Maak zelf je geboortekaartje!

Nog nergens een leuk idee opgedaan voor het geboortekaartje van je aanstaande kindje? Ga dan eens kijken op de website van Kaartje2go.nl. Niks zo leuk als thuis achter de computer experimenteren met allerlei verschillende teksten en foto’s. Bij Kaartje2go.nl maak je echt iets unieks want je kunt het kaartje helemaal naar je eigen smaak aanpassen. En wat helemaal leuk is .. je eerste kaart is gratis!

Kaartje2go heeft een unieke collectie geboortekaartjes. Je maakt een keuze uit de categorie meisjes, jongens, tweeling, meerling of adoptie.

Je kunt de kaarten laten maken en naar je huisadres laten sturen maar je kunt ook adressen invoeren zodat de geboortekaartjes voor je worden verstuurd. Helemaal leuk en makkelijk!

Lees ook:Winnen: gratis geboortekaartjes
Lees ook:Laatste kans: gratis geboortekaartjes
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste geboortekaartjes!
Lees ook:Verstuur gratis schattige kaartjes via JijisLief.nl
Lees ook:Winnen: tè leuk EK-shirtje voor je baby

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Maak zelf je geboortekaartje!

 1. geboortekaartjes

  kijk eens op deze sympathieke site van plan.

  xx

  annemarie

    /   Reply  / 
 2. Dorien

  Nog meer leuke kaartjes? Bij LiefLeukenEigen.nl kan je ook zelf je geboortekaartjes opmaken en heb vind je nu de exclusieve lijn van Rosa de Rozenfee geboorteakaartjes. En een gratis kleurplaat.

    /   Reply  / 
 3. Johan

  Het is inderdaad leuk om inspiratie op te doen. Heb zelf mijn kaartje gemaakt naar aanleiding van voorbeeldkaartjes. Ik raad jullie aan dit ook te doen.

  Ow en gefeliciteerd met je (toekomstige) kindje!

  Johan

    /   Reply  / 
 4. Suus

  Ik heb zojuist mijn geboortekaartje gemaakt bij http://www.geboortekaartjesdrukkerij.nl je kunt een voorbeeldkaartje gebruiken als je geen inspiratie hebt. Wij hebben gekozen voor een fotokaart.

  Groetjes,
  Suzan

    /   Reply  / 
 5. Johanna

  Dag allemaal,
  Ik was op zoek naar geboortekaartjes en zag dat dit allang niet meer uit gedrukte kaarten bestaat.
  Een bedrijf uit Utrecht maakt bedrukte kubussen en flessenpost, die met de post verstuurd worden.
  Vrij simpel: De kubus kan aan zes kanten bedrukt worden, waarbij je zelf je foto’s kan uploaden en teksten kan schrijven. Het grappige is, dat dit doosje opgevouwen wordt verstuurd, wanneer je de verpakking openmaakt, springt het doosje eruit. Op de site hebben ze hier een filmpje van.
  Daarnaast zag ik ook flessenpost. Een doorzichtige platte fles, die door de brievenbus past, met je geboortekaartje opgerold als boodschap aan de ontvanger. En ook hier kun je weer alle designs zelf uitzoeken en bewerken, ook de fles wordt bedrukt.
  Op de site van http://www.Originelegeboortekaartjes.nu staan nog meer ideeën, ik hoop dat jullie er iets aan hebben.
  Anwyway, ik zit te denken aan die kubus, maar die kun je dus aan zes kanten bedrukken. Ik dacht aan een uitnodiging, de geboortegegevens, een foto van ons, maar wat zal ik dan op de andere 3 kanten plaatsen?
  Groetjes,
  Johanna.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>