Lady Gaga niet blij met Baby Gaga

Popster Lady Gaga is niet blij met het moedermelkijsje dat is bedacht door het Londense café The Icecreamists. De popster heeft de eigenaren van de ijssalon laten weten dat ze niet geassocieerd wil worden met het ijsje op basis van borstvoeding. Lady Gaga vindt dat de naam van het ijs (Baby Gaga) teveel lijkt op de hare en dreigt met juridische stappen. (Foto: RTL Boulevard)

In de brief noemt Lady Gaga het een ‘misselijkmakend’ product, schrijft de Britse krant The Guardian. Matt O’Connor, eigenaar van The Icecreamists, staat perplex. “Dit komt van een vrouw die de neiging heeft rottend vlees te dragen”, verwijst de ijsmaker naar de vleesjurk die Lady Gaga in september droeg naar de MTV Video Music Awards. “Onze klanten zijn tenminste nog in leven als ze bijdragen aan onze kunst.”

The Icecreamists verkocht sinds eind februari ijs dat is gemaakt van moedermelk, vermengd met vanille en citroen. De Britse voedsel- en warenautoriteit bepaalde eerder deze week echter dat de verkoop gestaakt moet worden omdat de lekkernij mogelijk schadelijk is voor de volksgezondheid.

Lees ook:Verkoop moedermelkijs gestopt
Lees ook:Baby Gaga: ijsje van moedermelk
Lees ook:C&A roept babyschoentjes terug
Lees ook:Satire: het participatiegezin is de toekomst
Lees ook:Preview van Beyoncé’s baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>