DNA-test is ook relatietest

Slimme marketingtruc! De aandacht vestigen op de DNA-test die je bedrijf aanbiedt met een prikkelend bericht als dit: ruim 1 op de 25 vaders weet niet dat ze het kind van een ander opvoeden. Met de test kom je er eenvoudig achter of het kind dat je als zoon of dochter beschouwt, ook echt je eigen vlees en bloed is. Pikant, want behalve een DNA-test is het dus ook meteen relatietest!

Het Belgische bedrijf lanceert binnenkort een test die het mogelijk maakt om thuis een vaderschapstest uit te voeren.

Hoe het in zijn werk gaat? Je bestelt online een kit van 1.200 euro, je gaat ermee naar de huisarts om bloed af te nemen van zowel de zwangere vrouw als de ‘papa’ en stuurt dit vervolgens terug naar ADN Easy DNA. Daarna worden de testresultaten opgestuurd naar de patiënt in kwestie.

Alle voorgaande tests vereisten dat een dokter een monster nam van de placenta of een staal van het vruchtwater, wat risico’s inhield voor het embryo.

De kit zou vooral in Groot-Brittannië populair zijn. Sommige aanstaande moeders zouden zelfs tot abortus overgaan, als ze te horen krijgen dat het kind niet van hun partner is.

Toch zijn er ook dames die de echte vader gewoon verzwijgen. Zo zou ruim 1 op de 25 mannen het kind van ‘iemand anders’ opvoeden, zonder het zelf te beseffen.

Bron: Zita.

Lees ook:Thuistest voorspelt geslacht
Lees ook:Meer kans op zwangerschap met nieuwe IVF-test
Lees ook:Justin Bieber doet DNA-test
Lees ook:Test: Heeft mijn kind autisme?
Lees ook:Bloedtest vervangt vruchtwaterpunctie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>