Ulrike: Buikverhalen

Journaliste Ulrike Nagel is hoogzwanger. Enkele weken geleden begon haar zwangerschapsverlof en zette ze – met gezonde tegenzin – haar drukke baan als eindredacteur/verslaggever bij een regionale omroep voor een half jaar aan de kant. Om ‘in alle rust’ te bevallen van haar tweede kind.

(Foto: Ullie draait)

Zoals het een echte journalist betaamt kan Ulrike het schrijven niet laten. Op haar weblog Ullie draait doet ze verslag van de laatste loodjes van haar zwangerschap.

Dit zijn de eerste regels van haar blog ‘Buikverhalen’:

Daar is ie dan. Het bewijs dat ik de afgelopen weken mijn carrière als draaiende meisjesvrouw redelijk succesvol weer heb opgepakt. Terwijl ik deze keer toch echt wat extra bagage mee moest torsen.

Voor de foto heb ik de rugzak die er eigenlijk bijhoort, en de grote lange statieftas maar even weggelaten. Die dikke buik kon ik niet in de auto zetten en dus moest ie mee hollen en rennen en klimmen.

Klik hier om Ulrike’s blog verder te lezen.

Lees ook:Ulrike: Tonnetje rond op wielen
Lees ook:Ulrike: de laatste weken
Lees ook:Ulrike: monsterverkoudheid
Lees ook:Ulrike: Kindercafés
Lees ook:Ulrike: Engeltjes naast het bed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>