Winnen: Papa & Mamaboekje

Met dank aan Belmondo Books mogen we 2 x 2 exemplaren weggeven van Het Zwangerschapsboekje en Het Papa & Mamaboekje. De boekjes maken deel uit van een serie waarin ouders voorgedrukte vragen kunnen beantwoorden voor hun kinderen. In de boekjes zijn bladzijden leeg gelaten zodat je ze een persoonlijk tintje kunt geven met bijvoorbeeld een geboortekaartje of foto’s. Ingevuld zijn het waardevolle boekjes voor een kind om een leven lang te bewaren.

Wil jij één van de boekjes winnen? Geef hieronder in een reactie aan welke titel je zou willen ontvangen en waarom. De Mail & Win-actie loopt tot en met 30 april.

Lees ook:Kadotip: Het Zwangerschapsboekje
Lees ook:Winnen: hip handig hulpje om je baby te voeden
Lees ook:Gratis naar de Negenmaandenbeurs?
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs
Lees ook:Laatste kans: gratis geboortekaartjes

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Winnen: Papa & Mamaboekje

  1. Anneke Moerenhout

    Het kijkt me erg leuk om later in een papa & mama boekje terug te lezen wat je ouders eigenlijk van je vonden!
    Helaas waren deze boekjes nog niet op de markt toen ik in die periode zat maar nu mijn kinderen zelf papa & mama zijn lijkt mij het voor hun erg leuk om dit te schrijven over hun kindjes!!

      /   Reply  / 
  2. Petra

    Ik heb tijdens mijn zwangerschap wel een soort van dagboek bijgehouden. Maar da’s toch anders. Deze boekjes lijken me erg handig omdat het minder tijd kost om het bij te houden .. en je geeft je kindje inderdaad iets kostbaars. Als ik win graag het Papa en Mama boekje!

      /   Reply  / 
  3. Karin

    Ik zou heel graag het zwangerschapsboekje willen winnen, mijn man en ik gaan beginnen te proberen een kindje te krijgen en ik ben nu al helemaal in de wolken :) ik hoop dat we snel het zwangerschapsboekje erbij zullen kunnen pakken!

      /   Reply  / 
  4. Monique

    Ik zou graag het zwangerschapsboekje willen winnen, omdat ik net zwanger ben en ik weet hoe leuk het is om later alles terug te lezen, als moeder zijnde en als kind. Mijn moeder had vroeger ook een boek waar ze alles in schreef en foto’s enz. in plakte. Dat is erg leuk!

      /   Reply  / 
  5. Jennifer

    Lijkt me erg leuk zo’n papa en mama-boekje. Er gebeurt in korte tijd zoveel en de ontwikkeling van je kleintje gaat zo snel. Heel veel dingen vergeet je en als je ze opschrijft zijn ze voor altijd bewaard.

      /   Reply  / 
  6. Thea

    Ik zat er juist aan te denken om wat dingen op te schrijven over mijn zwangerschap (er gebeurt zo veel en alles is zo anders!) dus zo’n zwangerschapsboekje zou ik heel waardevol vinden. Ik zou het heel leuk hebben gevonden als mijn ouders dat voor mij hadden gedaan.

      /   Reply  / 
  7. Yvonne

    22 april ben ik uitgerekend voor de geboorte van mijn 1e kindje. Toen ik last had van nesteldrang ;-) en het hele huis opgeruimd heb kwam ik het boek tegen dat mijn ouders destijds bijgehouden hebben in de periode na mijn geboorte en heb dat met heel veel plezier weer eens teruggelezen. Ik wil dit dan ook heel graag voor mijn kind ook gaan doen en zou dus graag het pappa & mamma-boekje willen winnen !!

      /   Reply  / 
  8. Whitney

    Ik zou graag zo een papa&mama-boekje willen hebben. Alles kunnen bijhouden , en dat wanner de kleine groot is, Kan ze het allemaal zelf lezen. Het is onverstelbaar hoe snel kleine kinderen groeien, en tegenwoordig is alles bijna digitaal, is het ook wel leuk om het in een boekje bij te houden en zelf allemaal op te schrijven.

      /   Reply  / 
  9. kempenaers

    mijn schoondochter is zwanger en zou haar graag het papa&mama boekje cadeau doen zodat ze wanneer ze bevallen is alles kan bijhouden van haar kindje

      /   Reply  / 
  10. patricia van de Graaf

    Het papa & mama boekje zou ik erg leuk vinden om te winnen. Mijn broer heeft gister een kleine meid gekregen en deze trotse tante zou ze graag dit boekje willen geven! groetjes Patricia

      /   Reply  / 
  11. Kombrink Kommunicatie Auteur

    Deze win-actie liep tot en met 30 april 2010!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>