Babyboom Het Vervolg is topper op internet

Dat snap ik helemaal .. ! Dat je Babyboom hebt gemist en dat je die aflevering dan later terugkijkt via internet. Gisteren heb ik ook weer tranen met tuiten gehuild bij de beelden van baby Dylan die veel te vroeg werd geboren en een paar weken later overleed. Al zappend kwam ik tien minuten te laat bij Babyboom terecht en ik dacht meteen .. deze aflevering kijk ik nog een keer terug op de website. Ik ben niet de enige! Volgens de Stichting Kijkonderzoek staat Babyboom Het Vervolg met stip op nummer één als het gaat om het bekjken van programma's op internet.

De Stichting Kijkonderzoek telt sinds begin deze maand ook deze zogenoemde 'on demand streams' mee voor de kijkcijfers. In Nederland wordt namelijk in één op de vier huishoudens wel eens via de pc naar televisieprogramma's gekeken. In 86 procent van deze gevallen gaat het daarbij om streams, gemiste uitzendingen dus.  

De eerste cijfers staan vermeld in Computeridee. Babyboom Het Vervolg staat zoals gezegd met stip op nummer één. In de week na uitzending werd het programma 26.768 keer online werd bekeken. Goede tweede is Factor Giel (18.269), gevolgd door Praatjesmakers (18.210), Café De Liefde (15.137) en Opsporing Verzocht 914.553).

Op dit moment tellen alleen streams van programma's van RTL en de NPO mee. Later dit jaar komen er meer zenders bij. 

 

Zie ook:

Caroline Tensen terug van vakantie voor bevalling Babyboom

Lees ook:Babyboom krijgt binnenkort een vervolg
Lees ook:Caroline Tensen terug van vakantie voor bevalling Babyboom
Lees ook:Nieuwe serie Babyboom
Lees ook:Zwangerschap meest ingetikte zoekterm op internet
Lees ook:KRO op zoek naar draagmoeder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>