Autokraker laat baby met rust

Wat mij betreft zou de vader in dit verhaal een bekeuring moeten krijgen voor het alleen laten van zijn kind. Zover zijn we in Nederland helaas nog niet, maar misschien wordt het tijd om het onderwerp eens op de politieke agenda te zetten? In ieder geval heeft een 28-jarige man uit Haarlem maandagavond heel veel geluk gehad. Er werd ingebroken in zijn auto waarin hij zijn baby had achtergelaten.

De man kon opgelucht ademhalen toen bleek dat er spullen weg waren, maar dat zijn kind niets was overkomen. Het gevalletje ‘slecht ouderschap’ gebeurde rond 23.00 uur in de Pleiadenstraat in Haarlem. De Haarlemmer had zijn auto met baby voor even op de straat geparkeerd.

Toen de vader enkele minuten later terugkwam, waren er 3 mobiele telefoons (wie heeft er 3 gsm’s in de auto liggen?) en een portemonnee gestolen. Het kind was godzijdank ongedeerd.

Zou deze papa er iets van geleerd hebben??

Bron: Nu.nl

Lees ook:Ouders laten baby achter in snikhete auto
Lees ook:En weer laten mensen hun baby achter in de auto …!!
Lees ook:Baby per ongeluk opgesloten in auto
Lees ook:Baby bezweken in snikhete auto
Lees ook:Baby bewusteloos in bloedhete auto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>