Wanneer ben je een falende moeder? part two

Dat ik dat nog mag meemaken in mijn journalistieke carriere.. Mijn artikel van vorige week over falende moeders heeft The Guardian gehaald! Een redacteur van de Britse kwaliteitskrant citeert me als 'one dutch blogger'. Khaled Diab is net als ik hoogst verbaasd over het voorstel om moeders die gefaald hebben te verplichten tot het nemen van de prikpil. Hij verwacht dan ook dat het wetsvoorstel vanwege allerlei juridische haken en ogen vroegtijdig van tafel zal worden geveegd in ons parlement.

Net als Diab kan ik niet begrijpen dat een dergelijk wetsvoorstel uit de koker van een socialist is komen rollen. Het verbaast me dan ook niks dat het plan van PvdA-Tweede Kamerlid Marjo van Dijken ook buiten onze landsgrenzen de wenkbrauwen doet fronsen. 

Wat ik al schreef vorige week ..  Ik denk dat de PvdA-politica er nog een zware dobber aan zal hebben om dit voorstel door politiek Den Haag heen te loodsen.

Zie ook:

Wanneer ben je een falende moeder?

Khaled Diab: Guardians of the unborn

Lees ook:Wanneer ben je een falende moeder?
Lees ook:Zwangerschapsverlof blijft 16 weken
Lees ook:Baby sluit ouders buiten op balkon
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten
Lees ook:Vijf nieuwe doden Mexicaanse griep

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wanneer ben je een falende moeder? part two

  1. xx

    Gewoon doorvoeren. Heeft genoeg slachtoffers gekost nu.
    Enige tientallen per jaar aan kinderen en dan nog de duizenden kinderen geboren die in de psychiatrie terechtkomen daarna.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>