op de hals zal halen, wie weet tot mails/spreeks ergens anders!

    Groetjes,
    Yaisa

      /   Reply  / 
  50. Samantha

    Hallo Allemaal bedankt voor het stemmen op Ivana.!
    ik wens iedereen heel veel succes wie er ook door gaat ;)
    het was gezellig hier..

    Groetjes Samantha Mama Van Ivana

      /   Reply  / 
  51. Kirsten mama van Dayne

    Het is hier rustig zeg hihi…
    Loopt niet vast of zo dat is wel lekker.
    Leuk om nog naar blije baby’s te kijken op babywedstrijd.nl

    Fijne avond allemaal!

      /   Reply  / 
  52. linkie

    Hoi Allemaal!!

    ik snel naar huis, laptop aan….
    kan er niet meer gestemd worden…

    Ik wil jullie allemaal bedanken hier voor de gezelligheid en de stemmen!

    jammer dat mensen die dit nix vonden, denken dat ze dat even moeten melden… zonde voor hun energie!

    Jullie bedankt!

    ben heel benieud wie er ingeloot zullen worden!

    groetjes Linkie

      /   Reply  / 
  53. Erica

    Jammer, maar ik denk dat dit de beste oplossing is. Pampers klasse.

      /   Reply  / 
  54. Angel

    Hallo Allemaal

    Wil ook iedereen bedanken die op Kyano heeft gestemd.
    Veel succes allemaal!!!

    Groetjes
    Angel

      /   Reply  / 
  55. Sandra

    Zeg lieve mensen…kan ik niet eens even een dagje gezellige gaan dierentuinen met de kids zonder dat hier alles gelijk in de soep loopt??? :D :D:D
    Effe serieus ( moet dat? ) echt heel heel erg bedankt voor jullie vele stemmen op onze lieve Luciano en de gezeligheid hier op het blog bij Liesbeth.
    In korte tijd is er hier heel veel gebeurt…boosheid…opluchting…verbazing…ergenis..hoop..blijheid…meligheid…teamspirit…we hebben het hier allemaal gedeeld!

    In mijn ogen hebben wij hier al allemaal gewonnen…wij waren degenen die elkaar steunden en hielpen ipv egoistisch alleen op eigen kind stemmen..daardoor hebben we heel wat lieve snoetjes de revue zien passeren…
    Het toverde bij mij in ieder geval elke ochtend een glimlach op mijn gezicht!!!

    Jammer dat ze nu ook geen foto’s meer laten zien want wat kon ik genieten van al die snoetjes!!
    Ik hoop echt van ganser harte dat 1 van de kindjes die elke ochtend aan mijn ogen voorbij gleed naar de finale mag!!!
    De illusie dat onze Luciano dat zal worden heb ik niet…en hoeft ook niet van mij…want laten we eerlijk wezen..wij hebben al gewonnen met die lieve kindjes van ons en wij mogen er elke dag weer van genieten!!

    Wat hebben we ons best gedaan lieve mensen..en wat hebben we het toch ook leuk gehad..( op een enkele ontspoorde geest na ) …
    Het word afkicken want het went snel en het lijkt soms alsof je elkaar al kent.
    Ik ga jullie gezelligheid in ieder geval missen!!

    Het beste voor jullie allemaal en heel veel succes allemaal…dit zal mijn laatste nachtbraker zijn op dit blog haha, maar dit moest ik toch even kwijt!!

    Nu kan ik morgen wel gaan ramenlappen wat ik al vanaf de verkiezing aan het uitstellen ben hahaha…..;-)
    Owh ja en mijn hubby kan ook nog wel wat extra aandacht gebruiken :P

    Heel veel liefs van Sandra

      /   Reply  / 
  56. Sandra

    Owh ja nog even 1 ding: ik denk wel dat dit geen slechte oplossing is , al had ik liever een jury gezien als een loterij maar goed.
    Ik heb er vrede mee in ieder geval ;-)
    En Liebeth: echt geweldig wat je allemaal voor ons hebt gedaan!!
    Je bent een toppertje!!!

    Heel veel liefs van Sandra

      /   Reply  / 
  57. tante van luna en lotus(tamara)

    Goedemorgen wie heeft er nog een stem voor……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….natuurlijk stem terug!
    OO ff afkicken!!!!!!!!!
    Groetjessssssssssss

      /   Reply  / 
      1. Liesbeth Kombrink Auteur

        :) Hij is leuk! Helaas konden jullie niet op mijn zoontje stemmen. Hij is 3,5 en dus net te oud om mee te doen. Achteraf maar goed want ik had me ook woedend gemaakt als ik had meegedaan. Maar als jullie eens willen lezen hoe hij tot stand is gekomen (het is namelijk een IVF-kindje waar we 11 jaar op hebben moeten wachten). Ik heb in 2005, 2006 en 2007 een dagboek bijgehouden van onze IVF-pogingen en de eerste levensjaren van Kasper. Kun je ook foto’s zien van hoe hij heerlijk kon lachen .. Dit is de website: http://www.kombrink.krijgteenbaby.nl/

          /   Reply  / 
        1. Sandra

          Hey Liesbeth…
          Heb die link effe in mijn favorieten gezet..( goh wat een ruimte over daar nu “mijn ”
          stem kindjes daar niet meer zijn :-( ) vanavond als de kids in bed liggen effe op mijn gemak lezen ;-)
          Erg leuk om nu ook foto’s te zien van jullie spruit!!

          Groetjes Sandra

            /   Reply  / 
        2. granny van ZIPPER 7106

          nou Liesbeth dat is wel erg leuk dat wij dat weten , ben erg benieuwd en ga dat op mn gemakkie een keertje lezen .
          en wat mij zo leuk lijkt is dat je bij de naam dan ook een gezicht hebt ( nu moet iedereen maar gissen hoe al die dolle ouders en /granny;s er uit zien) hihi
          fijn weekend
          groetjuss met een lach van Granny van Zipper

            /   Reply  / 
        3. mhelwd

          Ik heb ook ff in mijn favorieten gezet.
          En vind het fijn dat we er nu een gezicht bij hebben.
          Heb fftjes snel gekeken (straks ff op mijn gemak kijken).
          Maar wat een mooi mannetje heb je…
          Jammer dat ie niet mee kon doen aan de blijste baby :-)
          Groetjes Martine mama van Lynn Elize

            /   Reply  / 
      2. tante van luna en lotus(tamara)

        Ja natuurlijk
        stem terug voor Bo
        strax met andere email nog 500 stemmen te vergeven (HAHAHA)
        (dit willen ze toch horen)
        Groetjesssss

          /   Reply  / 
        1. Sandra

          Heb vannacht nog even gauw 250 adressen aangenaamkt….heb nu blauwe vingers maar het is het waard!! Het scheelt dat ik goed kan typen want ik ben datatypiste geweest…Stem op mij en ik zorg ervoor dat al mijn collega’s van het grote bedrijf waar mijn man werkt ook allemaal op jullie stemmen.
          Ook zal ik aan die owh zo grote familie en vriendenkring ook zeggen te stemmen op jullie kindjes want ik vind het toch wel zielig dat jullie geen familie en of vrienden hebben.
          Zie je nu? IK verdien de eerste plaats want ik ben de beste en iedereen vind dat mijn kindje de blijste is!
          En daarbij geef ik het geld aan een goed doel omdat ik het niet voor het geld doe.

          En nu met zijn allen stemmen he? hihihi

            /   Reply  / 
          1. tante van luna en lotus(tamara)

            hahahahahahahahahahha

              /  
          2. Sandra

            Voor degenen inderdaad die contact willen houden hier ook mijn hyves-link: http://sannepukkie.hyves.nl/
            Vertel dan wel effe de naam die je hier gebruikt en de naam van je kindje zodat ik weet wie het is ;-)
            Groetjes Sandra

              /  
          3. granny van ZIPPER 7106

            ach wat jammer nu…. Granny heeft alleen maar Skype en MSN
            hihi

              /  
          4. mhelwd

            Nou granny
            ff met de tijd mee en hyves aanmaken
            kunnen we de vrolijke mooie zipper blijven bewonderen :-)
            want dan kan nu jammer genoeg niet meer.
            jammer dat ze de foto’s niet meer laten zien.

            Groetjes martine, mama van Lynn Elize

              /  
          5. Sandra

            inderdaad Granny…effe hyves aanmaken..is simpeler dan stemlijsten bijhouden whahahaa…
            Geef die geraniums maar aan de buurvrouw want je krijgt het nog druk met de fans van Zipper hahahaha…

              /  
    1. Sandra

      Mijn handen trillen…mijn hart gaat tekeer…Ik MOET stemmen…nee ik kan niet…ja maar ik moet…heeft er iemand maar een peuk dan?….Sjips…dat afkicken val niett mee zeg!!
      Nou ja…koffie met vlaai dan maar allemaal?

      :D :D :D

        /   Reply  / 
  58. Danielle

    Goedemorgen!
    Sandra wat heb je dat allemaal mooi verwoord zeg. Precies zoals ik er ook over denk!
    Ik zal jullie ook allemaal erg missen het was de afgelopen 1,5 week erg gezellig hier en we waren bijna familie. Al die blije kindje die elke dag voorbij kwamen zijn nu ineens verdwenen. Maar goed ik vind dit ook wel een goede oplossing van pampers al vind ik wel dat het denk ik niet de alleen de blijste maar ook de mooiste baby wordt hahaha. Ik wens iedereen een erg fijn weekend! en ik hoop ook dat er een kleintje van dit forum bij de top 25 mag zitten.
    Gr Danielle mama van Bo

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      als het om de mooiste gaat dan is het makkelijk…. dat zijn die van ons gewoon whahahaaaahaaaaah hoezooh loting????

        /   Reply  / 
  59. tante van luna en lotus(tamara)

    Zo nu even terug naar THE REAL LIFE…en de dagelijkse dingen weer oppakken, heb zelfs gisteravond weer tv gekeken…vriend blij dat ik weer “”terug”" ben…hihi.
    Kom strakjes weer ff terug….

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Life whithout Pampers…hahahaha…
      Bij mij is het nog niet zo te merken…zit nu weer hier een stuk ion de rondte te typen whahahaha..
      Maar nu eerst effe koffie met een peuk ipv vlaai ;-)
      Effe naar mijn “rookhokkie ” latersssss.. Groetjes San

        /   Reply  / 
      1. tante van luna en lotus(tamara)

        HEYYYYYYY wat een soap hier he, Leuke dag gehad?
        Heeft hier ook blauw gestaan van de rook… eten…geen tijd,dan maar een sigaretje…Gisterochtend snel wat lekkere salades gehaald voor savonds op het forum..nou die vlieger ging niet op…vond het echt reuze gezellig iid wat jij al zei sommige momenten minder…maar dat mocht de pret niet drukken…..die konden we wel hendelen, nou linkie zal nu wel met dat ticket to the tropics zijn…ook leuk! Niet te geloven…vraagt er hier 1 of ik zn polo”s gestreken heb????? nee, natuurlijk niet!!!!!!
        Tot strakjes liefs tamara

          /   Reply  / 
        1. Sandra

          Hey meissie!!
          Ook een goeimorgen deze morgen zonder zorgen!!
          Hier kon het niet blauw staan van de rook…want ik ben verbannen naar de bijkeuken met afzuiging hahahaa.
          Toen het verslavende effect hier begon toe te nemen nam de rokersverslaving tijdelijk af hahahaha….
          Gelukkig heb ik daar wel mijn 4 scheetjes van katten voor de gezelligheid hahaha…die keken me wel verwondert aan als ik daar kwam: zo…jij ook nog eens een keer hier??? hahaha
          Nou ik moet wel zeggen dat er steeds minder tijd in ging zitten in dat stemmen om die stemlijsten perfect werkten hahaha…
          Vandaag gaan we met het hele gezin hier in huis aan de slag ( er zijn er gisteren 2 thuisgekomen van vakantie bij vaders dus dan weet je het wel ;-) )
          Owh ja die moet ik even bellen en zeggen dat ik het niet echt kan waarderen dat ik een taartvorm heb terugontvangen na 3 weken in een plastic tas ONAFGEWASSEN!!
          Leuk dat de kids een taart voor hem hebben gemaakt voor zijn verjaardag…maar een springvorm met kwarktaartresten van 3 weken daar krijg ik geen glimlach van om mijn mondje!!!
          En dan gaan we als het goed is morgen met zijn allen zandsculpturen bewonderen! Jieehaaaa…hahaha

            /   Reply  / 
          1. granny van ZIPPER 7106

            goh dat die taartvorm niet van zichzelf al naar huis is gewandeld dan ( na 3 weken )hihi

              /  
        2. granny van ZIPPER 7106

          whahahahaaaah toevallig, Navarone ( mn jongste zoon) vroeg gstr
          MAMSIE waarom is mn spijkerbloes nog niet gestreken????
          zeg ik: misschien omdat het hele huishouden hier in het forum aan het werk is incluis het strijkijzer . “ja hoor denk U nouw dat U grappig bent of zooh !!!

          ja dusssss

            /   Reply  / 
          1. Sandra

            oooowhhhh…is dat die berg in het washok??? De strijkwas…ik dacht dat het de Mount Everest was!! Hahahaha

              /  
  60. granny van ZIPPER 7106

    goeiesmorreges allemaal ,

    Ga zo eerst ook ff mn 100 vaste blijstebaby’s emailadresjes een bedankje sturen ( zo gebeurd… ik typ als een Jan Idioot zo snel ) .
    Dan nog ff langs de “zaak” ( werk bij Microsoft ;-) ) en op 100 verschillende IP adressen de geschiedenis wissen .
    Vlaaien kunnen in de kliko , ken geen vlaai maar zien en denk dat ik maar begin met roken.
    Geraniums staan nog steeds ff te acclimatiseren hier naast de pc ;-) maar gaan vanmiddag naar de vensterbank , ik beloof het .
    Maar gelukkig heb ik mn (klein)kindje NIET verwaarloosd want die van mij ( 18 en 25 jaar )zijn behoorlijk aardig opgegroeid in goede harmonie .
    Zipper is vanmorgen lekker met paps en mams gaan vliegen naar Zuid Frankrijk had hij wel verdiend vondtie zelf na deze drukke werkweek hihi.
    Zo en dit wilde ik nog ff kwijt .
    beantwoorden mag( graag zelfs , ivm afkicken hihi) en je krijgt antwoord terug (tenminste ….de gezellige mensen ) en een stem ,
    je hoeft de stemnrs van mij niet bij te houden ik geef ze vandaag WEER weg KADOOTJUH !!!!!
    dikke kuss voor alle lieve stembaby’s snikje snikje

    “jullie” Granny van Zipper.

      /   Reply  / 
    1. tante van luna en lotus(tamara)

      Goedemorgen Granny…misschien eentje voor http://www.blijstebaby.nl/foto/14573????????
      Voor Zipper sturen we hem op naar frankrijk!
      Have a nice day Liefs Tamara (tante van luna en lotus)

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        je moet ff je link checken want ik krijg een ERROR pagina 404 ????
        snap er niks van ALLES WEG hihihhihihih

          /   Reply  / 
        1. Sandra

          Hey hier hetzelfde!! Volgens mij is mijn pc aan het crachen? prrt..prrt..plof…BANG!!!!! —————————————————————————————————————————mededeling: deze pc met IP: 286.3843.481 is helaas gecrasht wegens oververhitting toen deze een poging deed te stemmen op de blijste baby….deze baby is te BLIJ en daar was deze pc niet compatible voor….tip: update uw versie van blijste baby…prettige dag nog en tot ziens!

            /   Reply  / 
          1. granny van ZIPPER 7106

            hihihi ken u ff uw IP in hoofdletters mailen dan ……..

              /  
      2. Sandra

        Whahahahahaa Granny!!
        Jullie kunnen natuurlijk ook nog altijd doneren aan het steun het: Help sandra de winter door fonds…een heel goed doel met als doel dat Sandra even lekker kan gaan bijkomen op de Bahama’s…

          /   Reply  / 
        1. Mamma van Ashley

          Mogen we dan ook weer stemmen? :) :):)

            /   Reply  / 
          1. Mamma van Ashley

            Dan maak ik vast weer even 4500 e-mailadressen aan… oh nee, is natuurlijk niet nodig, ik heb ze nog van de Blijste baby wedstrijd, hahaha

              /  
        2. granny van ZIPPER 7106

          stuur jij ff lekker Luciano naar Zipper toe want die lekkere kinderen van ons allemaal , hebben het natuurlijk het zwaarst gehad . 1 1/2 week met je snufferd op de site staan te lachen hihi
          Tenminste die van de meesten dan .sommige met een raar mutsie op lachen niet volgens de experts hihihihih

            /   Reply  / 
          1. Sandra

            Op naar het volgende project: met zijn allen een dagje dierentuinen of pretparken!! hahaha…
            En geen wonder dat Luciano nòg meer slaapt dan normaal! Inderdaad…van al dat lachen!! Hahaha…

              /  
    2. granny van ZIPPER 7106

      4500 WAT WEINUG JOH!!!!

        /   Reply  / 
      1. marleen, mama van rosanne

        bedankt voor je mailtje,kan helaas nog steeds niet terug mailen.’
        het was super tof hier,en heb mooie blijste baby`s voorbij zien komen,en daar was zipper er zeker ook 1 van.

        groetjessss

          /   Reply  / 
  61. Mamma van Ashley

    hahahaha, humor! Ik kan het ook niet laten om nog even hier rond te hangen…het is toch wel even wennen hoor:). Ik had de mazzel dat mijn schoonouders voor een maand over zijn uit de Filippijnen, dus naast de gebruikelijke mamma-liefde worden ze ook overladen door opa en oma, dus geen aandacht te kort…;)Maar het huishouden, tja, daar kan ik me nu dan weer op storten. Als ik moest kiezen tussen afstoffen of dit blog…dan was de keuze vaak niet zo moeilijk, hihi.
    Nogmaals, zoveel dank voor alle stemmen en fantastische berichten hier. Dat maakte de wedstrijd, ondanks alle irritaties, tot een feestje!

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      We hoeven in ieder geval het blog hier nog niet af te stoffen!! :D :D :D

        /   Reply  / 
  62. Kirsten mama van Dayne

    Goeie morgen allemaal.
    Hahaha nou is gelukkig weer heeeel gezellig hier!!!
    Ga het zo eens rustig allemaal lezen… moet nu weer naar mijn werk.
    Voor iedereen die lekker weekend heeft…. geniet ervan…(en niet vervelen nu hihi)

    Gr Kirsten

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Werkze vandaag…en jij ook een heel fijn weekend gewenst!

        /   Reply  / 
  63. Noah

    Iedereen zit hier op Pampers te mopperen maar je moet mopperen op de dames die zijn gaan valsspelen !!!
    Met een groepje zo’n 50 emailadressen aanmaken en dan op elkaar stemmen dat is triest.
    Deze dames hebben het voor 20.000 andere mamma’s verpest !!!

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Whhahahahaaaaa….hoe voorspelbaar!!
      Jij denkt dat jij helemaal weet hie het zit hier en hoe we het doen!
      Speculeren moet je op de beurs doen ..niet hier op het blog…hahaha

        /   Reply  / 
  64. granny van ZIPPER 7106

    NOU LUITJES, IK DENK NU TOCH ECHT DAT IK OOK FRAUDE HEB GEPLEEGD ….HEB NL NIET MET MN EIGEN NAAM GESTEMD (OF DACHTEN JULLIE NU ECHT DAT GRANNY MIJN ECHTE VOORNAAM WAS) SORRY
    MAAR IK GEEF HET TENMINSTE WEL TOE …….

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Proest….sjips mijn koffie gaat nu over mijn toetsenbord!! whahahaah…maar please please please zeg me nu niet dat Zipper in het echt geen Zipper heet!!!!! Want dan ga ik je aanklagen wegens het toebrengen van emotionele schade!!
      :P :P :P :P :P

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        HAHAHAHAH nee Zipper heet ECHT Zipper hoor ( maar hij’s leuk)maar voor intiemi Rits ( nu trouwens ROETSSSSS want hij is wel erg snel van de site net zoals velen met hem ;-) )

          /   Reply  / 
  65. granny van ZIPPER 7106

    om nog ff op Hyves .Twitter terug te komen …. heb ik echt geen tijd voor , krijg spontaan van iedereen geraniums aangeboden dus ga ik maar een geranium-kwekerij beginnen met soort van Inheemse/ Tropische “rassen” ;-)

      /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        whahahahhaaahhhaaaah hoe hilarisch echt lachuh …en wat leuk dat Lotuss er ook bij staat .
        waarom is die trouwens opgericht ?( kan nl niet inloggen )
        Maar jammer Granny wordt geen lid maar wel lief dat je aan me denkt ;-)

          /   Reply  / 
  66. granny van ZIPPER 7106

    diegene die eventueel nog een foto willen van de top 25 van 11 en 12 augustus ( heb ik gekopieerd) laat maar weten )stuur je mail ( als ik hem tenminste nog niet heb , heb er bijna 5000 ;-) )sorry kon het niet laten ..

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER 7106

      nee serieus heb echt de 2 foto’s gekopieerd dussss laat maar weten dan stuur ik hem wel op

        /   Reply  / 
      1. mhelwd

        Die van 11 augustus heb ik zelf ook gekopieerd.
        ik had toevallig nog een scherm open staan met Lynn haar foto met haar aantal stemmen erop toen pampers het er heeft afgehaald dus die heb ik ook nog ff gekopieerd :-) :-)
        leuk aandenken hoeveel stemmen ze totaal heeft gehad.
        groetjes

          /   Reply  / 
    2. Sandra

      Ikkuh wil…ikkuh wil :D Je hebt mijn emailadres ;-)
      Liefs San

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        is onderweg

          /   Reply  / 
    3. tante van luna en lotus(tamara)

      Met foto???
      oh dat zou top zijn…

        /   Reply  / 
  67. mhelwd

    Mochten jullie het wel en wee van Lynn verder willen volgen kunnen jullie altijd een kijkje nemen op haar site: http://lynn.droogsma.com

    Foto’s, video’s en een gastenboekje zijn er allemaal te vinden.

    Vinden Lynn en ik wel leuk :)

    groetjes mama van Lynn Elize

      /   Reply  / 
  68. Jessica Stiens

    Lieve vriendjes en vriendinnetjes,

    Vanaaf lekker naar de Parade ff stoom afblazen.
    Hier is mijn link http://jessica-stiens.hyves.nl/
    Kunnen jullie als jullie willen het wel en wee van de Stiensjes volgen.

    Laterzzzzz Groetjes Jessica

      /   Reply  / 
  69. granny van ZIPPER 7106

    Zipper is goed aangekomen in Zuid-Frankrijk met Paps en Mams en ligt al heerlijk met zn goddelijke billetjes in het zwembad hihi
    zo schattig

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Owh….lekker!!…nou die vakantie heeft ie wel verdient!
      Ik hoop dat ie wel zijn muts heeft thuisgelaten?? Lijkt me anders erg warm hahaha ;-)

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        hahahahahaha muts, uh ja mag het wel hopen… het arme kind tis 29 graden daar en dan met zo’n ijsberenmuts op hihihihihhi
        maar ja, alstie maar lacht héh ?

        hoe vond je de top 25 mail/foto’s trouwens ?

          /   Reply  / 
        1. Sandra

          Hey Granny….

          Ja helemaaal geweldig!! Dank je wel!
          Stom dat ik daar zelf niet aan heb gedacht hihi.
          Gelukkig is er nog een oplettende granny ;-)
          Heb je weer een paar mensen gelukkig kunnen maken ;-)
          Liefs Sandra

            /   Reply  / 
    2. Kirsten

      Oooohh dat doet ie goed!!
      Heeft ie nu een badmuts op zeker hahaha.

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        hahahaahahah ja dat kan ook nog, anders zakken ze krullen misschien wel uit hihi

          /   Reply  / 
  70. silvia

    Sara, papa en ik zijn gisteren bij oma en opa in italie aangekomen!
    wat een verrassing deze van pampers…het begon slecht en het eindigt slechter maar idd met die stemmen werd te veel gefraudeerd.
    bedankt iedereen voor alle stemmen en voor de leuke momenten. wij alleen begrijpen wat dit is geweest …
    Veel groetjes uit een regenartig Italie!
    sara en silvia

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Hey is dit de mama van Sara het vriendinnetje van Luciano??
      :-) Lekker op vakantie…heerlijk..wij kunnen dit jaar niet maar zijn volop plannen aan het maken voor volgend jaar!
      We dachten dat we het niet zo zouden missen maar niks is minder waar!
      Lekker hoor genietze!! En ik hoop dat de regen de rest van jullie vakantie, als ie valt alleen ‘s nachts valt.
      Groetjes van Sandra

        /   Reply  / 
  71. Noa Celine

    [img]http://www.mijnalbum.nl/Foto-KKD6ARMK.jpg[/img]

      /   Reply  / 
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Jammer dat de foto niet te zien is. Is namelijk echt heel schattig! Als je op deze link klikt kun je het zelf bekijken http://www.mijnalbum.nl/Foto-KKD6ARMK.jpg

        /   Reply  / 
    2. Sandra

      Leuk!!! Owh dat mis ik zo he…al die lachende vertederende snoetjes elke dag ( buiten die van Luciano natuurlijk )maar zoveel als op de pampers site bij elkaar was toch effe anders…echt afkicken…hahaha

        /   Reply  / 
  72. marjolein

    He luitjes,

    dit is inderdaad wat ik mis, al die verhalen, kom net thuis en wat doe ik, ja, gelijk achter die pc en kijken of er mail is en wat er gestemd is.

    ja, mail was er, van die lieve mama’ en opa en oma waarvan ik op de kinderen heb gestemd.

    en dan die blog, ik lag helemaal blauw van het lachen, wat een humor heb jullie. Echt heerlijk

    voor wie een beetje up to date wil blijven (ik ga weer beginnen heb er nu weer tijd voor) hebben wij een website van onze jongens.

    http://www.kamer.ws is de link. Trouwens als jullie een ander email adres van mij willen hebben dan kan je me nu nog op het huidige mailen. Deze heb ik tot eind volgende week nog in gebruik, want deze had ik speciaal aangemaakt, om het mailen te vergemakkelijken. Ik zelf heb alleen al 13 email adressen!!! JA, erg he!

    Mocht je nog een gastouder zoeken (geintje, jullie hebben nu weer tijd voor je kind) kun je kijken op http://www.kameraadjes.com.

    zullen we voorlopig nog maar even hier op de blog blijven? Anders valt liesbeth helemaal in zo’n gat. Heeft ze hier niets meer te doen.

    nou luitjes tot morgen dan maar ;)

    groetjes Marjolein mama van Stijn en Keano

      /   Reply  / 
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Nou .. dat gat valt wel meer hoor ;) Het is nu weer ‘normaal’ hier. Twee uurtjes per dag aan de blogs werken (Ik heb er namelijk nog eentje waar ik mee verdien http://www.schaatsen.blog.nl) is wat ik goed kan combineren met de zorg voor mijn zoontje. Thuis werken heeft zo z’n voordelen! De afgelopen weken moest ik meer dan volle dagen aan de bak om het hier een beetje in het gareel te houden. Heel goed voor mijn bezoekcijfers maar ik ben blij dat ik nu ook weer wat tijd heb voor andere dingen. Gisteren voor het eerst in twee weken weer eens met Kasper naar de speeltuin geweest. En over die strijk zal ik het maar helemaal niet hebben. Die komt tot aan het plafond zo ongeveer :) Maar ik vond het ook gezellig hier. En nog steeds vind ik het inderdaad leuk om jullie berichtjes te lezen. Kijk nu al uit naar de uitslag van de loting. Die is vrijdag beschikbaar en zal ik hier publiceren. Ben bang dat ik de uitslag van de wedstrijd (op 31 augustus) niet kan coveren. Dan zit ik namelijk – als het goed is – in het buitenland. Toch maar een laptopje meenemen dan? Al denk ik dat die finale ook wel in alle landelijke kranten en tv te zien zal zijn. Daar hebben jullie deze blog niet voor nodig!

        /   Reply  / 
  73. Mattheyz-Ferdynand

    hier ook een schaatsfan, schaats altijd in Thialf, 100 rondjes op zateragmiddag, kom ik je daar een keer tegen, Liesbeth?

      /   Reply  / 
  74. Jessica Stiens

    Goedemiddag dames en mischien nog een verdwaalde heer,

    Ik ben nog aan het bijkomen van De Parade in Amsterdam gisteren…
    Papa hekken plaatsen in Barneveld. Froukjemeisjekindjewijfje bij een goede vriendin zodat mama weer eens lekker eropuit kon..
    Het was supergezellie!!
    Ik ben er nog schor van : )
    Zelfs nog in een zweefmolen geweest..Jaja….je doet het of je doet het goed..
    Het leukste vond ik nog wel de Silent Disco..
    Dan sta je in een groepje met koptelefoons Live naar een DJ te luisteren..Het is zo’n maf gezicht als je van de buitenkant staat te kijken naar een stel dansende mafketels met koptelefoons ..
    Hilarisch!!!!!

    Groetjes Jessica

      /   Reply  / 
  75. Sandra

    De woorden vloeien langzaam weg op dit blog
    Ieder gaat weer zijn eigen gang, zijn eigen weg
    Maar wat hebben we het leuk gehad, toch?

    Kopiëren hier en plakken daar, van computerleek naar computer-nerd
    Nu zijn we er mee klaar, hebben heel wat bijgeleerd
    Er is in die paar dagen een hele hoop gebeurt.

    De 1 is blij, een ander triest en weer een ander licht betreurd.
    Van grappen en grollen naar discussies en ruzie,
    1 ding is zeker, wij zullen niet snel vergeten wat er allemaal is gebeurt.

    Nog heel even blijft de spanning erin, nog even blijft nieuwsgierigheid
    Er gaan 25 kindjes naar de finale, Zit er eentje van ons stemgroepje bij?
    Als dat zo is dan is het feest op het blog, en schrijven we weer hier en delen onze blijheid!

    In ieder geval wordt het nu iedereen gegund…top 25 of het snoetje met stem nul..
    Het word nu een deling van het lot…er worden er nu 25 uitgeloot
    Wie het gaan worden? Wij hebben nu nog geen benul.

    Het leven is een rollercoaster..en je hebt maar mee te gaan op die stroom
    In dit geval hebben sommige ( zoals ik ) er wat moeite mee los te laten
    Het kwam zo plots, de hele verkiezing verliep zo ongewoon.

    Lieve mensen vandaar schrijven, vandaag dit gedicht
    Om te proberen op een mooie manier het stemmen af te sluiten
    We kunnen trots zijn op ons zelf…ondanks vele tegenslagen zijn wij niet gezwicht

    Tot over een aantal dagen lieve ouders..dag 20.000 lieve snoetjes..ik ga jullie missen.
    Ik dank jullie zeer voor de gezelligheid en het mogen bewonderen van jullie spruitjes
    Ik ga maar een andere hobby zoeken..ik hoor dat je heel ontspannen word van vissen ;-)

    Sandra

      /   Reply  / 
    1. Mamma van Ashley

      Top gedaan, Sandra!
      Volgens mij, als jij zelf een blog zou starten, zou je ook veel aanhangers krijgen…;)

        /   Reply  / 
    2. Jessica Stiens

      RESPECT

        /   Reply  / 
    3. Martijn

      Wat een mooie woorden! Ik krijg bijna spijt van de petitie en al het protesteren, waardoor mede het stemmen nu ten einde is gekomen… Toch wel is het wel beter dat het nu zo gaat eindigen want van een eerlijke strijd was allang geen sprake meer. Wel respect voor iedereen die veel liefde en tijd heeft gestoken in al het stemmen, Liesbeth voor haar prachtige blog en uiteraard boze mama Rasha die ook veel tijd en energie in het klagen heeft gestoken (en met groot succes) die nu een beetje Bekende Nederlander is geworden ;-)

        /   Reply  / 
      1. Mattheyz-Ferdynand

        nahhh, valt wel mee, volgende week is iedereen boze ouders al weer vergeten, hhihi (we hadden uiteindelijk meer dan 150 aanmeldingen)

          /   Reply  / 
        1. Mattheyz-Ferdynand

          maar ik moet er wel aan toevoegen dat het behoorlijk spraakmakend was……smile

            /   Reply  / 
    4. silvia

      we gaan jullie ook missen!!
      Liefs van
      Sara (idd vriendinnetje van Luciano) en Silvia

        /   Reply  / 
    5. granny van ZIPPER 7106

      nou nou nou we komen steeds meer verborgen talenten van jou tegen zeg….. complimenten hoor!!
      MISKEND TALENT heet dat toch ?
      have a nice day

        /   Reply  / 
  76. granny van ZIPPER 7106

    goeiesmiddags lieve mensen , hier is Granny nog ff, lekker een weekendje naar dr schat geweest ( nee niet Zipper maar eentje van mijn eigen leeftijd ;-) )
    Had gewoon de neiging om bij mn schat te vragen mag ik ff op het forum kijken hoe het met de “meisjes ‘is hihi
    lees net mn mail en blog. en

    Tamara ( tante van Luna en Lotus)laat je email ff achter dan stuur ik je de mail met top 25 en FOTO”S oke?
    groetjuss met een lach Granny van Zipper

      /   Reply  / 
    1. tante van luna en lotus(tamara)

      Hey Granny gezellig!!!
      Oh ben dr harstikke blij mee…
      [email protected]
      Alvast harstikke bedankt voor de moeite…
      Liefs tamara

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        ze zijn onderweg …. geniet er nog maar van ( inlijsten ofzo is ook leuk?)

          /   Reply  / 
        1. tante van luna en lotus(tamara)

          Helemaal geweldig Thanks!!! zie mail…

            /   Reply  / 
    2. silvia

      Hoi Granny..mag ik ook de top 25 hebben?
      mijn email is

      [email protected]

      alvast bedankt!

      groetjes uit italie
      sara en silvia

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER 7106

        tis onderweg .
        weet niet hoelang die postduif er over doet naar Italie hoor ;-)

          /   Reply  / 
    3. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Granny

      Zou ik ook de top 25 mogen hebben.
      mijn mail is [email protected]

      Voor de rest hou ik wel tijd over maarja .
      Groet. Paul (Opa van Gwen)

        /   Reply  / 
  77. marjolein

    oke, we zijn aan het afkicken, maar toch 2 a 3 keer per dag even kijken.

    dank voor al die lieve mails, die dit weekend nog in mijn mailbox kwamen.

    het is nu aftellen naar 20 augustus, ben benieuwd. Een aantal uit mijn omgeving waren nog niet op de hoogte dat pampers gestopt was.

    trouwens wie heeft er mail gehad van pampers dat men stopte. Wij in ieder geval NIET.

    groetjes Marjolein moeder van Keano

      /   Reply  / 
  78. Marinda

    Hoi allemaal!
    Ben een paar dagen offline geweest….doe nu mijn computer aan en het eerste wat ik doe is kijken op dit forum….gek he ;-) ! En ik heb al jullie leuke, grappige, hilarische berichtjes uitgebreid zitten lezen, super leuk! Ben ook super benieuwd naar de loting…..wacht in spanning af…..ik hoop dat er een aantal mooie, blije kindjes van hier bij zitten!!!!
    Nou meiden…..we houden contact!
    Ik ga maar weer es aan het werk!!!
    Groetjes Marinda (mama van Sem Luca)

      /   Reply  / 
  79. marjolein

    Het is aftellen meiden. Vrijdag weten we meer. Hopelijk wordt het gelijk op de site gezet, want ben toch echt heel erg nieuwsgierig aan het worden wie er allemaal in de top 25 staan.

    zoals liesbeth al schreef, zij zal het hier op deze blog ook plaatsen, dus kunnen we lekker met elkaar beppen.

    nou ik ga maar weer eens aan de schoonmaak(ja, de hele zolder aan het veranderen) en tot de volgende keer.

    marjolein mama van keano

      /   Reply  / 
  80. Sabah

    Hoi allemaal,

    er hebben zoveel ouders hun baby(‘s) ingeschreven, maar ook heel veel ouders die niet op hun eigen baby gestemd heeft. Ik weet dat veel mensen (incl. ik) veel tijd hebben ingestoken om op de blijste baby van Nederland te stemmen. Weten jullie toevallig of tijdens de loting ook rekening wordt gehouden met ouders die hun baby wel hebben ingeschreven, maar er niets mee hebben gedaan.
    Ik ben daar wel benieuwd naar.

    Groetjes Sabah

      /   Reply  / 
    1. Mattheyz-Ferdynand

      iedereen loot mee die zich in juli heeft ingeschreven, dus ook de fraudeurs, de afhakers en de beebs met 0 stemmen.

        /   Reply  / 
  81. Sandra

    Hey mama van Ashley..ik heb je tip opgevolgd en ben een nieuwe hobby begonnen!
    Tsja ik moet toch wat he? Hahaha.
    Voor diegenen die het interesseerd:
    Ik ben een blog begonnen:
    http://wiljewetenwatikdenk.web-log.nl
    Groetjes Sandra

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER

      WHOOOOOW wat goed van je , ga je toch wat met dat “miskend “talent doen ;-)
      Wie weet ga je ooit nog een leuk “boekkie” uitgeven met allemaal leuke uitspraken , wijze raadgevingen of gekke voorvallen uit het dagelijkse leven .
      GO FOR IT .

      groetjuss Granny van Zipper

        /   Reply  / 
  82. Sandra

    Dank je wel Granny :-S
    Ik zit wel eraan te denken om kinderboeken te gaan schrijven grinnik…
    Weer zo’n kleintje in huis geeft inspiratie ;-)
    Nog 2 dagen en dan weten we wie er doorgaan..echt ik ben zo benieuwd of er een kindje “van ons ” tussen zit…
    En hoe is het met Granny? Toch niet teveel achter de geraniums he?!
    En als je Zipper teveel mist mag je Luciano wel komen knuffelen hoor ;-)
    hahaha…liefs San

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER

      hihi zou graag ff komen knuffelen met dat heerlijke ventje van je maar tís een beetje ver fietsen voor Granny hihi.
      Jullie krijgen allemaal de groetjuss van Zipper uit …….. Viva la France

      a bientot granny

        /   Reply  / 
  83. Samantha

    Hallo Granny

    zou ik ook de top 25 mogen?

    groetjes
    Samantha Mama Van Ivana

    [email protected]

    thnx alvast

      /   Reply  / 
  84. linkie

    goedemorgen

    is er al meer bekend over de blijste baby verkiezing?
    Hoop echt dat er wel een paar van hier bij zitten..

    wacht nog in spanning af!

    liefs mama van Floor

      /   Reply  / 
  85. Liesbeth Kombrink Auteur

    Morgen, vrijdag 20 augustus, worden de finalisten bekend gemaakt.

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Nog 1 nachtje slapen….ben echt heel benieuwd wie het geworden zijn!!
      Groetjes Sandra

        /   Reply  / 
      1. granny van ZIPPER

        ppppf anders ik wel (en velen met ons denk ik ;-) )

        Hoop ook wel dat het smorgens vroeg bekend gemaakt wordt.
        Heb al tegn mn zoon en schoondochter gezegd dat zij de hele dag maar op hun telefoon moeten gaan liggen ipv op hun strandlaken .
        “zenuwslopend “hoor
        groetjuss granny van Zipper

          /   Reply  / 
    2. Laura

      Is het niet de week van?
      De loting vindt plaats in de week van 20 augustus. De vijfentwintig finalisten worden persoonlijk op de hoogte gesteld en later bekend gemaakt via de website http://www.blijstebaby.nl. Op dinsdag 31 augustus vindt de finale plaats. Een onafhankelijke jury zal uit de vijfentwintig finalisten de Blijste Baby van Nederland kiezen.
      Ik denk niet dat er morgen al iets bekend is eigenlijk…

        /   Reply  / 
      1. Sandra

        Ja …dat is weer zo’n lastige..dat zou dus inderdaad dus ook zaterdag of zondag kunnen zijn.
        Eerlijk gezegd denk ik dat er met de winnaars al contact is opgenomen…hoe willen ze dat andders allemaal regelen op zo’n korte termijn?
        De winnaars zullen natuurlijk ook nog naar de studio moeten en daar de gegevens van moeten krijgen.
        Volgende week dinsdag is de finale al…

          /   Reply  / 
  86. Els

    Op de wegsite blijstebaby.nl staan nieuwe voorwaarden waar ook het volgende in word vermeld:

    Finalisten
    De finalisten worden bepaald door middel van een loting. Een notaris zal uit alle opgegeven baby’s vijfentwintig finalisten + vijftig reserve finalisten selecteren die deel mogen nemen aan de finale op dinsdag 31 augutus 2010.
    3.4
    Er zal telefonisch en via e-mail contact gezocht worden met de 25 finalisten. Als het uiterlijk dinsdag 24 augustus 17.00 uur niet is gelukt in contact te komen met een finalist, zal de eerstvolgende van de reserve finalisten worden benaderd. De finaleplek van de niet bereikte mogelijke finalist komt te vervallen.

    Pas al ze contact hebben gehad met alle finalisten zal de lijst denk ik pas bekend worden gemaakt. Ben wel benieuwd..

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Iedereen dus bij de telefoon blijven zitten! :-)

        /   Reply  / 
  87. Liesbeth Kombrink Auteur

    Ja, als je die nieuwe actievoorwaarden leest dan denk ik dat er inderdaad vandaag nog geen uitsluitsel komt. Jammerrrrr .. ik had de finalisten graag nog vermeld voor ik op vakantie ging. Dat gaat nu niet meer lukken, ben ik bang .. Maar als iemand van jullie benaderd wordt, laat het hier dan wel effe weten he! ;)

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER

      Geduld is een schone zaak dussssss….. allemaal afwachten ,meer zit er niet in voor ons .
      Ja, het zou inderdaad wel leuk zijn als de finalisten het hier zouden melden maar er zijn natuurlijk TIG mensen die waarschijnlijk nog nooit op dit forum gekeken hebben .
      Liesbeth, ik wens jou en je gezinnetje iig een hele fijne vakantie toe, geniet ervan want voordat je het weet is het weer voorbij .

      groetjuss Granny van Zipper

        /   Reply  / 
  88. Sandra

    http://wiljewetenwatikdenk.web-log.nl/blog
    Ook hier hou ik het bij…
    Hele fijne vakantie Liesbeth! Geniet er maar lekker van…wij houden de boel de komende dagen hier wel aan de gang hahaha.
    Ik hoop echt dat we een feestje kunnen gaan geven hiero hoor….dat er een kindje “van ons ” bij zit! Hahaha.
    Ennuh…Pampers..als jullie hier nog lezen: Wij hebben dinsadg alle tijd en wij zijn bereikbaar! En natuurlijk heebn wij de blijste baby whahahaha…
    Tsja …ik kan het altijd proberen toch? Niet geschoten is altijd mis…bij deze dus mijn laatste promotie voor onze Luciano uit Reuver :p :P :P
    En als het even kan: doe gelijk even alle kindjes van de Top 25 van 11 augustus!! Whahahaha…;-)
    Succes allemaal!!
    Liefs Sandra en Luciano

      /   Reply  / 
  89. trotse mama

    Hoi,

    ik heb net een mail gehad dat mijn dochterje bij de 25 finalisten is geloot en nu even wachten of ze ook gaan bellen

    geloof het nog niet (spannend)

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Hey trotse mama,
      Wat goed hey!!! Wat ontzettend spannend!!
      Ik hoop dat ze je gauw bellen zodat je niet langer in spanning hoeft te zitten!!!!! Ik duim voor je!! Heel veel succes!!
      jammer dat ik niet weet hoe je kindje eruit ziet want er hebben er hier meer gepost onder de naam trotse mama…
      Nogmaals heel veel succes!!
      Groetjes Sandra

        /   Reply  / 
    2. granny van ZIPPER

      WHOOOOOOOOOW wat gaaf !!!! proficiat…. en net wat Sandra zei , ben ook benieuwd om welke blije baby het gaat .( misschien wil je dit even laten weten op het forum?)
      heel veel succes .

      groetjuss Granny van Zipper

        /   Reply  / 
    3. Jessica Stiens

      Gefeliciteerd!!!
      Echt supergaaf en spannend!
      Succes!

      Groetjes Jessica

        /   Reply  / 
    4. tante van luna en lotus(tamara)

      Trotse moeder van harte gefeliciteerd!!
      helemaal te gek!
      Maar een TROTSE moeder schrijft toch onder haar eigen naam?
      Groetjes en succes

        /   Reply  / 
    5. Liesbeth Kombrink Auteur

      Gefeliciteerd trotse mama, wie je ook bent. Zou wel zo helder zijn als je hier je naam en de naam van je kindje achterlaat. Ik heb even op je IP-adres gezocht in mijn statistieken maar daar zijn vanaf dit adres een stuk of zes verschillende namen achtergelaten. Richard, Dennis, Lotje (ja, die ook ..), Ilse, Daan, moeder van twee kinderen en last but not least levensgenieter. Lekker vaag dus wie trotse mama nu precies is. Of je dus echt in de finale zit waag ik te betwijfelen. Wel jammer, want als we niet weten wie je bent kunnen we ook niet volgen of de finale wint ;)

        /   Reply  / 
      1. tante van luna en lotus(tamara)

        Ja precies, Liesbeth vertaalt dus precies wat ik dacht en denk,
        twijfel..heb je wel een mail ontvangen?…of kom je hier weer
        even de boel opjutten… Lotje??????

          /   Reply  / 
        1. Mamma van Ashley

          Ik kreeg gelijk een onbestemd gevoel toen ik las dat het berichtje van ‘trotse mamma’ is….herinnerende dat een boel rare berichten ook afkomstig waren van een trotse mamma…heel eerlijk vertrouw ik het niet. Beetje stoken? Zien wie er intrappen?

          Trotse mamma, als je wel een ander bent en jouw kindje zit echt in de finale, dan natuurlijk veel gelukwensen en succes!

          (Bovendien hebben wij nog geen telefoontje of e-mail gehad van Pampers en zonder onze Ashley natuurlijk geen finale, hahaha, ook als is het nu een loting…:) )

          Zo, ik was er ook weer even en heb even mijn zegje gedaan. ;)
          Alles goed met alle lieve medestemmers en de blijste oud-top-25 baby’s?

            /   Reply  / 
  90. Mattheyz-Ferdynand

    superrrrr, wij zijn ook trots op mama en dochtertje!!!!

      /   Reply  / 
  91. Mattheyz-Ferdynand

    Liesbeth, alvast een fijne vakantie gewenst!!! Lekker genieten en uitrusten.

      /   Reply  / 
  92. marian

    Liesbeth; een hele fijne vakantie, met je gezinnetje!!!
    Ik ben begonnen aan het lezen van jouw eigen website….
    het is een hele kluif, ik heb nog niet alles gelezen!
    Dat komt deze week nog wel….. groetjes en geniet van je
    welverdiende rust! Bedankt voor alles wat je voor ons allemaal gedaan hebt!

    Marian, oma van Lieke uit Dongen

      /   Reply  / 
  93. moeder

    Eindelijk op een eerlijke manier. Sommige losers zitten de hele dagen alleen maar op hun eigen baby te stemmen die kennelijk niets beters te doen hebben. Eerlijke manier nu de Jury kiest. Top!!

      /   Reply  / 
    1. tante van luna en lotus(tamara)

      Jury kiest niet!!! Het is een loting!!!~!

        /   Reply  / 
      1. Sandra

        Tsja…sommige mensen kunnen het blijkbaar niet hebben dat wij het hier nogal gezellig hebben..maar wat jullie hier ook doen…het blijft hier gewoon lekker gezellig! Of niet mama’s ( en papa’s natuurlijk ) ?
        En over trotse mama…je kunt trots op jezelf zijn dat je zo’n kinderachtige streek uithaalt en het enige wat je hier bewezen hebt en waar wij geen bewijs voor nodig hebben, maar wel fijn dat je het nog even hebt onderstreept dat wij een toffe bende zijn bij elkaar die elkaar nog eens wat gunnen..wat een teamspirit vind je hier terug zeg!
        Ik ben trots op ons stemclubje!
        Maar we zijn dus nog geen steek verder…nog steeds afwachten dus ;-)
        In ieder geval kunnen we dit weekeinde lekker genieten van mooi weer..en mensen geniet ervan! want het kunnen wel eens de laatste echt mooie dagen van deze zomer zijn ;-)
        En mijn oudste kinderen zeiden vandaag nog: mam….verkiezing of geen verkiezing..wij weten dat wij een zèèr blije baby hebben hier in huis…en die is maar mooi van ons en mogen er elke dag weer opnieuw van genieten! En zo is het maar net ;-)
        En ik mag dan af en toe zeuren op mijn pubertjes maar als het puntje bij paaltje komt hebben wij hier maar mooi een zèèr liefdevol gezinnetje bij elkaar en daar ben IK reuze TROTS op!
        Groetjes en een heel fijn weekeinde van Sandra en haar Familie Knots :P

          /   Reply  / 
  94. Jessica Stiens

    Dag dames van het goede leven!
    Ik dacht ik kom ff buurten om te kijken of er
    al wat vreugdekreten geplaatst waren: )
    Ik wens jullie allemaal een goed weekend en geniet van de mooie zonnige dagen die gaan komen.

    Groetjes Jessica

      /   Reply  / 
  95. marjolein

    Vandaag meerdere keren gekeken of er al iemand wat gehoord had of hij/zij als blijste baby mag meedoen, maar helaas.

    En dan lees je weer zo’n verhaal van een “moeder” die even haar beklag moet doen of ons hier op het blog.
    Laat voortaan dat achterwege, en laat ons hier genieten. Wij hebben het voor elkaar overgehad om op elkaars kinderen te stemmen. Jij dus niet! Wij zijn “vriendinnen/vrienden” op de blog en steunen elkaar.

    mensen fijn weekend, en laat het weten he!!!!!!!!!!!!!!

    marjolein en haar mannen

      /   Reply  / 
  96. mandy

    Zullen ze ook op zaterdag en zondag loten?

      /   Reply  / 
  97. Laura

    Nou de spanning blijft er lekker in iig :)
    Fijn weekend allemaal, ben benieuwd of er nog (meer) vreugdekreten binnen gaan komen!

      /   Reply  / 
  98. Liesbeth Kombrink Auteur

    Damezzz .. ga jullie nu echt voor de laatste keer heel veel succes wensen. Als er iemand van ‘ons’ tot de finalisten mag behoren dan zou ik dat echt geweldig vinden! Overigens denk ik dat ik me toch niet kan beheersen en dinsdag de 24e en de 31e augustus even op zoek ga naar een pc met internetverbinding. Ben veeeeeel te benieuwd. En anders tot over een week of drie. Adios en au revoir!

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER

      hasta la vista et a bientot .

      en wat die pc betreft ;-) ;-) mijn idee hoor !!!

        /   Reply  / 
    2. tante van luna en lotus(tamara)

      Fijne vakantie!!!!!
      Groetjes tamara

        /   Reply  / 
  99. silvia

    gelukkig ben ik niet de enige die met suspiscious heeft gedacht aan dat bericht van troste moeder. laten we nog even afwachten!
    veel groetjes uit(deze keer) heet italie!
    liefs
    Silvia
    moeder van sara

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Owwwhhhh…lekker….genietze nog!!
      Dikke knuff voor Sara van Sandra & Luciano
      Ennih…ik ben ook een blonde muts zeg! Ik ben alle benul van tijd kwijt met die vakantie…ik dacht dat het aankomende dinsdag al 31 augustus is…ach er zit maar een weekje verschil tussen ….hahaha…zo..en dan nu dalijk folders en krantjes rondbrengen voor in de vakantiepot voor volgend jaar…en dan morgen misschien met de hele family naar toverland…nog effe wachten of het ook definitief word ;-)
      Groetjes Sandra

        /   Reply  / 
  100. elisabeth

    Ik heb wel eens een berichtje hier geplaatst onder “trotste mama”, dat kwam omdat we wat problemen hadden met mensen die wat onaardig waren geweest om het maar even zacht uit te drukken. Ik las het berichtje van deze “trotse mama” en het zat mij ook meteen niet lekker, het voelde aan alsof het niet klopte. In de voorwaarde van pampers lees ik dat ze als ze dinsdag 17.00 uur geen contact hebben gehad je plaats vervalt dus ik heb het gevoel dat ze morgen gaan loten. Ondanks dat we het niet altijd eens zijn geweest, wens ik toch iedereen heel veel succes, elk kindje verdient het om de blijste baby te worden toch….
    Heel veel succes allemaal, we duimen voor jullie (en voor onszelf natuurlijk ;-) )

      /   Reply  / 
  101. Brian

    Goedemorgen,

    iemand al iets gehoord over de loting?

      /   Reply  / 
  102. Anoniem

    Nog niets gehoord..

      /   Reply  / 
  103. Mamma Ashley

    Ik had net wel een onbekend nummer gemist op mijn mobiel. Er was een voicemail ingesproken, maar die hield op na “een heel goedemiddag”…dus ik weet niet wie het geweest is, aaahhhh. Het kan natuurlijk iets heel anders zijn (call centre of zo), maar dit maakt het wel even spannend…you never know…

    Mocht het zo zijn, dat we 1 van de gelukkigen uit 20.000 zijn, dan horen jullie dat natuurlijk! Maar ik acht de kans klein, heel klein…;)

      /   Reply  / 
    1. Kirsten

      OOooohhh dat is spannend!!! Hoop het voor jullie dat ze het waren en snel terug bellen.

        /   Reply  / 
  104. Kirsten

    Hallo allemaal!!
    Ben er weer eens… ff geleden.. druk druk druk.
    We steeds snel even reacties gelezen.
    Blijft spannnend allemaal.
    Kon net de site van blijste baby niet op.
    Ik hou het hier in de gaten.
    Groetjes!!

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER

      hoi hoi,
      ooow oowww wat spannend héh :-) , ik kan trouwens gewoon op de site komen hoor .

      groetjuss granny van Zipper

        /   Reply  / 
      1. Kirsten

        Jep hij doet het idd weer..
        Ik dacht nu gaan ze het er op zetten hahaha. Nee dus.

          /   Reply  / 
        1. granny van ZIPPER

          tttttrrrrrtttrttrtrttrtrrtrtrrrrrr lees: zenuwachtig trommel geroffel hihi

            /   Reply  / 
          1. Kirsten

            Ja nu worden we echt zenuwachtig hahahaa

              /  
  105. mandy

    De site doe het nu wel weer!! weet niet wat het was. wel spannend allemaal.

      /   Reply  / 
  106. Noa Celine

    ja ik vind het toch wel raar als je op de pagina keek van blijste baby waren er wat meer als 900 baby`s en nu dat we zelf niks meer kunnen zien ineens 20.000 25 daarvan is echt niks:( helaas ini minie kleine kans dus

    veel geluk iedereen

      /   Reply  / 
    1. Kirsten

      Er waren volgens mij meer dan 900 pagina’s met baby’s… Zou dus best 20.000 kunnen zijn.
      Maar kleine kans idd…. En wel een eerlijke natuurlijk.
      Ook veel geluk!

        /   Reply  / 
  107. Noa Celine

    ohjaaa maar natuurlijk dat heb ik zeker gezien :D bedankt is me eigen misverstand

      /   Reply  / 
  108. Sandra

    Ze houden het wel spannend daar bij Pampers hahaha…
    hier ook nog geen telefoon-gerinkel of email-pliepjes….
    Owh ik ben zo benieuwd welke kindjes er doorgaan….

      /   Reply  / 
  109. Jessica Stiens

    Spannend spannend spannend…

      /   Reply  / 
  110. linkie

    helaass hier geen telefoon gehad van pampers tot nu toe… ook geen mail…
    wat jammer zeg! heb ook nog wel volgende week dinsdag al m’n afspraken al afgezegd..
    ;)

    succes nog even, misschien is de loting morgen!
    zal m’n telefoon weer aan de lader doen!hahaha

      /   Reply  / 
  111. Mamma van Ashley

    Nou, geen telefoontje meer gehad hoor en ook geen mailtje…dus het zal toch echt wel een callcentre geweest zijn met een of andere energie-aanbieding….
    Die hoef ik niet, ik wacht op Pampers!!! :) :)

    Het blijft zo wel erg spannend he?

      /   Reply  / 
  112. Laura

    Hier ook nog niks! Ach de kans is niet heel groot natuurlijk 25/20.000.
    Dinsdag gaan ze eventueel naar reservekandidaten toch?

      /   Reply  / 
  113. mandy

    maar er hadden ook wat moeders hun baby eraf gehaald. die tellen niet mee toch?

      /   Reply  / 
  114. granny van ZIPPER

    Wie weet , mogen de ouders van de finalistjes nog niks zeggen…..( hier op het blog?) totdat Pampers het op de site heeft gezet???
    Was zo maar een gedachte kronkeltje hoor ;-)

    fijne dag ….granny van Zipper

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Goeiemorgen Granny,
      Dat zat ik me ook al te bedenken…dat ze zowie zo moeten wachten tot de 25 allemaal bekend zijn omdat er natuurlijk ook nog die 50 reserve kindjes zijn.
      In ieder geval weten we vanavond waarschijnlijk meer…want de loting sluit om 17.00 uur maar Pampers kennende duurt het dan nog wel even voordat het op de site komt…
      groetjes Sandra

        /   Reply  / 
      1. Maurice

        Dit is de letterlijke tekst:

        Er zal telefonisch en via e-mail contact gezocht worden met de 25 finalisten. Als het uiterlijk dinsdag 24 augustus 17.00 uur niet is gelukt in contact te komen met een finalist, zal de eerstvolgende van de reserve finalisten worden benaderd. De finaleplek van de niet bereikte mogelijke finalist komt te vervallen.

        Dus om 17:00 weten we nog nix tenzij je gebeld wordt na 17:00 ;) En geen idee hoeveel ouders van die 25 zijn gevonden en ook benieuwd welke gezichtjes op de site komen :) Maar met de snelheid van Pampers zal het nog wel ff duren…

        P.S. Quinten zit er ook (nog) niet bij.

          /   Reply  / 
        1. Sandra

          Pffff….na al dat Pampers Blijst Baby – gedoe kan ik niet eens meer fatsoenlijk lezen hihihi….ben weer lekker blonT bezig ;-)
          Nou…ziet er dus naar uit dat het nog veel langer kan gaan duren…heb er in ieder geval even genoeg van hoor…ik hoor en zie het allemaal wel en maak er even geen prioriteit meer van :P …ik ga lekker me op hier thuis concentreren en morgen een afspraak bij de kapper voor een nieuw kapsel waar ik 2 en een half uur mee zoet ben :P en nu maar hopen dat het eindresultaat de tijd waard is grinnik…morgen effe lekker tijd voor mams ;-)
          Maar ik mag dus nog steeds iedereen succes wensen ;-) dus bij deze ;-)
          Fijne avond nog allemaal ik heb om 20.30 een film-avond-date met mijn 2 pubertjes dus zit dalijk heerlijk met mijn beentjes omhoog achter de chips en cola want dat doen we hier niet elke dag..
          Groetjes Sandra

            /   Reply  / 
    2. Kirsten

      Dat zou goed kunnen.
      Ik denk dat het vast al wel bekend is bij pampers en de ouders.
      Jammer dat wij het niet zijn hahaa.
      Maar ben wel heel benieuwd welke blije koppies er straks op staan!

      Ook een fijne dag

        /   Reply  / 
  115. marian

    Het is nu 22.00 uur geweest, en nog steeds niks gehoord, en niks zichtbaar op de website van blijste baby…………..

    Wat is dit eigenlijk?????

      /   Reply  / 
    1. tante van luna en lotus(tamara)

      Vind het ook helemaal nergens op slaan…
      Eerst een grote actie op touw zetten…..
      Dan het niet aankunnen en alles maar ineens stop zetten….
      En dan gewoon 10 dagen niet meer van zich laten horen…..
      Dit gaat nergens meer over…..vind het ronduit een grote flutactie…

        /   Reply  / 
  116. Melissa

    Waar staat überhaupt dat de finalisten vandaag voor 17.00 geloot worden? Ik kan dit nergens terugvinden alleen in de week van 20 augustus??

      /   Reply  / 
  117. elisabeth

    misschien wachten ze tot ze alle 25 finalisten hebben, krijgen ze niet iedereen te pakken enzo. Ik neem toch aan dat als je nummer 26 bent nadat de 25 finalisten bekend zijn je dit ook te horen krijgt in het geval dat er nog 1 afvalt. Het is op een doordeweekse dag dus mensen zullen ook vrij moeten nemen enzo. De manier waarop hetnu gaat is wel in lijn met de rest van de wedstrijd….prut. Werd door een onbekend nummer gebeld maar het was de bellfoto studio met een aanbieding, ooit voor ingeschreven op de 9 maanden beurs. zucht….

      /   Reply  / 
  118. Jessica Stiens

    Jammer dat het weer zolang duurt.
    Ach ja….

      /   Reply  / 
  119. Martijn

    Zal ik hier nog op reageren????

      /   Reply  / 
  120. Kelly

    Nou Martijn wat wil je zeggen?

      /   Reply  / 
  121. linkie

    Ik ben ook zoo benieuwd naar de 25 blije koppies!
    kijk stiekem toch wel een paar keer per dag op de site…

    Jammer dat er op deze site, mensen komen die hier commentaar op ons als actieve “moeders” of verwanten van de zeer blije baby’s geven.
    Is dit jaloezie?
    waarom kijk je hier anders ;)

    ik blijf nog duimen… ;) ))

      /   Reply  / 
  122. Martijn

    Eigenlijk kan ik beter niks zeggen want dat zegt wel genoeg…
    Net als deze lakse houding weer van Pampers! Hoe moeillijk kan het zijn om in 24 uur 25 mensen te benaderen die mee willen doen met de finale volgende week??? Echt te triest voor woorden dit weer!

      /   Reply  / 
  123. Laura

    Nou hier dus ook nog voor niemand nieuws…..

      /   Reply  / 
  124. mandy

    misschien is dat wel gebeurd. Maar mogen de mensen er niks over zeggen totdat het op de site bekend is.

      /   Reply  / 
  125. Alex

    Wat ik mij afvraag is het volgende.

    Laten we eerlijk zijn, er zaten ook wat minder knappe/blije baby’s bij de groep. Stel de notaris (als er al een notaris is) trekt net de minst leuke kinderen, wat dan?

    Of heeft pampers wat langer nodig om zelf een selectie te maken uit de 25000 inzendingen, want dat klinkt dan een stuk geloofwaardiger, plus verklaard dat de late reacties van pamper

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Dan maakt m’n dochter weer kans! :P

        /   Reply  / 
    2. Martijn

      Het lijkt me sterk Alex dat er én precies 75! (25 finalisten en 50 reservefinalisten) “lelijke” baby’s worden uitgekozen én dat anders pampers bijna 2 weken nodig heeft om zelf een selectie te maken… De verkiezing zoals hij liep was namelijk 13 augustus al stilgelegd, dus al die tijd konden ze al hun favoriete baby’s uitzoeken!!

        /   Reply  / 
  126. Mark

    Mijn voorspelling :

    a) we horen nooit wie de officiele notaris is (geweest)
    b) we horen tot 31 augustus niets meer, dan staan er ineens 25 baby’s op de site en hebben we de finale.
    c) hier wordt nog lang nagekibbeld over wat P&G allemaal fout doet, maar zij hebben er lak aan en iedereen koopt volgende week gewoon weer de 3 pakken voor 20 euro actie.

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Dat denk ik inderdaad ook, waar ik wel echt van baal is dat er op de site helemaal geen foto’s meer te zien zijn…al het leuke is er van af.
      Ze hadden toch alle stemmen weer op 0 kunnen zetten zoals ze met de herstart hebben gedaan en de foto’s laten staan???
      Dan had je tenminste nog iets leuks gehad om naar te kijken als je een paar keer per dag op de site gaat kijken of er al wat bekend is!!
      En ergens is het onze eigen schuld, ik denk inderdaad ook dat we niks meer horen tot de dag van de finale ( want ze willen natuurlijk wel kijkers nog trekken voor de uitzending van de finale ) omdat ze geen gezeik meer willen.
      Zijn anders bang denk ik dat er anders weer 1000-en belletjes en emails gaan komen. belachelijk natuurlijk maar ik denk wel dat dat de reden is.
      Maar vind de hele verkiezing nu wel echt een hele grote flut-actie geworden omdat de “verliezers ” nu helemaal niks hebben…zelfs geen leuke Pampers-pagina!!!
      iedere keer als ik nu op die site kom ziet het er zo depresief uit ipv al die vrolijke on/of grappige koppies…..

        /   Reply  / 
  127. Kelly

    Maar als ze wachten tot aan de finale dan zou er toch ergens op internet wel een moeder te vinden moeten zijn die verteld dat ze naar de finale gaat met haar kindje?
    Of ze moeten zwijgen van pampers dat kan natuurlijk ook…

      /   Reply  / 
    1. marian

      Ik ben het met je eens, Kelly. Vreemd dat je er helemaal niks van hoort of ziet.
      En inderdaad een saaie pamperssite!
      Niks aan, zo!

        /   Reply  / 
      1. Sandra

        Daar ben ik inderdaad ook al een tijdje over aan het nadenken..stel je krijgt als voorwaarde dat je het stil moet houden tot het op de site vermeld staat..kom op zeg…zoiets kun je toch niet voor je houden? je verteld het zowiezo je partner…je ouders…beste vrienden…toch?? Want je bent dan superblij en trots!
        En zou er dan 1 iemand tussen zitten die zijn mond niet kan houden op het net??
        Ik ben geen finalist dus heb die ervaring niet maar lijkt me toch bijna onmogelijk om 25 finalisten met aanhang etc etc stil te houden bijna een week lang…ach ja nog een paar dagen en dan zullen we misschien eindelijk weten hoe en wat….want achteraf zullen ze toch zeker wel hun verhaal doen?

          /   Reply  / 
    2. tante van luna en lotus(tamara)

      Ja maar van die 20.000 zijn er maar een paar die hier op het forum kijken………… dus 25/20.000
      Dus het kan best dat de 25 finalisten al lang op de hoogte zijn
      gebracht maar geen weet(of zin) van dit forum hebben.

        /   Reply  / 
      1. Sandra

        dat begrijp ik…maar internet is groter dan alleen dit blog …ik bedoel dat er op heel internet niks te vinden is daarover..bv hyves, andere fora etc etc etc ;-)

          /   Reply  / 
  128. mandy

    werd vandaag wel door een nummer uit dronten gebeld (was te laat met opnemen) maar toen ik wilde terugbellen bestond het nummer niet? ik weet niet wat voor nummer het was…… misschien wel van een callcenter of wie weet van blijste baby

      /   Reply  / 
  129. Monique

    Ik denk dat ze er beust voor kiezen om niks op de website te zetten, maar dat de kanshebbers al lang bepaald zijn en op de hoogte zijn. Je kunt moeilijk verwachten dat iemand het de dag van de finale te horen krijgt en dan nog vrij moet regelen en op tijd daar moet zijn.
    Volgens mij willen ze op deze manier gewoon zeker weten dat niets uitlekt. Want als de finalisten op de website staan dan herkent altijd wel iemand ze, zeker als ze uit kleine gemeentes komen en dan zou iemand te weten kunnen komen waar de finale plaatsvindt. Ik denk dat ze bang zijn voor boze ouders die de finale verstoren en dat moet je natuurlijk niet hebben, slechte reclame waar zij bang voor zullen zijn en ik ben meer bang voor wat er kan gebeuren als er flinke ruzie uitbreekt terwijl er ook baby’s aanwezig zijn. Geen goed idee!

    Daarom zullen ze het pas achteraf laten weten, zodat niemand iets kan verzieken. Wel hoop ik dat mensen die het niet eens zijn met hoe alles is gegaan niet zo ziek zijn om de uiteinelijke winnaar lastig te vallen. Anders kun je je afvragen wat de prijs waard is als je dan bang bent. Dus iedereen die vervelende berichtjes hier of waar dan ook heeft achtergelaten over de wedstrijd en het stemmen: dat was vervelend, maar laat het daar bij en doe geen dommere dingen! Denk na en gun het degene die uiteindelijk wint. Er zijn wel vaker dingen in het leven die wellicht stom of oneerlijk gaan, dat is het leven. Dat horen verstandige ouders te weten en te accepteren.

    En wie zeurt dat het niet echt gaat om de blisjte babyverkiezing op deze manier: dat gaat het nooit, want ze kunnen moelijk alle baby’s gaan beoordelen en dan moet je weer uitsluiten dat het niet zomaar een positieve of juist negatieve momentopname was die niet representatief is voor het normale gedrag, dus dan moet je alle baby’s meerdere keren bezoeken etc. en voordat je het weet mag er hier niet eens meer een wedstrijd gehouden worden.

    Ik wil de uiteindelijke winnaar hartelijk feliciteren, veel plezier met de prijzen, maar vooral met je kindje!

      /   Reply  / 
  130. elfo

    VOLGENS MIJ GEEN BLIJSTE BABY,IK ZIE NIETS IN DE TV GUIDS STAAN VOOR 31 AUGUSTUS…

      /   Reply  / 
  131. mandy

    misschien dat het niet live wordt uitgezonden.

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Weet je? Wij zijn ook een stelletje mutsen ook, er is inderdaad nergens terug te vinden dat het op tv wordt uitgezonden.
      Wij zijn er allemaal zelf vanuit gegaan vanwege de naam Wendy van Dijk.
      Maar nergens wordt er melding van gemaakt dat er een uitzending plaatsvind op 31 augustus.

        /   Reply  / 
  132. mandy

    vind het alleen wel erg vreemd dat er nog niks op de website staat. het is morgen de 31ste

      /   Reply  / 
  133. elisabeth

    het wordt nooit uitgezonden, vorige jaren ook niet. Er werd geloof ik wel hier en daar wat aandacht aan besteedt maar ik kan me alleen een stuk in de Wij jonge ouders herinneren met de foto’s enzo. Als ik het goed begrepen heb, vindt het elk jaar plaats in Nemo in Amsterdam (daar was ook de aftrap dit jaar) dus daar zal het morgen ook wel zijn. Nog niets op de site… ik weet niet meer wat ik moet verwachten want er is echt nergens een moeder te vinden met een kindje in de finale dus ik heb het vermoeden dat ze die hele wedstrijd af hebben gezegt en straks gewoon een kindje via een castingbureau ofzo hebben voor de commercial of via een werknemer en dan doen alsof die gewonnen heeft, als ze er überhaupt nog aandacht aan besteden.

      /   Reply  / 
  134. Laura

    Oh ik dacht gelezen te hebben dat de finale live was…nou ja dit einde past wel bij hoe de hele actie liep :P

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Hahaha….dat heb je goed ;-)

        /   Reply  / 
      1. Laura

        Hehe ;) Live is ie altijd he….

          /   Reply  / 
  135. marian

    Ik heb weer eens een keer op de blije babysite gekeken, maar geen blije baby te vinden, inderdaad!
    Het is nu bijna 31 augustus en nog geen finalist te bekennnen!
    Zal een drukke finale worden!!! ha,ha,ha

      /   Reply  / 
  136. Marinda

    Heb net weer even gekeken op de website blijste baby gekeken, maar er is nog niks veranderd. Vreemd……,want vandaag is het de 31ste! Dan zal het er achteraf wel op komen te staan wie de blijste baby’s zijn…hmmmmm!
    We wachten maar weer af……(alsof we al niet lang genoeg wachten hahaha)!

      /   Reply  / 
  137. granny van ZIPPER

    Hier is granny weer ……. zal het maar eerlijk vertellen .
    Wij komen net terug van de finale en Zipper is de blijste baby van Nederland geworden ( zonder ijsmutsje op) hihi. Mocht het pas vanaf vandaag vertellen ;-)

    Nee, mensen het is eigenlijk van de gekke dat NIEMAND wat weet en ook NIKS laat weten .
    Dus iedereen heeft z’n eigen idee van wat er aan de hand zou kunnen zijn ? Maar wat er ook uitkomt het is niet gegaan zoals het had moeten gaan en daar moeten wij het maar mee doen pppffff
    Maar zoals iedereen, branden wij hier ondertussen wel van nieuwsgierigheid hoe het WEL verloopt vandaag ( wel of geen finale?)
    we horen , lezen het wel ( of niet) ,maar dat kan Pampers natuurlijk niet maken om niks te laten weten.

    groetjuss Granny van Zipper

      /   Reply  / 
  138. Laura

    De namen vd finalisten staan er op! Geen fotos, hoe typisch…zo kunnen we niet zien of we ze voorbij hebben zien komen op de site ;)
    Mijn blije kind heeft inmiddels wel een tandje, vind ik persoonlijk interessanter nieuws hihi.

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER

      ooow…. heb gelijk gekeken maar zie maar 3 “bekend” voorkomende namen , waarvan ik hoop dat Lotus diegene is van tante Tamara hihi
      ja echt jammer dat er GEEN foto’s bij staan pppfff.

        /   Reply  / 
      1. tante van luna en lotus(tamara)

        Hey Granny!!!!
        Snik snik nee hoor ze is het niet…hadden jullie het allangggg
        geweten…….
        Groetjessssssssss Tamara

          /   Reply  / 
        1. Sandra

          Ooooowwwwhhh BALEN!!! Ik hoopte zo dat jullie het waren!!!

            /   Reply  / 
        2. tante van luna en lotus(tamara)

          En dan had tante tamara nu niet op haar werk gezeten…..
          maar bij LECO……hihi

            /   Reply  / 
        3. granny van ZIPPER

          nou jaaah , dat weet ik niet hoor . Zoals ik al eerder een keertje geschreven heb ….misschien mochten de finalisten er gewoon NIKS over zeggen hier op het forum .
          En ja ik weet het ,er is ook nog zoiets als familie enz die natuurlijk hun mond dan niet kunnen houden ( whahahaaah die van ons in ieder geval niet) , heel Nederland zou het al weten voordat de finale úberhaubt had plaatsgevonden ) maar wie weet …..vanavond bij editie NL , RTL Boulevard of SBS 6 nieuws zien wij ( als nieuwsgierige ouders, tantes , opa’s ,oma’s en granny in actie , wie de BLIJSTE BABY van Nederland is .
          Of morgen een joekel van een foto op de voorpagina van het AD en Telegraaf tarararattatatararataaaaaaah

            /   Reply  / 
          1. tante van luna en lotus(tamara)

            Ja weet ook zeker dat ik het jullie had verteld….dat is toch alleen maar leuk…Pampers doet net of het een of ander duister iets is…(achter gesloten deuren) Als pampers het allemaal goed voor elkaar had gehad hadden wij op 23 augustus allemaal geweten wie er in de top 25 stond (met foto en al) En ja die dreigementen van sommige zieke lui ach blaffende honden bijten niet!!!!!!
            Hun hebben in ieder geval weer de naam pampers vaak in het nieuws gehad, wel negatief maar dat maakt hun niet uit. De mensen kopen er echt geen minder pampers door….Een hele goedkope pampercampagne over de rug van 20.000 lieve kindjes!!!!!!
            Eerst 20.000 fotos op de site zetten en erafhalen en dan moeten zwijgen…..No way!!!
            Groetjessss Tamara

              /  
      2. Sandra

        Heeey Granny!!
        Hahaha, ik moest ook gelijk aan Tamara denken! Het is in ieder geval geen veel voorkomende naam hihi.
        Ik hoop het zo voor ze!!!
        En ook ik baal ervan dat ze geen foto’s hebben geplaatst!
        Echt ongelooflijk hoe deze verkiezing verloopt zeg…niks aan zo…we hebben niet een wat om naar te kijken :-(

          /   Reply  / 
        1. tante van luna en lotus(tamara)

          Hey die sandra,
          Was wel raar om haar naam daar tussen zien te staan..maar ze is het toch echt niet(waren 22 Lotusjes) had ik het jullie toch al lang vertelt….heb echt ff afstand genomen van de site,had het echt helemaal gehad met die pampers (en nog)
          Groetjesss Tamara

            /   Reply  / 
          1. Sandra

            Owh…waren het er 22??? Poeh..toch niet zo’n zeldzame naam ;-)
            Ja ik begon er ook echt de sch**t van te krijgen…ik herken het gevoel dus wel, nog steeds inderdaad baal ik van hoe ze het aanpakken…alsof wij een soort criminelen zijn die ik weet niet wat gaan doen…..echt belachelijk..maar ja ergens ook wel begrijpelijk als je nagaat dat er mensen zelfs bedreigt zijn geworden via Hyves…wat heb je er toch achterlijke mensen tussen zitten…en zoals altijd: de slechte verzieken het voor de goeie..
            Misschien hadden we zelf niet zo’n stampij moeten m,aken en was het achteraf vanzelf goedgekomen en waren de grote valspelers vanzelf later in de verkiezing wel gediskwalificeerd…maar dat zullen we in ieder geval nooit weten…werkze vandaag nog meiss…groetjes San

              /  
  139. silvia

    Echt jammer dat het is op deze manier manier verlopen!
    We zijn gisteren avond laat terug uit italie gekomen. 10 gemiste onbekende oproepen tussen 16 en 20 augustus maar geen voicemail achtergelaten. Ik vind het vreemd. Zou Pampers geweest zijn? Dat zullen we nooit weten maar dat maakt niet uit. Ik denk dat ik ga nooit meer aan zoiets meedoen.Sara is zeker de blijste baby voor mama en papa en voor oma en opa; dat is het belangrijste!
    veel liefe groetjes aan jullie en aan jullie blijste kinderen!
    Silvia en Sara

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Hey silvia…welkom thuis!! Hihi…
      Ik zou ook graag zeggen ik doe aan zoiets nooit meer mee…maar ik ken mezelf veel te goed! Hahaha…
      Ik ben het nooit geschoten altijd mis-typetje…Grinnik.
      Maar inderdaad wij boffen allemaal maar met al die blije baby’s ;-)
      Luciano kan al een paar dagen kruipen…zoooo leuk om te zien!! Vooral als hij tussendoor weer zelf gaat zitten…wat een kijk-genot!! Hij is nu wakker van zijn ochtend-dutje dus ik ga hem lekker uit zijn bedje halen voor de lunch…weer lekker genieten van zijn streken en lachjes..;-)
      Dikke knuff aan Sara…groetjes Sandra

        /   Reply  / 
      1. silvia

        Hey San! Dank je wel!
        Dikke knuffel voor Luciano van vriendinnetje Sara :-)

          /   Reply  / 
    2. marian

      Hoi Silvia;

      Als het pampers geweest zou zijn, met al je gemiste oproepen, had je even zoveel mailtjes van hun moeten hebben. Ze zouden je per telefoon en per mail proberen te bereiken!

      Gelukkig weten we nu eindelijk wie gewonnen heeft……
      al is het dan op een duistere manier gegaan!

      Ik heb me ook voorgenomen nooit of te nimmer meer aan zoiets mee te doen!

      groetjes,
      Marian, oma van Lieke!

        /   Reply  / 
  140. Melissa

    En mijn Lotus is ‘t ook niet snif, snif ***diep teleurgesteld***

      /   Reply  / 
  141. Jessica Stiens

    Dag dames van het goede leven,

    Toen ik lotus zag staan had ik toch wel ff de stille hoop dat het Lotus van Tamara was…
    Jammer dat we geen foto’s te zien krijgen.
    Ik ben blij dat het ook toch wel achter de rug is…brengt voor mij in ieder geval weer een stukje rust in de tent hahaha
    froukje is 2 tandjes rijker, kruipt als een slak met haast en probeerd ook nog te zitten…
    Hoe leuk is dat….
    Heerlijk om dat te zien en daar kan geen wedstrijd tegen op.
    Een titel is voor even, je kind voor je hele leven.

    groetjes Jessica en Froukje

      /   Reply  / 
  142. mandy

    Ik zag ook de naam sven er tussen hopen, dat het niet die sven uit Almere was. Want die had de hele boel gehackt heb ik gehoord.

      /   Reply  / 
  143. debora

    nou zag net rtl boulevard en marit heeft gewonnen, staat niet eens iets op de site?

      /   Reply  / 
    1. granny van ZIPPER

      hihi zijn wij toch voor, om dit ff te melden |!

        /   Reply  / 
  144. granny van ZIPPER

    MARIT 6 maanden jong is de blijste baby van Nederland
    net op RTL Boulevard gezien

    proficiat

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Wat een geluksvogeltje! Van harte :)
      Of wij volgend jaar nog meedoen, ik betwijfel het…

        /   Reply  / 
    2. Kirsten

      Super leuk voor Marit!!! En haar ouders natuurlijk. Ik heb het niet gezien bij rtl…. Dus kom maar even hier kijken hahaa.
      Heel jammer dat ik geen foto van de blije Marit kan zien.
      In ieder geval felicitaties voor Marit en haar ouders!

        /   Reply  / 
    3. Sandra

      Marit van harte gefeliciteerd!!!
      Op naar de volgende verkiezing :p :p :p

        /   Reply  / 
    1. Laura

      Leuke link!
      Ik heb de uitslag niet gezien, maar ik zie veel foto’s van het kindje met dat helmpje op, is die het geworden?
      Nu ik zie wat een gedoe om die kinderen heen staat, ben ik toch wel blij dat ik vandaag lekker door het bos gelopen heb met mn moppie!

        /   Reply  / 
      1. tante van luna en lotus(tamara)

        Goedemorgen…denk die baby met dat roze shirtje…met dat helmpje is volgens mij een jongen!

          /   Reply  / 
        1. Laura

          Ja dat leek me ook een jongetje, maar soms zie je het zo lastig op deze leeftijd he :)

            /   Reply  / 
    2. granny van ZIPPER

      Nee meiden, het is niet dat jongetje met het helmpje op maar dat meisje met dat roze shirtje/ maillot en kaki groene jurkje .
      Jammer dat je voor de rest niet echt duidelijke foto’s ziet van de anderen . maar ja . Tis weer voorbij die mooie finale hihi

      groetjuss Granny van Zipper

        /   Reply  / 
    3. Kirsten

      Ha dank je wel voor de link granny!!!
      Leuk om even te kijken.
      Marit ziet er wel echt uit als een blije baby hoor vind ik.

        /   Reply  / 
  145. silvia

    en daar hebben we een duidelijke erinnering van die mooie finale
    :-)

      /   Reply  / 
  146. bonk bonk

    het spijt me maar ik vind de baby niet echt mooi ofso
    hebben vast wel leukere tussen gestaan

      /   Reply  / 
    1. Sandra

      Het ging ook niet om de mooiste baby maar de blijste.
      En blij is ze kijk maar eens hoe ze lacht.
      Tsja en daarbij…wat is mooi? dat is voor iedereen anders en maar goed ook.

        /   Reply  / 
  147. Pingback: Doe mee, fotowedstrijd Bonbébé | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>