Beste werkgevers voor ouders

Op maandag  3 oktober is de Loflist Beste Werkgevers voor Werkende Ouders 2011 bekend gemaakt tijdens het Work+Life=Inspiratie Congres op het hoofdkantoor van Capgemini in Utrecht. De winnaars zijn &Samhoud (in de categorie bedrijven met minder dan 250 medewerkers) en KPN Consulting (in de categorie grote bedrijven).

Het onderzoek bevatte uit een uitgebreide vragenlijst over verschillende onderwerpen als flexibele werktijden, cultuur en verlofmogelijkheden.

ACCR VU Amsterdam en Qidos hebben in opdracht van Lof, het platform voor moeders met ambitie, onderzocht hoe gezinsvriendelijk werkgevers zijn. In totaal reageerden 82 werkgevers op de uitnodiging van Lof begin 2011 om deel te nemen aan dit onderzoek.

In de Loflist wordt onderscheid gemaakt tussen organisaties met minstens 250 medewerkers en organisaties met minder dan 250 medewerkers. Op deze manier ontstaat er een eerlijke vergelijking tussen de organisaties. Immers, kleine organisaties hebben vaak heel andere mogelijkheden om een goede werk/privé balans van hun medewerkers te faciliteren dan grote organisaties.

De top tien van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met meer dan 250 medewerkers, in 2011 is:

1. KPN Consulting
2. Achmea
3. Gemeente Enschede
4. Kadaster
5. ING
6. Microsoft
7. Cisco
8. Haagse Hogeschool
9. Essent
10. PwC

De top vijf van Beste Werkgevers voor Werkende Ouders, met minder dan 250 medewerkers, in 2011 is:

1. &Samhoud
2. Career & Kids
3. Partners aan het Werk
4. Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge
5. Werkgeversorganisatie AWVN

Download hier de complete Loflist!

Lees ook:Welk bedrijf is gezinsvriendelijk?
Lees ook:Vanuit je hart naar succes
Lees ook:Moeders uitgesloten van banen
Lees ook:Papa wil meer tijd voor kroost
Lees ook:Utrechts adviesbureau geeft vaders twee maanden verlof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>