Ulrike: monsterverkoudheid

Journaliste Ulrike Nagel is hoogzwanger. Ze is begin december uitgerekend en heeft – met gezonde tegenzin – haar drukke baan als eindredacteur/verslaggever voor een half jaar aan de kant gezet. Om ‘in alle rust’ te bevallen van haar tweede kind. Zoals het een echte journalist betaamt kan Ulrike het schrijven niet laten. Op haar weblog Ullie draait doet ze verslag van de laatste loodjes van haar zwangerschap. En wij lezen mee ..

Dit zijn de eerste zinnen van de blog Monsterverkoudheid die Ulrike enkele dagen voor de uitgerekende datum schreef:

De afgelopen weken was ik ermee bezig een monster mijn huis uit te werken. Het begon op de dag dat ik Bea ging filmen. Miezerig, voor de deuren van het Baarns Lyceum.

Sindsdien heeft het amper meer geregend, maar drupte er wel van alles en nog wat uit mijn neus. Daarnaast kreeg ik een heleboel kikkers in mijn keel die gaandeweg de uren en dagen steeds harder gingen blaffen.

En dat, mensen, is in zwangere toestand dus nog vele malen erger dan in het gewone leven.

Klik hier om Ulrike’s column helemaal te lezen.

Lees ook:Ulrike: Kindercafés
Lees ook:Ulrike: Tonnetje rond op wielen
Lees ook:Ulrike: Engeltjes naast het bed
Lees ook:Ulrike: Buikverhalen
Lees ook:Ulrike: de laatste weken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>