Sexy mama in een setje van Marlies Dekkers

Iedere zichzelf respecterende vrouw heeft toch op haar minst 1 lingeriesetje van Marlies Dekkers in de kast hangen. Vanaf deze week kunnen ook zwangere vrouwen en jonge moeders zich supersexy voelen in de nieuwe Undressed Maternity-collectie van de Brabantse ontwerpster. Weg met de vormeloze borstvoedingsbeha’s! Dankzij Marlies hangen de winkels nu vol met prachtige zwangerschapslingerie.

Al ver voor de lancering van haar zwangerschapscollectie viel Marlies Dekkers ermee in de prijzen. Begin dit jaar won ze in New York de presigieuze Cila-award.

 

Het winnende ontwerp is de Starletset. Dit is een zwarte bh met rood geborduurde sterretjes. De jury was vooral enthousiast over de comfortabele fit met een prachtig design. De collectie bestaat verder uit een sexy wit ontwerp met zwarte ruches en een setje in zuurtstokroze met zebraprint. Hoe hip wil je het hebben?

 

Marlies Dekkers besloot tot het ontwerpen van een maternity collectie op het moment dat er veel vrouwen in haar omgeving in dezelfde periode moeder werden. Ze vond dat ze het niet langer kon uitstellen ‘omdat er anders weer een generatie in afzichtelijk vormeloze bh’s moest gaan rondlopen’. 

Lees ook:Sylvie en Dinand mama en papa van het jaar
Lees ook:Baby krijgt z’n eigen gaming kleertjes
Lees ook:Video: Hoogzwangere Katja in Linda
Lees ook:Ontwerp je eigen romper voor Prénatal
Lees ook:Diana van Hees wint romperwedstrijd

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sexy mama in een setje van Marlies Dekkers

  1. Robin

    Ze (Marlies Dekkers) vond dat ze het niet langer kon uitstellen ‘omdat er anders weer een generatie in afzichtelijk vormeloze bh’s moest gaan rondlopen’.

    Zeer vreemde reactie van Marlies Dekkers. Drie deuren naast haar winkel op de Denneweg in Den Haag zit en zat toen al meer dan een jaar een in trendy zwangerschapslingerie gespecialiseerde winkel, P’tite Sophie die ook al een paar jaar trendy zwangerschapslingerie verkocht via http://www.zwangerschapslingerie.nl!

    Vrouwen komen van heinde en van verre naar de Denneweg in Den Haag voor de stijlvolle en trendy zwangerschapslingerie van de internationale merken als Amoralia, Belabumbum, Condessa, Hotmilk en Musis. Merken die al meerdere jaren zeer trendy zwangerschapslingerie op de markt brengen!

    De nieuwe zwangerschapslingerie serie van Marlies Dekkers, is ook niet haar eerste collectie. Jaren geleden heeft ze ook al een serie zwangerschapslingerie op de markt gebracht!

      /   Reply  / 
  2. waldi

    jammer dat P’tite Sophie met de noorderzon is vertrokken en dat http://www.zwangerschapslingerie.nl (bellotte) wel bestellingen en betalingen aanneemt, maar vervolgens niet levert, niet op vragen en klachten reageert, ook niet na 3 maanden

      /   Reply  / 
    1. Petra

      P’tite Sophie is niet met de noorderzon vertrokken maar heeft het bedrijf helaas moeten sluiten, zoals wel meer winkeliers hun deuren hebben moeten sluiten de afgelopen maanden door de aanhoudende crisis en het feit dat banken de kredietkraan dichtdraaien. Hierdoor is ook Zwangerschapslingerie.nl in de problemen gekomen. Maar volgens mij werken ze hard aan een oplossing, niet alleen voor mij maar ook voor anderen. Ik vind dan ook dat we hun deze kans moeten geven voordat ook Zwangerschapslingerie.nl failliet gaat en iedereen achter het net vangt!

        /   Reply  / 
  3. Harry

    Nou daar wordt helemaal niks opgelost het zijn en blijven oplichters en brutaal ook nog!!!!!

    Niks kopen daar liegen en bedriegen dat kunnen ze!!!

    GRT een slachtoffer!!

    Het is jammer dat dit soort zaken niet worden behandeld want het zijn gewoon misdadige streken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>