Peuter leert fietsen op vakantie

Kinderen leren gemiddeld rond hun vierde verjaardag fietsen. Sommige kindjes kunnen in vijf minuten tijd zelfstandig rond rijden, maar meestal vraagt het net iets meer tijd en wat meer begeleiding. Als ouder ren je dan uren naast zo’n slingerend fietsje. Dát kan anders, dacht Keycamp Holidays.

De kampeerorganisatie introduceert Learn to ride!: gratis fietslessen op vakantie voor kinderen vanaf 3 jaar.

Professionele medewerkers van BikeRight! leren kleintjes fietsen zonder zijwieltjes. Op de eerste dag wordt de balans geoefend, op de tweede dag komen trappen en remmen aan bod. Aan het eind volgt zelfs een echt fietsdiploma.

Wat mij betreft is dit de ideale vakantie. Mijn zoontje is vier jaar maar nog lang niet toe aan het fietsen zonder zijwieltjes. Misschien krijgt hij bij Keycamp net dat zetje in de rug dat hij – letterlijk en figuurlijk – nodig heeft. Ben zo benieuwd!

Learn to Ride! is beschikbaar op de volgende campings:

Streek


Camping Wanneer?
Frankrijk – Bretagne Les Deux Fontaines in Raguenes Plage 7 mei – 3 juli
Les Menhirs in Carnac Plage 30 april – 3 juli
Frankrijk – Languedoc & Roussillon Cala Gogo in St. Cyprien 14 mei – 3 juli
Club Farret in Vias Plage 14 mei – 3 juli
Les Sablons in Portiragnes Plage 29 april – 3 juli

Lees ook:Kasper leert fietsen op vakantie
Lees ook:Kasper leert fietsen op vakantie (deel 2)
Lees ook:Vakantie vieren in een klein paradijs
Lees ook:Tips: zwanger op vakantie
Lees ook:Kind kwijt ultieme vakantiestress

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>