Forum: als je altijd ongewenst kinderloos blijft

Hou maar een doos tissues in de aanslag als je op dit forum gaat lezen. Zeker als je zelf in de medische mallemolen zit om een kindje te krijgen, zul je heel veel herkennen. En meehuilen met de vrouwen die op dit forum hun verhaal vertellen.

Ze zijn gestopt met vruchtbaarheidsbehandelingen en hebben definitief afscheid genomen van hun kinderwens. Heftig!

Zo schrijft Roos:

Na negen jaar knokken hebben wij definitief afscheid genomen van onze kinderwens, elke dag blijft het een gevecht met mijn gevoelens. We hebben wel alles eraan gedaan om een kind te mogen krijgen maar helaas ..

Lees verder op de website Open Forum Freya.

Lees ook:Themadag Samen Verder
Lees ook:Dagboek IVF: doen we het of doen we het niet?
Lees ook:Blog: mijn wens voor 2012
Lees ook:Supersperma door dagelijkse sex
Lees ook:Jonge baby ervaart stress op crèche

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>