Uitgerekend Jij is nu te lezen!

In de maand mei is Uitgerekend Jij, het magazine over vruchtbaarheidsproblemen, verspreid over alle ziekenhuizen in Nederland.

Het blad is uitgegeven door Denise Hilhorst en Linda Versteege, mede dankzij de sponsoring van Moeders voor Moeders.

Uitgerekend Jij is een blad voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Een blad met als doel het onderwerp een gezicht te geven en het onderwerp bespreekbaar te maken. Want nu al horen we dat heel veel vrouwen het blad doorgeven aan vriendinnen, hun moeder of zus. En dat het ze helpt om het gesprek over het uitblijven van een zwangerschap aan te gaan.

Het magazine is verspreid via ruim 90 fertiliteitsklinieken en -afdelingen. Kom je daar niet maar ben je wel geïnteresseerd? Of ken je iemand met vruchtbaarheidsproblemen en wil je daarom meer lezen over het onderwerp? Je kunt het blad ook nabestellen via de website van Uitgerekend Jij.

 

Lees ook:Magazine ´Uitgerekend Jij´ verschijnt in mei
Lees ook:Mucho Zorgen of Zen Mama?
Lees ook:Zwangerschap meest ingetikte zoekterm op internet
Lees ook:Mama Kits helpt als jouw wolk niet roze is
Lees ook:Bestel ‘Beste Koop voor je kind’ met 1 euro korting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>