Ulrike: Engeltjes naast het bed

Zes weken lang lazen we mee met journaliste Ulrike Nagel tijdens de laatste loodjes van haar zwangerschap. Eind oktober zette ze – met gezonde tegenzin – haar drukke baan als eindredacteur/verslaggever voor een half jaar aan de kant. Om ‘in alle rust’ te bevallen van haar tweede kind. Begin december werd dochter Lotta geboren. Ulli, van harte gefeliciteerd!

(Foto: weblog Ulli draait)

Uiteraard blijven we de blogs van Ulrike de komende tijd nog volgen. Veel te mooi al dat roze geluk dat er vanaf spat!

Dit zijn de beginregels van de eerste blog die ze schreef na de geboorte van Lotta:

En daar was ze dan. Lotta Irma Alberta Jonkeren. De naam lag al jaren te wachten op een plank, zo mooi vonden we ‘m. En nu hoort daar ineens een kakelvers mensje bij, met alles erop en eraan. Vooraal ook heel veel donker haar. Ik kan vast speldjes inslaan.

Klik hier om Ulrike’s blog helemaal te lezen.

 

 

Lees ook:Ulrike: Tonnetje rond op wielen
Lees ook:Ulrike: Kindercafés
Lees ook:Ulrike: monsterverkoudheid
Lees ook:Ulrike: Buikverhalen
Lees ook:Ulrike: de laatste weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>