Langer aanmelden Blijste Baby

Pampers heeft besloten om de aanmeldperiode voor de Blijste Baby van Nederland te verlengen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen werd de wedstrijd dit jaar opnieuw geplaagd door technische problemen. Sinds 1 augustus kunnen ouders hun kindje opgeven voor de competitie maar vanwege de mankementen is dit niet bij iedereen gelukt. Om toch iedereen de kans te geven zijn of haar baby aan te melden, is de inschrijftermijn verlengd tot en met 11 september.

In eerste instantie konden ouders hun baby tot en met 31 augustus opgeven voor de zoektocht. Dit heeft tot nu toe geresulteerd in de aanmelding van 18.000 baby’s.

De grote finaledag vindt plaats op dinsdag 27 september 2011. Een deskundige jury, bestaande uit onder andere Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz, selecteert op die dag uit 25 finalisten de Blijste Baby van Nederland 2011.

Tot en met 11 september kunnen baby’s in de leeftijd van 0 tot 3 jaar opgegeven worden op de website www.blijstebaby.nl.

 

Lees ook:Blijste Baby 2011: nog 24 uur!
Lees ook:Wendy zoekt blijste baby van Nederland
Lees ook:Aanmelden Blijste Baby: nog vier dagen!
Lees ook:Pampers zoekt Blijste Baby 2011
Lees ook:Wendy zoekt weer Blije Baby’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Langer aanmelden Blijste Baby

  1. tamara

    Grappig..zit net een beetje door de fotos te bladeren en zie bij Roos en Lotus precies dezelfde foto..moeder met kind!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>