Doos alcoholvrije wijn voor zwangere meisjes

Kijk .. van dit soort initiatieven word ik nou helemaal blij! Het Meisje van de Slijterij heeft De Zwangere Doos gelanceerd. Een doos met vier alcoholvrije wijnen en een fles oudhollandse kraamdrank. Het kan niet anders, dat wordt een megasucces. Want eerlijk is eerlijk .. die glaasjes gezelligheid heb ik toch echt wel gemist toen ik zwanger was. Om nog een beetje mee te kunnen doen zocht ik stad en land af naar alcoholvrije wijn. Nergens te vinden!

Vanaf nu kunnen zwangere meisjes, of iedereen die een zwanger meisje wil verrassen en verwennen, heel gemakkelijk terecht in de webshop van Het Meisje van de Slijterij. 

De Zwangere Doos is bedacht door Petra de Boevere, eigenaresse van Slijterij-Wijnhandel de Vuurtoren in het Zeeuwse Breskens. 

In de doos zitten vier alcoholvrije wijnen uit Frankrijk die via een speciaal procedé in Duitsland gede-alcoholiseerd zijn. Voor als de baby er eenmaal is zit er in de doos ook een fles Kandeel,
een oudhollandse kraamdrank.

Het pakket kost 37 euro. Niet goedkoop maar het is wel een heel bijzonder en origineel kadootje voor een zwanger meisje dat de alcholvrije biertjes beu is of ook eens wat anders wil drinken dan thee, sap of water.

Ik zou er bijna zwanger voor willen worden … wat een geweldig leuk idee!

Lees ook:Steeds meer alcoholvrije wijntjes op de markt
Lees ook:Light Live doorstaat proef op de som
Lees ook:Roze doos onder vuur in Belgiƫ
Lees ook:Kerstkindje bij vuil gevonden
Lees ook:Borstvoeding beter voor de longen van baby’s

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doos alcoholvrije wijn voor zwangere meisjes

  1. Claire

    Ja, leuk! Mijn doos Zwangere Wijn is al onderweg – zal laten weten hoe de wijnen smaken!

    [Liesbeth: de foto is nu een beetje uitgerekt]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>