Boekentip: Last minute mama’s

In Last Minute Mama’s van Brigitte Bloem vertellen twaalf vrouwen hun verhaal. Ze waren allemaal 38 jaar of ouder toen ze voor het eerst moeder werden. Het zou mijn verhaal kunnen zijn, want zelf kreeg ik mijn eerste en enige kind toen ik bijna 40 was. Het boek is daarom wat mij betreft een feest der herkenning …

In Last Minute Mama’s ontmoet je allerlei verschillende vrouwen. De een met een kinderwens zolang ze zich kan herinneren, de ander verrast door een niet-geplande zwangerschap. De een met een stabiele relatie, de ander net verliefd. De een carrièrevrouw, de ander lang zoekend naar de ideale opleiding en baan.

Ze vertellen allemaal openhartig over hun leven voor en na het krijgen van hun kind(eren). Over beslissingen, verwachtingen, vooroordelen en de toekomst. De interviews worden afgewisseld met informatie en adviezen over vruchtbaarheid en laat kinderen krijgen.

Last Minute Mama’s is onder meer te koop bij Bol.com

Lees ook:Pink Ribbon: bekijk Manon’s verhaal
Lees ook:Oudere moeder, gezonder kind
Lees ook:Forum: als je altijd ongewenst kinderloos blijft
Lees ook:NCRV op zoek naar ongewild kinderloze man of vrouw
Lees ook:Linda de Mol twijfelde over derde kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>