Ulrike: Kindercafés

Journaliste Ulrike Nagel is hoogzwanger. Ze is al een paar weken met zwangerschapsverlof en heeft – met gezonde tegenzin – haar drukke baan als eindredacteur/verslaggever voor een half jaar aan de kant gezet. Om ‘in alle rust’ te bevallen van haar tweede kind. Zoals het een echte journalist betaamt kan Ulrike het schrijven niet laten. Op haar weblog Ullie draait doet ze verslag van de laatste loodjes van haar zwangerschap. En wij lezen mee ..

Dit zijn de eerste zinnen van haar blog Kindercafés:

Nee, wilde Berlijnse nachten werden het niet deze keer.
Tenminste, als je mijn hoestbuien wil meetellen, dan viel het nog mee, maar ik geloof niet dat ik dat moet doen.

In plaats daarvan was ik vooral bezig een hevige verkoudheid weg te werken. De laatste draaidag met de Koningin was toch iets te miezerig voor mijn neus en keel, en dus viel de Duitse hoofdstad me deze keer wat zwaar.

Daar komt mijn groeiende kogel voorop nog bij. Ik hoorde het net nog (bij de verloskundige nota bene: “Het lijkt wel alsof je een bal hebt ingeslikt.” Nou, ik hoop van niet. Er mag wel iets meer inzitten dan dat).

Klik hier om Ulli’s column helemaal te lezen.

Lees ook:Ulrike: monsterverkoudheid
Lees ook:Ulrike: Buikverhalen
Lees ook:Ulrike: Tonnetje rond op wielen
Lees ook:Ulrike: de laatste weken
Lees ook:Ulrike: Engeltjes naast het bed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>