Jan Smit over zwangerschap Liza

Jan Smit praat dinsdagavond in RTL Boulevard voor het eerst over de zwangerschap van zijn vriendin Liza Plat. Het is voor de Volendamse zanger zijn eerste kind. Liza heeft al een 2-jarig dochtertje (Fem) uit een eerdere relatie. (Foto RTL Boulevard)

Jan Smit is in Boulevard opvallend openhartig. Hij zegt dankbaar te zijn voor de zwangerschap: ”Ik heb altijd gezegd, je moet altijd eerst maar afwachten of je kinderen mag krijgen. Het is voor veel mensen niet weggelegd en dan ben je blij dat het lukt.”

Jan praat ook over de eerste echo in het ziekenhuis: “Dat is een beetje onwerkelijk omdat je dat natuurlijk nog nooit hebt meegemaakt. Dat is het begin van iets dat straks ter wereld komt dat van jou is, dat is heel bijzonder.”

Klik hier om het interview te bekijken.

Lees ook:Jan Smit wordt papa!
Lees ook:Liza Smit zwanger van een jongetje
Lees ook:Jan Smit vertelt over vaderschap
Lees ook:Jan Smit trouwt op verjaardag dochter
Lees ook:Jan Smit: voorlopig geen kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>