Froukje de Both opent Negenmaandenbeurs

De Jonge Gezinnenbeurs in Utrecht had afgelopen november een echte publiekstrekker met babyfluisteraar Derek Ogilvie. Maar de Negenmaandenbeurs (van 18 tot en met 22 februari in Amsterdam RAI) doet daar niet voor onder. Zij hebben namelijk presentatrice en kersverse moeder Froukje de Both gestrikt voor de officiele opening. Op woensdag 18 februari om 10.45 uur geeft ze het startsein voor de beurs die vijf dagen lang het mekka is voor zwanger en ontzwangerend Nederland. (Foto: www.froukjedeboth.nl)

De openingshandeling van Froukje de Both wordt gevolgd door Kim-Lian van der Meij, die om 11.00 uur de workshop ‘Baby Move It!’ presenteert. Tijdens deze workshop krijgen ouder en kind nieuwe ideeën, beweegspelletjes en tips aangereikt om te bewegen en te spelen.

Nada van Nie neemt om 11.20 uur het stokje van Kim-Lian over voor een speciale quiz van ‘Oei, ik groei!’ en Fisher Price. Onder meer de auteur van ‘Oei, ik groei!’, Frans X. Plooij, en de speelgoedspecialist van Fisher Price, dr. Alfano, geven hier acte de présence.

Ook Woezel en Pip, de liefste hondjes van Nederland die gecreëerd zijn door Guusje Nederhorst, zijn van de partij op de openingsdag van de Negenmaandenbeurs. Om 13.00 uur zijn zij samen met een groot aantal kinderen te vinden bij de knuffelmuur op de beursvloer voor de recordpoging ‘De grootste knuffelmuur van Nederland’.

Glennis Grace zal elke beursdag om 13.30 uur ongetwijfeld vele (aanstaande) moeders ontroeren met het gevoelige liedje ‘Als je slaapt’. Het optreden, aangeboden door Nestlé PyjamaPapje, wordt gevolgd door een ‘Meet & Greet’ met Glennis Grace op de Nestlé stand. Beursbezoekers en hun kroost kunnen met haar op de foto.

Ome Willem, ofwel Edwin Rutten, is op 19 februari tussen 13.30 en 14.30 uur in de stand van ‘JoepieDePoepie.nl’ te vinden. De kindervriend zal de aanwezige rakkers op zijn karakteristieke wijze vermaken. Het beursbezoek van Ome Willem is natuurlijk niet compleet zonder een ‘Deze vuist op deze vuist’. Voor de jongste beursbezoekertjes een nieuwe ervaring en voor de ouderen een feest der herkenning.

De Negenmaandenbeurs wordt gehouden van woensdag 18 tot en met zondag 22 februari 2009 in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 19 februari en vrijdag 20 februari van 11.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

Lees ook:Filmpje: Negenmaandenbeurs hot bij BN’ers
Lees ook:Jouw foto in de stand van Moeders voor Moeders?
Lees ook:Ali B opent de Negenmaandenbeurs!
Lees ook:Actie vrijkaarten Negenmaandenbeurs gesloten
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>