Doutzen keuken in door zoon

Ja, zo gaan die dingen! Voor de geboorte van mijn zoontje lieten mijn man en ik geregeld eten thuis bezorgen. Want weinig tijd maar wel veel honger. Daar is drastisch verandering in gekomen sinds er zo’n klein guppie in huis rondhuppelt. Een goede gewoonte die eigenlijk al tijdens de zwangerschap is ingezet. Ik ben vanaf dat moment vaker zelf gaan koken. En dus gezonder gaan eten. Logisch gevolg van het moederschap, zo ondervindt ook Doutzen Kroes.

Het 26-jarige topmodel is tegenwoordig vaak te vinden in de keuken. Dat is te  danken aan de rust die zoon Phyllon heeft gebracht in het leven van haar en man dj Sunnery James.

“Sunnery en ik leidden een onregelmatig leven. Phyllon heeft rust gebracht”, vertelt Doutzen maandag in De Telegraaf. “Als ik thuis ben, kook ik elke dag. Dat deed ik echt nooit.”

De Friezin zegt dat ze eerder niet kon koken, maar het inmiddels al aardig onder de knie heeft. “In het begin stond ik met een kookboek in de keuken, nu bedenk ik het zelf. Mosselen, vis uit de oven met rijst, soep.”

Bron: RTL Boulevard.

Lees ook:Dit is Doutzen’s zoontje Phyllon
Lees ook:Zoontje Doutzen Kroes geboren
Lees ook:Doutzen Kroes zwanger van tweede kindje
Lees ook:Mama Doutzen showt platte buik
Lees ook:Het roze geluk van Doutzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>