Dit is Bram, zoon van Sonja Bakker!

Sonja Bakker is op Oudjaarsdag 31 december bevallen van zoon Bram. De gewichtsconsulente is apetrots op haar derde kindje, dat zij na haar scheiding op de wereld heeft gezet met partner Jan Reus. Op Twitter en Facebook strooit de kersverse mama met foto’s van haar zoontje. Precies zoals een trotse moeder dat hoort te doen!

 

Sonja kondigde de geboorte van haar prachtige jongetje zelf aan op Facebook:

Op 31 december om 11 uur is onze lieve Bram geboren. Alles is zeer voorspoedig verlopen en we zijn heel gelukkig met zijn allen. Ik voel me zelf nog een beetje slap, maar Bram maakt het echt prima! Hij slaapt heerlijk en krijgt alle aandacht van zijn ons allemaal.

We zijn ontzettend blij en willen iedereen hartelijk bedanken voor alle lieve berichtjes en kaarten.

Bram heeft de achternaam van zijn vader gekregen. Sonja is nog niet getrouwd met de vader van haar jongste kindje. Jan Reus heeft haar vorige maand wel ten huwelijk gevraagd.

Sonja heeft al twee kinderen uit haar vorige huwelijk: Tristan en Finn.

N.B. De foto’s zijn gemaakt door mijn nichtje Anita Bakker. Wil je ook net zo’n mooie fotoreportage als Bram, dan kan je Anita bellen: 06-24657910 (ze woont in Hoorn).

Lees ook:Sonja Bakker is zwanger, al zes maanden
Lees ook:De kinderwens van Eva en Bram
Lees ook:Bijna niemand noemt z’n kind nog Anita
Lees ook:Michael Boogerd nu ook vader van een dochter
Lees ook:Twee dochters voor Keith Bakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>