Tweede dochter voor Bram Tankink

bram tankinkWielrenner Bram Tankink is zondag, enkele uren nadat de Tour de France finishte in Parijs, vader geworden van een meisje. Zijn vrouw Vera beviel in het ziekenhuis in Geldrop van hun tweede dochter: Sarah Harmke. Tankink moest de Ronde van Frankrijk in de laatste week noodgedwongen verlaten omdat hij ziek was. Hij kon daardoor wel bij de bevalling zijn.

Op zijn eigen website schrijft de Rabo-renner dinsdag:

Om kwart voor 10 ‘s avonds werd ze uiteindelijk in goede gezondheid geboren. Het is fantastisch om je dochter zo te mogen ontvangen. Het was erg zwaar, maar dankzij het de mensen om ons heen en de goede zorgen werd het een feest. We hebben haar Sarah genoemd. Met als 2e naam Harmke, verwijzend naar de naam van mijn vader. Vera en Sarah maken het allebei goed. We genieten nu met z’n vieren. Deze week heb ik het criterium programma aangepast aan mijn nieuwe vaderschap en mijn gezondheid. Vanavond rij ik in Stiphout en vrijdag in Heerlen.

Groetjes Bram

Lees ook:Tankink kan bij bevalling vrouw zijn
Lees ook:‘Hirsi Ali bevallen van zoon’
Lees ook:De kinderwens van Eva en Bram
Lees ook:Dit is Bram, zoon van Sonja Bakker!
Lees ook:‘Ayaan Hirsi Ali zwanger’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>