Column: liefde voor je kind

Prachtige column vandaag op de website Love2BeMama. Onder de titel Liefde voor je kind vertelt Elles het verhaal van haar 4-jarige zoontje Jamie die gedragsproblemen heeft. Het zorgde voor veel problemen in het gezin. Elles vertelt hoe ze die heeft opgelost.  Klik hier om de column te lezen. (Foto: Love2BeMama)

Lees ook:‘Moeder zonder Moeder’
Lees ook:Aaf Brandt Corstius weer zwanger
Lees ook:Column: schaatsende moeders
Lees ook:“Ik liet mijn zwangerschap afbreken”
Lees ook:Kind van laag opgeleide ouder is lastiger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>