Zou Paris Hilton dan toch zwanger zijn?

We hebben d’r weer eentje … zo’n hele fijne roddel over een opbollend buikje. Dit keer is Paris Hilton (27) het slachtoffer. Op de website van het Duitse Bild is een hele serie foto’s te zien van een ‘uitdijende’ Paris. De normaal gesproken graatmagere blondine draagt een groen satijnen jurkje waarin het inderdaad lijkt alsof ze zwanger is!

Als je de foto’s bekijkt zou je inderdaad kunnen denken dat Paris zich door haar vriendje Benji Madden heeft laten bezwangeren. Overigens ontkent de schatrijke hotelerfgename in alle toonaarden. Tenminste, dat laat ze haar woordvoerders doen ..

Bild heeft geprobeerd toch nog iets van een verhaal rondom de foto’s te schrijven. Paris Hilton zou stikjaloers zijn op haar vriendin Nicole Richie die in januari moeder is geworden van een meisje, Harlow. De vader is notabene rockster Joel Madden, de tweelingbroer van Benji.

Het schijnt dat Paris kort na de geboorte van Harlow heeft uitgeroepen ‘dat ze ook een baby wil, en wèl zo snel mogelijk’. En aangezien dit een meisje is dat alles krijgt wat ze wil …

Lees ook:Nicole Richie zwanger van tweede kind
Lees ook:Nicole Richie vernoemt baby naar Michael
Lees ook:Nicole Richie op 9-9-9 bevallen van zoon
Lees ook:‘Beyonce zwanger van meisje’
Lees ook:Moeder gooit baby uit raam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>