‘Geslacht baby al na twee maanden bekend’

Interessant! Dit nieuwtje dat ik tegenkom op Spanje.blog.nl. Volgens een medisch team uit Granada kan het geslacht van een baby al na twee maanden zwangerschap bepaald worden. Om dat te weten te komen moet bloed worden geprikt bij de moeder. Het DNA van de foetus in het bloed zou met zekerheid vertellen wat het geslacht van de baby is. Voorheen moesten nieuwsgierige ouders wachten tot minimaal de vierde maand. Het bericht vermeldt helaas niet wat de bron is van dit opmerkelijke nieuwtje. Ik zou er graag meer over lezen. Want wie wil er nou niet zo snel mogelijk weten of het een jongetje of een meisje wordt?

Lees ook:Baby krijgt z’n eigen gaming kleertjes
Lees ook:Nu ook op Facebook: ‘in verwachting’
Lees ook:Beckhams weten geslacht niet
Lees ook:Thuistest voorspelt geslacht
Lees ook:‘Navelstreng baby’s later doorknippen’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Geslacht baby al na twee maanden bekend’

  1. Paul

    dat is snel, maar ik vind 4 maanden ook al best snel.
    Aan 1 kant willen wij het ook graag weten (wij zijn 13 weken zwanger). Maar aan de andere kant ook niet.
    Het is natuurlijk makkelijk om het van te voren te weten o.a. voor het uitzoeken van een naam en het maken van de babykamer. Maar aan de andere kant denk ik dat bij de bevalling de verrassing minder groot is.
    We weten het nog niet, iemand tips of opmerkingen over hoe jullie het hebben gedaan?

      /   Reply  / 
  2. JinX

    Nee nog geen tips , ben zelf nog steeds niet zwanger , maar ik weet nu al dat ik het wil weten , ik ben daarvoor gewoon veels te nieuwsgierig .
    Het is idd makkelijker qua naam , babykamer uitzoeken enzo.
    Het is misschien geen verrassing meer als het kindje geboren word , maar volgens mij interesseert je dat dus helemaal niks , volgens mij ben je gewoon supergelukkig !!!

      /   Reply  / 
  3. Serge

    Het geslacht bij onze baby werd ook al bepaald bij 11 weken!! De professor in het UZ gent vroeg ons of we wilden weten of het een jongetje of meisje zou worden. Vol ongeloof vroegen we of dat zo snel al mogelijk was. Met 90% zekerheid kon ze met een echo bepalen dat het een jongetje zou worden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>