Thieme gaat eerder met verlof

Hopelijk is er niks ernstigs aan de hand .. Maar een politica zal niet snel eerder met zwangerschapsverlof gaan ‘om medische redenen’. Fractievoorzitter Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren doet dat wel en dus zullen er complicaties zijn met haar zwangerschap. Een verstandig besluit, want niks is belangrijker dan de baby in je buik en je eigen gezondheid. Die (politieke) carrière komt later wel weer ..

Door het vervroegde verlof is het debat volgende week in de Eerste Kamer over het onverdoofd ritueel slachten van dieren voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Aanvankelijk zou de 39-jarige Thieme op 24 januari met verlof gaan, maar vrijdag werd bekend dat ze vanaf nu geen debatten meer zal voeren. Naar verwachting keert Thieme in mei terug in de Kamer. Anja Hazekamp is de tijdelijke vervanger van Thieme als Kamerlid.

Bron: AD

Lees ook:Marianne Thieme is zwanger
Lees ook:Dochter voor Marianne Thieme
Lees ook:Grote gezinnen toch ontzien?
Lees ook:Politica Sabine Uitslag zwanger
Lees ook:Vrijspraak voor te vondeling leggen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>